Bildirim
Hobi arayan arkadaşlar... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bu ev tamamen amatörce yapıldı, dikkat ederseniz balkon kenarına baktığınızda aslında merdiveni oraya yapacaktım son anda karar değiştirdim, orda tahtaların kesilmiş olduğunu farkedersiniz. -
Hocam maşallah diyorum başka bişi demiyorum çocukluk hayalimdi ama kartondan yapmıştım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amca size baba diyebilir miyim ? :D Kızınız çok şanslı, elinize sağlık, tebrikler... -
hocam millet hobi olarak maket uçak vs yapar.. sen direk ev yapmışsın ne diyeyim elinize emeğinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş..
ama biraz teknik bilgi lazım sanırım, küçükte olsa ev sonuçta.. yanılıyor muyum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: abdullah_macun
Amca size baba diyebilir miyim ? :D Kızınız çok şanslı, elinize sağlık, tebrikler...
Annen bir melekti yavrum(sinema repliğinden)... teşekkürler dileğiniz için.. -
quote:
Orijinalden alıntı: WolF-EyE
hocam millet hobi olarak maket uçak vs yapar.. sen direk ev yapmışsın ne diyeyim elinize emeğinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş..
ama biraz teknik bilgi lazım sanırım, küçükte olsa ev sonuçta.. yanılıyor muyum ?
inanın teknik bilgiye gerek yok.başlayın devamı geliyor. bu hobi için en önemli şey yeriniz olacak, zamanınız olacak, ikisindende önemlisi ekonomik açıdan sıkıntınız olmayacak.eğer bu hobi için aman ucuza kapatayım, şuda olmasın derseniz ortaya oduncuların kulübesi gibi bir şey çıkarki küçük kız evi için pek arzu edilmez.bu gerçek ev gibi değil, alt yapısı yok, suyu kanalizasyonu elektriği yok. sadece kızınız girip arkadaşlarıyla evcilik oynaması için ... ben eve hobi demiyorum, tahtalarla uğraşmaya hobi diyorum..
-
-
Gerçekten cok guzel ama daha az zaman alacak bır hobı arıyorum -
pembe renginin tonu bile harika olmuş gerçekten tebrik ediyorum ,daha popüler bir yerde açılsaydı konu tahminimce popüler konuların zirvesine otururdu ,gerçekten tekrar tebrik ediyorum ,inşallah ileride de kızınız size bunun gibi güzel sürprizler yapar . -
quote:
Orijinalden alıntı: grbzgrbz
pembe renginin tonu bile harika olmuş gerçekten tebrik ediyorum ,daha popüler bir yerde açılsaydı konu tahminimce popüler konuların zirvesine otururdu ,gerçekten tekrar tebrik ediyorum ,inşallah ileride de kızınız size bunun gibi güzel sürprizler yapar .
Çok teşekkür ediyorum grbzgrbz. temenniniz içinde teşekkürler.
-
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
harika olmuş cidden -
Süper olmuş ellerinize sağlık.. Ortalama bir insanın yapabileceği birşey değil kesinlikle, ya çıraklıktan yetişmiş ya da doğuştan eliniz yatkın olmalısınız..
baştan itibaren kullandığınız malzemeler, aletler, çivi ve tahta boyları vb. tam bir arşiv olsa, efsane bir tarif yapılabilirmiş.. tabi bu bahsettiklerim de işinizi muhtemelen çok uzatırdı ayrı bir mevzu.. ama son tahlilde süper olmuş.. bahçem olsa yapmayı çok isteyeceğim şeylerden biridir bu tarz bir ev.. -
-
eğer çok talep gelirse arşiv gibi yapma klavuzu hazırlayabilirim. yukardaki kuş evi fotosunun arkasındaki 10*10 cm lik kalasları geçen yıl almıştım, onları bu evin köşelikleri olarak değerlendirdim. onları L şeklinde 6*6 cm lik köşelik kestirerek evin köşeliklerini yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 17 Ekim 2014; 10:34:46 > -
fotodaki kuş evini, arkasındaki 5*2*300 cm lik şerit halindeki çam tahtalardan yaptım. yuvarlak kısımlarını matkaba bağlanan yuvarlar kesme aparatlarıyla yaptım. -
Gercekten cok guzel olmus hocam elinize saglik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Körfezli89
Gercekten cok guzel olmus hocam elinize saglik
çok teşekkür ediyorum Körfezli89. -
süperbabasın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X