Hoca sırf bir öğrenciyi gıcık olduğu için keyfine göre onu bırakabiliyor mu? Denetlenmiyor mu bu adam sormuyorlar mı bu öğrenciyi neden bıraktın diye? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 5 Haziran 2021; 3:24:7 > |
Hocalar gerçekten kafalarına göre derste bırakabiliyor mu?
-
-
Öyle bişey başıma gelse hocanın ağzını yüzünü kırardım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bırakır
-
bırakabilir öyle gidip ağzını yüzünü kırarımcılara da inanma hiç birşey yapamazsın sen 1 kere döversin adam seni 10 kere bırakır denetlense bile benim istediğim şekilde çözmedi soruyu diyip sıyrılabilir.
-
Bak kızdırırsan disipline gönderir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bir saçmalık.
-
Bırakma şansı var. Geçen dönem bir tane dersin hocası 5 soruluk bir final sınavı vermişti. Sınav sonucunda sınıfın neredeyse tamamı 0-40 arası not almıştı. Hoca büyük ihtimalle cevap kâğıdı gibi olmayan her soruya sadece 1-2 puan vermişti. Yani demek istediğim hocalar en küçük işlem hatası dahi olsa 20 puanlık sorudan 1 puan verebiliyor. Sonuçta verdiğin cevap yanlış, hata ne kadar küçük olsa dahi. Yani böyle bir şey yaşanabilir ve hocanın böyle bir hakkı var. Notlandırmada hoca esastır.
Bırakmak ne kelime zıbartır bile.
Maalesef doğru, taktığı öğrenciye düşük not veren hocalar fazlasıyla var
-
Lisede bir hocamız anlatırdı “Devrim” adındaki bir çocuğu isminden dolayı yıllarca bırakmış. Geçen de bir haber okudum öğrencinin biri sınavına itiraz edip hocayı şikayet etmiş çocuk haklı bulunmuş kadını görevden almışlardı. İş o noktaya gelirse hakkınızı savunun zaten kaybedecek bir şeyiniz kalmamış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bırakır eminseniz kağıdındanızdan itiraz edin
Full kağıt ver 1 tane virgül yanlış koydun diye Türkçe dersi olmamasına rağmen 20 puanlık soruya 1 2 puan verebiliyorlar. Hocalarla aranı iyi tutman lazım. Yaptığı her espriye gülmek gibi yalakalıklar yapmak gerekiyor. Benim hiç karakterime uygun olmamasına rağmen böyle şeyler hocanın dersine yüksek enerjiyle gidiyordum hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 5 Haziran 2021; 15:46:52 > -
Keyfiyle iş yapan sahte öğretmenlerin tek tedavisi temiz bir dayaktır
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 18:26:59 > -
2-3 akrabamı alır maskeyle sopayla döverim hocayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Liseyi bilmem ama üniversitede sözlülerde oluyor. Adam o gün canı sıkıldı diye erkekleri sınavdan geçirmiyor kızları geçiriyor, ya da sadece yarısı geçiyor vs. Maalesef üni de sınıf geçmek %40 çalışma %60 hoca rol oynuyor..
-
Yurt dışında olmaz. Türkiye'de ki hocaların, asistanların egosu tavan. Haşa peygamber saniyorlar kendilerini. Sert çıkarsan herhangi bir konuda gayette birakir. Hele sinav klasikse hiç şansin yok.
Türkiye'de eğitim filan yok. Üniversiteler egoist hocalarin kendilerini tatmin ettiği kurumlar. İmkaniniz varsa yurt dışına gidin. Ukranya'dan alacaginiz rüşvetli diploma bile daha hayirlidir. En azindan hocalar sizi insan yerine koyar.
Türkiye'de öğrencilik = Amele.
bir öğrenciyi kafasına takıp bırakabilir, bir kaç öğrenciyi bırakabilir. fakat bıraktığı öğrenci sayısı sınıfın %40 - 50 si olursa öğrenciler ayaklanıp rektöre mail bombardımanı yapıp hoca hakkında soruşturma açtırtabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı
Öyle bişey başıma gelse hocanın ağzını yüzünü kırardımbi nane yiyemezsin, okul hayatın + sicilin kayar
Benzer içerikler
- pirinç unu kilo aldırır mı
- mit mülakat soruları
- mng kargo çalışan yorumları
- arı sokmasına idrar iyi gelir mi
- jia lissa
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X