Şimdi Ara

hocama üye olmak....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilenleriniz vardır ki hocam com diye bi arkadaşlık sitesi var. ben bu siteye üyelik yaptırdım ama üye olanlar da bilirler üyeliğin aktive olması aylar süren uzun zaman alıyor. bir an önce üye olabilmek için de ya içerden birinin seni davet etmesi gerekiyor (tabi bu davet ona epey bi puana maloluyor), ya da yaklaşık 50 tl gibi bir ücret ödeyerek hocam t-shirt satın alman gerekiyor. eğer aranızda bu hayır işini yapıp beni içerden davet edebilecek bi üye varsa çok makbule geçer. puan borcumu en kısa zamanda da ödeyeceğimden şüphesi olmasın. buraya yazmasına gerek yok nickime özel msj atması yeterli. şimdiden sağolsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sekeroglan

arkadaşlar bilenleriniz vardır ki hocam com diye bi arkadaşlık sitesi var. ben bu siteye üyelik yaptırdım ama üye olanlar da bilirler üyeliğin aktive olması aylar süren uzun zaman alıyor. bir an önce üye olabilmek için de ya içerden birinin seni davet etmesi gerekiyor (tabi bu davet ona epey bi puana maloluyor), ya da yaklaşık 50 tl gibi bir ücret ödeyerek hocam t-shirt satın alman gerekiyor. eğer aranızda bu hayır işini yapıp beni içerden davet edebilecek bi üye varsa çok makbule geçer. puan borcumu en kısa zamanda da ödeyeceğimden şüphesi olmasın. buraya yazmasına gerek yok nickime özel msj atması yeterli. şimdiden sağolsun :)

Bu hocamın artısı nedir ki yaa? Üye bulmuşlar da bunuyolar sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

Orijinalden alıntı: sekeroglan

arkadaşlar bilenleriniz vardır ki hocam com diye bi arkadaşlık sitesi var. ben bu siteye üyelik yaptırdım ama üye olanlar da bilirler üyeliğin aktive olması aylar süren uzun zaman alıyor. bir an önce üye olabilmek için de ya içerden birinin seni davet etmesi gerekiyor (tabi bu davet ona epey bi puana maloluyor), ya da yaklaşık 50 tl gibi bir ücret ödeyerek hocam t-shirt satın alman gerekiyor. eğer aranızda bu hayır işini yapıp beni içerden davet edebilecek bi üye varsa çok makbule geçer. puan borcumu en kısa zamanda da ödeyeceğimden şüphesi olmasın. buraya yazmasına gerek yok nickime özel msj atması yeterli. şimdiden sağolsun :)

Bu hocamın artısı nedir ki yaa? Üye bulmuşlar da bunuyolar sanki.

hocam üniversite öğrencilerine özel bir arkadaşlık sitesi. benim üye olmak isteme amacım birçok arkadaşım da oraya üye ve güzel şeyler paylaşılıyor. ama tabi arkadaşlık sitesi deyince bayağı bi hayır işine de vesile olduğundan epey rağbet görüyor. uyanık yöneticiler de bunu paraya çevirmek istiyor...

• ve şunu söylemeyi unuttum kimse sormadan yazayım :) o arkadaşlarımın hiçbirinde beni davet edecek kadar puan yok ne yazık ki...
  • Arkadaşlar aynı konudan muzdaribim yardım edebilir misiniz.Karşılığını ödeyeceğimden emin olabilirsiniz
  • Bende geçen sene başvurmuştum, hala sıralamanın sonlarındayım artık bakmıyorumda işin açıkçası. Çünkü pozitif cinsiyet ayrımcılığın dibini orada gördüm. Kızlar 1 haftada onay alıyor, erkekler aylarca, yıllarca bekliyor. Bu siteyi bu kadar özel kılan şey, TC kimlik numarası ile üye olunup sadece reel hayattaki gerçek okulunuzu ve bölümünüzü göstermesi.

Hocam.com çok titiz onaylıyormuş üyelerini bana gelen bilgilendirme mail'inde öyle yazıyordu. Ama ben çok önceden kayıt olan arkadaşımdan baktığım üzere, tamamen abazan dolu. Olmazsa olmaz değil yani, bende bıraktım peşini, gidip 50 lira kadarda vermem ona üye olmak için.
  • nasıl bı sıte bu tam olarka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stajer54

nasıl bı sıte bu tam olarka

girip neden bakmıyorsan!
  • eskiden akampus vardı.. millet ordan cilvelesir bulusur gorusurlerdi..
  • Bende var; ve şu an dondurulmuş durumda.kontrol ettim hesap hala aktif arkadaşları da özlemişim ama kapattım yine de tavlaya dadanmıyım diye. Şu hayata bak kimine ne kadar lazım, kimine boş. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.