Şimdi Ara

Hobi arayışları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba muhterem cemaat ben artık pcden sıkıldım oyunlardan bıktım.Kendime ugraş arıyorum hani ara sıra ps3gideriz ara sıra dolaşırız ama diger saatler ne yapıcam ben film iliyorum anca okadar kitap okuyorum ara sıra ama canım çok sıkılyıor kemana başladım kemanıda her dakika çalamassınki hani birazz çalışır bırakırsın ben ne yapıcam bıktım çok sıkılıyorum.

• Evde karınca besle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim yemin ediyorum denedim akvaryum yaptım karınca terarium yaptım ama evde yer yok diyo ben ilgilenemem diyo ailem acaip kavga ediyorum böyle birşey yok.Abi artık tahamülüm yok birde en ufak şeyde bagrıyolar ne konuşurum ailemle nede birşey derim sadece yemekten yemege bilmiyorum sıkıntıdan ne yapcagımı kavanoza koyuyum diyorum oda kötü oluyor evcil hayvan alıcam daha önce kedi köpek kuş kedi her türlü her ne ararsan fazlasıyla yaptıgım için bıktırdılar elektro gitar alıcaktım babam benden 500 tl alıp geri vermeyince suya düştü kemana sardım.Ama birşey söyleyin bana ne yapıyım hani siz ne yapıyorsunuz ? @kivi
  • dizi izlemeye başla the walking dead tavsiyemdir
  • Parapsikoloji ile ilgilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraJeS

dizi izlemeye başla the walking dead tavsiyemdir

Hep dizi paso film paso film ya bakıyorum dışarda kimse hani mahalede adamda yok 12 yaşında kız lar çıkmış erkek peşinde koşuyo neyse...
    Ben artık degişik birşey yapmak istiyorum zevki birşey yapmak istiyorum siz ne yapıyosunuz mesela güneşi beklerkenmi öyle birşey var o dizi 10 numara türk dizilerinden hoşuma gidiyo kızı eziyolar öldürecekler allah izin verirse ama ne biliyim 1 film 1 hafta bekliyosun geriye kalan 6 gün ??
  • KeMancıı K kullanıcısına yanıt
    Okçuluğa başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeMancıı

quote:

Hep dizi paso film paso film ya bakıyorum dışarda kimse hani mahalede adamda yok 12 yaşında kız lar çıkmış erkek peşinde koşuyo neyse...
    Ben artık degişik birşey yapmak istiyorum zevki birşey yapmak istiyorum siz ne yapıyosunuz mesela güneşi beklerkenmi öyle birşey var o dizi 10 numara türk dizilerinden hoşuma gidiyo kızı eziyolar öldürecekler allah izin verirse ama ne biliyim 1 film 1 hafta bekliyosun geriye kalan 6 gün ??

Para pisi pisimi hiç anlamadım aga bu nedir bir açıklarmısın ? Aklımda teleskop alıyım çıkıyım bkaıyım saga sola dedim birinci kat sagım gök delen gibi siteler solun apartmanlar nereye bakıyon :D Hemde iyi birşey mesela ayı çıplakta görürsün ama saglam görmek istiyosan 2000 tl çıkar diyolar.Mikroskop alıyım iliyim dedim aynı şekil 2000 tl çıkar diyolar. Ben ne yapacam allahını artık sıkıntıdan deliricem çok ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KeMancıı

quote:

ben ne yapıyorum şöyle yazayım

saat 11 uyanış
    12 bilgisayara geçiş
    akşam 7-8 gibi akşam yemeği
    gece 2 bilgisayar kapanış veya artabilir
    bu sürebu süre içersinde dizimide filmimide izliyorum kitap almayı planliyorumki geceleri okıyım diye

• Tuzluk. kullanıcısına yanıt
    Ya yemin ediyorum dedikleriniz daha nce denedim bow fishing denedim göl yok okçuluk dedim burda nerde denicez aga parayı basar alırım yayı atmayı bilmem tutmayı bilmem kursuda yok alıyım durur yani birşeye yaramaz boş para olur. @Tuzluk. @Tuzluk.
  • KeMancıı K kullanıcısına yanıt
    İnternetten öğrenebilirsin . Profesyonel yapmıcaksın sonuçta
  • bu senin ilgi alanına göre değişir tabi.
    maket olayına girebilirsin profesyonel işler çıkarıp yarışmalara katılabilirsin.
    elektroniğe karşı bi hobin varsa kendin bişeyler yapabilirsin.
    DIY kendin yap sitelerini gezerek kendine ordan ilginç uğraşlar bulabilirsin.
    akvaryum kurabilirsin ama gereksiz saçma balıklardan ziyade nano bitkili akvaryumlara yönelebilirsin.
    profesyonel bi dart board alarak ilerde dart oyuncusu olabilirsin ( dart sporunda milli olmak çok kolay )

dizi izlemek film izlemek gibi boş işlerle vaktini harcama bence, sana faydası olacak yeni bişeyler katacak meşgale bulmaya çalış.

eğer sabrın ve hevesin varsa yeni bi dil öğrenmeye çalış.
  • Tuzluk. kullanıcısına yanıt
    Onun yerine daha zevkli birşey olabilir onun için alan gerekli burda nerde atıyım mahalenin ortasında birinin göü çıkar abi ver birkere atıyım diyen olur
  • Maket satan yer yok burada varsada ben hiç görmedim ve 20 30 tl ben ona takıntı olurum 1 günde yaparım günlük 30 tl :D Agır gelebilir bana dogru diyosun bilgisayar vs. saçmma yani oynamak istemiyorum bu yüzden ugraş istiyorum akvaryum için yer yok. Elektrik okuyorum anadolu teknik fakat elektrik dersine geçmek nasip olmadı neler yapabilirim devre gibi birşeylermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeMancıı -- 26 Temmuz 2013; 12:36:15 >
  • Parkour Free Running
    Origami
    Gitar
    Bisiklet Turu
    Basket
    Maket

• Origami yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaykaya başla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.