Şimdi Ara

!HM İçerir! Arabada dinlemeye korkarım :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gazzzz!! Spor yaparken bitik kaslara adrenalin desteği verecek benzer tarzdaki şarkı önerileriniz itinayla dinlenir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bosnia

haha dumurluymuş sahiden, ama daha heavy lazım abi:) Queen candır o ayrı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: lathspellinfield

http://www.lastfm.com.tr/music/+tag/hardcore
    http://www.lastfm.com.tr/music/+tag/metal
    bu iki bölüme bak

• quote:

quote:

http://www.lastfm.com.tr/music/+tag/hardcore
    http://www.lastfm.com.tr/music/+tag/metal
    bu iki bölüme bak

Alıntıları Göster
    Eyv. :) Daha bi çiğnenmiş lokma kıvamında olabilen :)? nokta atışı bazında postlar minnetle dinlenir. ^^

• quote:

Eyv. :) Daha bi çiğnenmiş lokma kıvamında olabilen :)? nokta atışı bazında postlar minnetle dinlenir. ^^
    Bu güzel bak pek dinlemem ama hoşuma gitmişti tel de duruyordu pek tanınmış değil ama sonuna kadar dinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia -- 9 Nisan 2013; 10:42:31 >

• quote:

Bu güzel bak pek dinlemem ama hoşuma gitmişti tel de duruyordu pek tanınmış değil ama sonuna kadar dinle

Alıntıları Göster
    progresif black death atmosferik heavy soundtrack türsüzlüğünde bi şarkı, ilginç bi deneyim valla :D teşekkürler:)

• quote:

progresif black death atmosferik heavy soundtrack türsüzlüğünde bi şarkı, ilginç bi deneyim valla :D teşekkürler:)
    yokmu nokta atışı verecek bi metalsever?
  • quote:

• quote:

Nokta atışı yapamam ancak.

Hard rock ve pop rock dinlesen nasıl olur. Spor a uyumsağlar belki. :) hem gaza gelip hem ritim yakalama açısından. Bu arada rock ve yüzlerce alt dalıyla aram okadar çok iyi değildir. Yani isim olarak gaza getirecek vede ritim olarakda uyum sağlayacak gibi geldi bana. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

hehe evet! olay bu eskimez bu şarkı

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Hard rock ve pop rock dinlesen nasıl olur. Spor a uyumsağlar belki. :) hem gaza gelip hem ritim yakalama açısından. Bu arada rock ve yüzlerce alt dalıyla aram okadar çok iyi değildir. Yani isim olarak gaza getirecek vede ritim olarakda uyum sağlayacak gibi geldi bana. ;)

Yani örneğin bi Aerosmith candır tabi ama işte koşarken aradığım gazı veremiyor yapı itibariyle :) şöyle ki :
    içerik farklı olsa da konu adında araba geçiyor, oradan da dem vurursak, Davul = piston , gitar = yakıt , bass = gerekli orandaki hava miktarı (fazlası bozar, azı yaramaz, kararı yanmayı sağlar ) işte bu üçü aynı anda devreye girdimi , naaaapacan yanacan tabi , mecbuuuuur :D

• quote:

quote:

quote:

Yani örneğin bi Aerosmith candır tabi ama işte koşarken aradığım gazı veremiyor yapı itibariyle :) şöyle ki :
    içerik farklı olsa da konu adında araba geçiyor, oradan da dem vurursak, Davul = piston , gitar = yakıt , bass = gerekli orandaki hava miktarı (fazlası bozar, azı yaramaz, kararı yanmayı sağlar ) işte bu üçü aynı anda devreye girdimi , naaaapacan yanacan tabi , mecbuuuuur :D

Anladım sen. piston olsun yakıt olsun iyi oranda hava olsun istiyorsun. İllede heavy diyorsun. Anlaşılan böyle uçuyorsun :) dinlediklerimin içinden çıkarsa aklıma gelirse nokta atışı olur. hadi iyi sporlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım sen. piston olsun yakıt olsun iyi oranda hava olsun istiyorsun. İllede heavy diyorsun. Anlaşılan böyle uçuyorsun :) dinlediklerimin içinden çıkarsa aklıma gelirse nokta atışı olur. hadi iyi sporlar

