Kanka bu arada eayı çok iyi bekliyorlar haberin olsun.sayısaldansa ona baya iyimserler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocalar bizim kadar iyimser değil (3. sayfa)
-
-
lan oglum bunlar böyle fulluyo falan havada uçuyosa dershanelerde ne kendilerini süründürüyolar iyi keklemişler seni 2019 gibi gelmesi ihtimal dahilinde tabi ama ihtimal düşük
-
Kanka merdiven altı değil de egodan dolayı olabileceğini düşünüyorum sadece.Çünkü bu dershane Bi tıp çıkaramazsa bile bu yıl yine kontenjanları dolar baya iyiler popülerlik açısından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam buradakilerin çoğu kötü gelmesine imkansız demiyorlar hatta troller hariç linç bile bu sene az yapıldı. Ben kendi adıma kötü gelme olasılığının olduğunu düşünüyorum ama hep genelleyip durmayın komik oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özdebir töder sıralamanız neyse onun biraz yukarısı gelecek
-
Göz göre göre insan aklıyla dalga geçiyolar.
He şu derste herkesin üzerinde duracağı noktaların üzerinde durup sınavda çıkınca övünen çay bardağını üç parmağını kulpundan sokup avucunu Isıtacak şekilde içen vizyonsuzlar topluluğu mu?
Piyasadaki en sağlam kitap acil değil
Şu örneği verdi benim üzerinden biz burada apotemi yapıyorduk sen fulle yakın yapıyordun eğer o kadar kötü bekliyorsan senin sorunun o falan filan bir eşy dediler işte awk hatırladıkça sinirleniyorum
Dershanede kendilerini mi süründürüyorlar :D kanka çok farklı profillerden bahsediyoruz seninle.Adamlar ekonomik bakımdan baya baya iyiler.Ama yaşam standardını bilemem
En sağlamlarından biri.Bu arada aramızdan birileri keşke gidip diğer yazarlara da sorsa ya.
Sınavın ertesi günü ayt sorularına bir daha bakmıştım ve matta 3-4 soru haricinde düzenli çalışan,deneme çözen, sınavda da stres yapmayan bir öğrencinin rahatça hepsini yapabileceğini fark ettim,foruma bunu yazınca da troll oldum :) İşin ilginç kısmı da forumda herkes 60+ ayt yapmış ama kime sorsak çok zordu,2018 den daha iyi gelecek diyor.E demek abarttiginiz kadar zorlanılmamış ki hepiniz 60 üstü ayt yapmışsınız
Bfhshdbsjhddjd galiba diğer öğrencilerden gelen net düşüşlerine de bu tepkiyi verip iyi yapanları dikkate alıyorlar.
Umarım haksızlardır. Kesinlikle 19dan iyi gelir diyemiyorum
niye hocam ben olsam sıkılırdım her sene aynı şeyleri anlat liseli ergenlerle uğraş
-
Ben de dereceyim
60+ yapan insanlar normal denemelerde zaten 70+ yapan insanlardı -10 net yedi millet neyin zorlanılmamasından bahsediyosun
-
Ben 60 üstü yapamadım denemelerim de gayet iyiydi bu arada
Bilmiyorum hocam.Bir de çok mutluydular yani bana şey diyorlar iyi ki böyle Bi sınav oldu xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TırnaksızFarat -- 26 Temmuz 2021; 17:51:0 >
Sene içinde ara ara bakıyordum bir sürü 70+vardı. Şu an çok az var. 70+ yapanlar 60a düşerse tabi sınav zordu derler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X