Şimdi Ara

Hocam.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sene önce üye olmaya çalışmıştım sıradaydım bugün baktım 17.000 sıradayım hala buraya girmenin taktiği nedir üye oldum fakat onaylanmadı hala illa sitelerinden alışverişmi yapmak lazım içerde tanıgım var diye bi bölüm vaar bide üyeliği olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 15 Haziran 2011; 5:21:01 >

• bilen yokmu üye olan yada ?
  • ben de bir yıldır bekliyorum daha üye olamadım.

eğer içeri alabilecek biri varsa özelden ulaşırsa çook sevinirim
  • torpil işliyor..
  • birisi üyelik yollayabilirmi ?birisi üyelik yollayabilirmi ?
  • cok yavaş işliyo sistemleri bide o kadar bilgi verdik ben siteye üye olana kadar okuldan mezun olurum
  • zorla ürünlerinden aldırcaklar galiba saçmalıga bak bardak alırsan 1. sıraya geçiyormuşsun bekleme modundan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yılbaşında baya kişiyi aldılar bende girmiştim o ara , muabbet falan güzel sitede kızda düşürülür aslında ama ben şu netten kız tavlama olayını bi çözemedim
  • Benim üyeliğim var, 8-9 ay önce üye olmuştum. Hemen de kullanmaya başladım.. Nasıl üyelik yollanıyor ki? Üniversiteye gidiyor musun?
  • Yahu bende çözemedim içeride tanıdıklarım var torpil iste diye bi kısım var oraya mailini yazıyosun da kabül etmiyor şifreyi maili davet gibi bişey yokmu sizin tarafınızda ? Sitede iletişim dahil bir çok şey açılmıyor hatalar var bayağı :S
  • bende yaklaşık 1 sene önce üye olmayı denemiştim kuyrukta 75.000inci sıralardaydım şimdi baktım da baya ilerlemişim :D

''An itibariyle 106549 onay bekleyen üye arasından 73092. sıradasınız. Üyelik başvuruları belirli bir sıra ile günlük olarak yapılmaktadır. Aşağıdaki grafikten sıralamadaki yeriniz hakkında fikir edinebilirsiniz: ''

sanki çok elit bir yere girmeye çalışıyorum
  • Mail daveti gibi birşey yok. Sitenin bir işe yaradığı da yok zaten. Yonja gibi düşün
  • ben nerdeyse 7 yıldır uyeyım. çok mal bir site kimseye tavsiye edilmez.

öle kız düşürmek için felan girmeye değmez. eski havası yok.

önceden sadece odtululere acıktı şimdi ne kadar abaza var sitede.

en çirkin kız resmi bile koyduktan 3 sn sonra 5000 begenme 700 yorum felan alıyor :D:D
  • 19 tl'ye t-shirt alırsanız hemen üye olabiliyosunuz.

eskiden bi bug'ları vardı ben mesela hiç beklemeden üye oldum:) ama şimdi farkettiler kapattılar onu.
  • sitede üye alımı torpille oluyor. bir arkadaşa bana torpil yapmasını söyledim ertesi gün hesabım aktif hale geldi. Torpili yapacak üyenin de belli bir puan alması gerekiyor. yanlız beyler sitenın pek bi albenisi yok. bi düşeş olayı güzel bide hergün bilgi yarısması oynarım kapatırım hepsi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

yılbaşında baya kişiyi aldılar bende girmiştim o ara , muabbet falan güzel sitede kızda düşürülür aslında ama ben şu netten kız tavlama olayını bi çözemedim

bende o zaman üye oldum. kız arkadaşımla o siteden tanıştım. 4 aydır devam eden mutlu bir ilişkim var...
  • ama her online site gibi teneke bir site pek takılmam açıkçası 10 mesaj yazmamışımdır..

güzel yanları : yeni insanlarla tanışabilme olayı iyi... arama kısmından direkt kendi üniversitendekileri görebiliyorsun ve genelde millet kendi fotosunu koyuyor...

edit: torpil için 50.000 hp lazım onun içinde foruma bayağı takılmak lazım maalesef puanım yok dostum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 17 Haziran 2011; 0:43:06 >
  • bayan üyelerin 30dk onaylandığı, bay üyelerine ise çile çektiren gereksiz bir site
  • üni öğrencisi olmadan üye olamıyosunki aga oraya ben okul numaramı girdim direk oldum
  • Arkadaşlar siteyi anlatıyorsunuz tamam güzelde bi kişide torpil yapayım davet edeyim demiyor kısaca ben nasıl üye olabilirim 1 yıldır bekliyorum hırs yaptım yahu yoksa gireceğim bile yok belkide :)

@Feraset

Nerden yapılıyor bu torpil olayı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.