Alıntıları Göster
    Aynen:) teyzem defterdar olmadığı için fayton kesmiyo arabaynan şeyediyorum mümkün mertebe :D beklerim genede önerilerini :)

• quote:

Aynen:) teyzem defterdar olmadığı için fayton kesmiyo arabaynan şeyediyorum mümkün mertebe :D beklerim genede önerilerini :)

evet. faytonluk değil arabalık lazım tabi. gün gelecek öneride bulucam
  • quote:

quote:

evet. faytonluk değil arabalık lazım tabi. gün gelecek öneride bulucam

Alıntıları Göster
    Seç beğen al

Edit:Babayı koymayı unutmuşum Heaven Shall Burn-Endzeit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernLifeTerror -- 12 Nisan 2013; 4:37:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ModernLifeTerror

Seç beğen al

Alıntıları Göster
    adrenalin çok güçlü bir hormondur ve çok güçlü net bir duyguyu açığa çıkarır bir müziğin adrenalin vereceğine inanmıyorum

ancak motivasyon verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 12 Nisan 2013; 4:45:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ModernLifeTerror

Seç beğen al

Alıntıları Göster
    işte bundan bahsediyorum ! bilmediklerim var baya içinde, güsseeeeeeeeeellllll

bloodhound gang nası sızmış ya bu listeye :DD ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lathspellinfield -- 12 Nisan 2013; 11:23:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pannie

adrenalin çok güçlü bir hormondur ve çok güçlü net bir duyguyu açığa çıkarır bir müziğin adrenalin vereceğine inanmıyorum

ancak motivasyon verebilir

Alıntıları Göster
    peki ne verir adrenalini? insan vücudunun ürettiği bişey bu sonuçta. örneğin seyit onbaşı 230 kiloluk top mermisini neyle kaldırmış? bunu adrenalize olmadan yapabilecek bi insan evladı var mıdır? bence olamaz. ha adrenalinin az yada çok salgılanması bende heavy müzikle olur , sende yan şeritteki yarma küfredip sağa çek lan deyince olur, ötekinde bungee jumping yaparken olur. herkesin uyarıcısı ve uyarılma düzeyi farklıdır. ama bi nokta gelir elin ayağın titrer, bu belli durumlarda vücudun devreye soktuğu yedek güç sistemidir. ha ben kendi adıma şunu söyleyebilirim, "lan öldüm bittim hayatta koşamam oraya" derken depara kaldırmışlığı vardır beni sağlam bi ritmin:) ha belki ben bozuğum onu bilemeyiz doktora danışmadım ama oluyo bi şekilde yani

• quote:

peki ne verir adrenalini? insan vücudunun ürettiği bişey bu sonuçta. örneğin seyit onbaşı 230 kiloluk top mermisini neyle kaldırmış? bunu adrenalize olmadan yapabilecek bi insan evladı var mıdır? bence olamaz. ha adrenalinin az yada çok salgılanması bende heavy müzikle olur , sende yan şeritteki yarma küfredip sağa çek lan deyince olur, ötekinde bungee jumping yaparken olur. herkesin uyarıcısı ve uyarılma düzeyi farklıdır. ama bi nokta gelir elin ayağın titrer, bu belli durumlarda vücudun devreye soktuğu yedek güç sistemidir. ha ben kendi adıma şunu söyleyebilirim, "lan öldüm bittim hayatta koşamam oraya" derken depara kaldırmışlığı vardır beni sağlam bi ritmin:) ha belki ben bozuğum onu bilemeyiz doktora danışmadım ama oluyo bi şekilde yani
    Bloodhound gang bana enerji + motivasyon veriyo tabi metalcore/deathcore kadar değil ama ne biliym seviyom kerataları bunları sevdiysen deathcore'da önerelim.Core Club diye klubümüz var iki kişiyiz istersen senide ekleyim orayada bak

Edit:Suicide silence ........................ğu bir gruptur ben sadece dinliyom fanı felan değilim görsem delik deşik ederim onları you only live once da go f4king suicide silence olarak değiştir Allaha küfrediyo ek olarak en iyi kafa bulduran trancecore'dur trancecore'un babasıda The Browning'dir son olarak çok kısa ama bana çok gaz veren bir parça var youtube'da yok link veriyimde dinlehttp://www.mrtzcmp3.net/Voices_of_Adria_Introduction_2s.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.