Şimdi Ara

Hobi arayan arkadaşlar... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten çok başarılı,tebrik ederim.cocuklarınız çok şanslılar.ailenizle mutlu bir ömür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobiatolyesiantalya

gerçekten çok başarılı,tebrik ederim.cocuklarınız çok şanslılar.ailenizle mutlu bir ömür dilerim.

Çok teşekkür ediyorum hobiatolyesiantalya ve homes, iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler.
  • Çocukluğumda hayalimdeki ev. Çok sanslı kızınız, bu hobinin ötesinde birşey olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shebila

Çocukluğumda hayalimdeki ev. Çok sanslı kızınız, bu hobinin ötesinde birşey olmuş

Teşekkürler Shebila, ben zaten tahtaları şekillendirmek, onlardan bir eser yapmaya hobi diyorum. illa ev yapacaksın diye bir şey yok. mesela oğlanın ödevi için tahtalardan Güneş, Ay ve Dünya maketleri yapmıştım. bir ara paylaşırım...

• işte zenginlik böle bişi bizim apartmanın önüne çivi çaktırmıyolar
  • Helal olsun çok güzel olmuş gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masterofbasyon.

işte zenginlik böle bişi bizim apartmanın önüne çivi çaktırmıyolar
    quote:

Orijinalden alinti: umutcannavcii

iste zenginlik böle bisi bizim apartmanin önüne çivi çaktirmiyolar

Senin adyna üzüldüm, yorumuna katilmiyorum. Nice saraylarda oturan kisiler var onlardanda çivi çakmayanlar var. Bunu zenginlikle ölçmek dogru degil. Nice tarlasi bahçesi olanlar var. Zengin degildir bakarsan, ama onlardanda birak evi, kus evi bile yapmamistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 17 Kasım 2014; 11:24:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Helal olsun çok güzel olmuş gerçekten
    quote:

Orijinalden alinti: bombacimülayim

Helal olsun çok güzel olmus gerçekten

Teşekkürler bombacimülayim, sağolasın
  • Kızın çok şanslı..
  • Hocam elinize emeğinize sağık çok güzel omuş
  • teşekkürler Okan DEMİR ve NinaDeFuego, darısı sizlere inşallah..
  • helal olsun hocam.ayıptır sorması işiniz ne inşaat mühendisimisiniz

birde hangi semtte oturuyorsunuz.istanbulda heryer iç içe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

helal olsun hocam.ayıptır sorması işiniz ne inşaat mühendisimisiniz

birde hangi semtte oturuyorsunuz.istanbulda heryer iç içe

ne inşaat mühendisi, ne mimar, ne marangozum.. bu işlerle ilgisi olmayan bir mesleğe sahibim.. Ev İstanbul'da değil... Teşekkürler iyi dileğin için. Bu hobi için illa bununla ilgili bir meslek olmak zorundamı?? Maket uçak yapanların çoğu pilotmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 20 Kasım 2014; 15:49:25 >

• buda evin kilit mekanizması..
     Hobi arayan arkadaşlar... Hobi arayan arkadaşlar... Hobi arayan arkadaşlar...

• Biraz hortlatalım... :)
     Hobi arayan arkadaşlar...
  • 19 yaşındayım ve gelecek için ciddi kaygılar içindeyim :D umarım ilerde böyle bir eve,hediyelerle mutlu edebileceğim bir aileye,vakit ayırabileceğim güzel hobilere sahip olurum.şu genç kardeşinize hayat yolunda tavsiyeleriniz varsa bir pm uzağınızdayım
  • Hocam hangi meslekle uğraştığınızı yazabilirmsiiniz ? kızınız gerçekten çok şanslı, siz de gayet bu işe yatkın ve yeteneklisiniz. Ellerinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.