Şimdi Ara

Hocalar bizim kadar iyimser değil (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denemeye gittiğim kurumdaki hoca 32-33 matematik işaretledi en iyiler bile dedi. Bu insanlarda say 2-3k hedefleyen tipler. 2018’den bir tık iyi midir dedim lafın gelişi. Olabilir dedi. Çok iyi netler yok yani geçen seneler gibi. Olimpiyatçılar yapsın zaten fulle yakın. Çocukluktan beri o alanda eğitim görüyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş normalde 70 75 net yapan elemanlar 60 65 e düştü siz ne anlatıyonuz ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt

Umarım gerçekleşecek olanlar bu dedikleriniz olurr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemeler 2020 yi gördükten sonra kolaylaşmış olabilir,2020 ye göre de 70 ayt iyi bir net değil zaten. Sinav kolaydı demedim ama çok zordu hiç kimse yapamadı gibi bir durum yok,mat netlerinin 3-5 düşmesinin sıralamayı inanılmaz şekilde değiştirmesini beklemeyin

• geçen sene ayt mat netlerinin 3 5 artması üstlerde ne kadar yığılma yaptığını anlamadın galiba 3 5 netlerle on binler oynuyor

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt
    Derece yapanlar bu zamanlarda girmiyor zaten genelde,sonuç günü geliyorlar

• Dershanedeki hocaların iyi sallamış :D benim fizik hocam en iyilerin bile ayt de 8-10 boş bıraktığını ve herkesin kötü geçtiğini söylemişti bana el alem ne yapmış sınavı ondan da biraz bahsettiler mi bari?

• hocam istatistikler hiç öyle söylemiyor işte. ben de sınavın söylenildiği gibi ultra hardcore olduğunu düşünmüyorum fakat denemelerde hep 33-34'ten fazla ayt mat neti çıkaran bir sürü insan sınavda şamarı yedi maalesef ve eğer sınav normal düzeyde olsaydı(2019) bu insanlar hep ilk 15-20k'dakilerin rakibi olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 26 Temmuz 2021; 18:6:32 >
  • normal şartlarda sıralamaların çok iyi gelmesi gerekiyor bu sınav 2019dan sonra yapılsaydı kesinlikle 18den iyi gelir derdim ama bir yanım da 2020 enkazından 1 yılda kurtulmanın zor olduğunu söylüyor

• Geçen seneki yığılmada sadece ayt mat etkili değildi ki,tyt de +30dk verilmesi,lti bitki organik gibi konuların olmaması ve ayt fenin kolaylığı da vardı.2020 ile kıyaslamiyorum zaten bu sınavı,ilginç bir seneydi o

• doğru

• Darkblodyshadow D kullanıcısına yanıt

Sizin ne geliyordu hocam

• Hocalara takılmayın 2018 gibi gelir

• KalayFolyo kullanıcısına yanıt

Kanka öyle Bi muhabbet olmadı milletin naptığınj sormadım ama eğer bu düşüncedelerse iyi yapmıştırlar demek oluyor

• Neye göre böyle diyorsunuz

• TırnaksızFarat kullanıcısına yanıt

kanka ben kendim için konuşmuyorum sayısalcılar iyi evet ama hepside çok iyi yapmıyor buda bi gerçek yani çok iyi öğrencilere sorupta burda genel sıralama değerlendirmesi yapamaz kimse.

• eacicocuk_622 E kullanıcısına yanıt

Sen haklısın bir şey demiyorum.nickini görünce ea için söylediklerini sana ileteyim dedim

• TırnaksızFarat kullanıcısına yanıt

Malum organ :)

Valla hocam arada bi iyimser oluyorum bazen kötümser oluyorum  

belli net aralığını çok duyuyorum 77-82 tyt ve 50 55 ayt bir de 60 61 62 ayt aralığı çok var gibi buralarda yığılmadan ötürü biraz kötü gelir ( 2019 gibi gelir) bunun haricinde çok bi değişim olmaz umarım bu sene iyimserler kazanır

• DrDrunkenstein47 D kullanıcısına yanıt

Bazıları isteyerek dershanede çalışıyor bizim fizikçi falan derece öğrencilerindendi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.