Bugün dershaneye gittim, şehrimdeki en iyi öğrenci profiline sahip dershane.Hocalarla ilk defa konuşma fırsatım oldu hocalar 2018gibi gelmesine ihtimal bile vermiyor şöyle dediler ağız birliği yaparak 2019da 20k gelen netlerin üstüne Bi net daha koyulması lazım ki 20kya girilebilsin.Zaten moralmen kötüydüm şimdi daha kötü oldum.Paylaşmak istedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TırnaksızFarat -- 26 Temmuz 2021; 17:24:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocalar bizim kadar iyimser değil
-
-
Biz iyimser miyiz ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerindeki veriye göre yorumluyorlarsa haklı olma payları var
Hangi dershane
2019×1.2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım öyle değildir
yok be dersane hocalarında ne verisi aq sabahtan akşama kadar leş demli çay içsinler
-
+1
-
Hocam ciddi misin
Bir de sağlam Bi matematikçi bana şöyle dedi sınavı baştan çözersen sen de farkına varırsın sadece 3-4 soru sağlamdı diğerleri klasikti.:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TırnaksızFarat -- 26 Temmuz 2021; 17:28:30 >
Hangi dershane? Nasıl bir profil? Özel değilse paylaşabilir misinşz
Hangi konuda
Yattıkları doğru hocam ama f*n bilimleri dershanesi gibi orta iyi öğrenci kitlesine sahip dershanelerdeki hocaların çevrelerinden haberi oluyor benim yakama yapışmışlardı sınav bittiği gibi
Ego kasmıştır diye düşünüyorum. Yani tamam baştan çözsek üstüne 6-7 net eklenir ama bu tamamiyle sınav ortamından bağımsız bir şey
Öğrenci kafasından düşünmediği burdan belli
Bizimki de fen bilimleri ama takmadılar :D
Bilmiyorum hangi şehir?
İfşa olmamak için söylemeyeceğim lakin dershane profilini şöyle söyleyeyim 10 tane sadece rehberlik hocası var 150 öğrenciye.Seri denemelerde de 70+ yapan 25-30 kişi vardı orta sağlam araıs denemelerde
e derste çözseeymiş o zaman size aynılarını madem klasik
-
Yazıklar olsun. dershane hocalarını kafes dövüsüne davet ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yok be dersane hocalarında ne verisi aq sabahtan akşama kadar leş demli çay içsinler |
Dershanelere çok takılmayın. İstanbul'da iyi bir dershaneye 2018'de sormuştum adam bana 40 bin demişti. 5 bin geldi. Düşünün ne kadar saçmaladıklarını.
|
e derste çözseeymiş o zaman size aynılarını madem klasik |
Yazıklar olsun. dershane hocalarını kafes dövüsüne davet ediyorum.
|
Hocana de 4 soru zorsa 36 mat yapsın gitsin tip okusun öğretmenlikte ne isi var 😃gayet de zor sinavdi gittikce insanlar sinavi kucumsuyor anlayamiyorum |
Piyasadaki en sağlam kitabın yazarı geldi,6 tane net eleyici soru vardı dedi.Arkadasimizin mat hocası 4 demiş diğerleri klasik demiş bak bak bak 19dan kötü gelirmiş.Agir troll ya da merdiven altı dersane
|
Sinav ani o kadar degistiriyor ki o sekilde bakamazsin.Bakacaksan da 2018 2019u tum sorulari fullenir derim ben de zor soru yok diyerek. |
Ya arkadaş normalde 70 75 net yapan elemanlar 60 65 e düştü siz ne anlatıyonuz ya
|
normal şartlarda sıralamaların çok iyi gelmesi gerekiyor bu sınav 2019dan sonra yapılsaydı kesinlikle 18den iyi gelir derdim ama bir yanım da 2020 enkazından 1 yılda kurtulmanın zor olduğunu söylüyor
|
Benzer içerikler
- pkob fasikül
- birey b geometri pdf
- biyokimya tus puanları
- sıfırdan tıp kazanmak
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X