Şimdi Ara

Foruma üye olalı 13 yıl olmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, 10 kasım 2010 tarihinde üye olmuşum. Bugün 10 kasım 2023. Lise döneminde üye olmuştum.

Forumda yöneticilik yapmak da nasip oldu, yeni bir bölüm kurulması ile ilgili ekibin içerisinde yer almak ve CSB yarışmasında ödül almak da...Dh android mobil uygulamasının geliştirilmesi sürecinde sayısız geri bildirim ve foruma özellik katanlar konusundaki çalışmalarım sebebiyle çok çeşitli rütbelerim oldu, çok çeşitli anı eşyalarına sahip oldum bu zaman içerisinde. Ana konularımız sayesinde hem forum kullanıcıları hem de konuları arama motorlarından bulan sayısız insana yardım elimiz değdi çok çeşitli konularda. Hem dostlarımızın hem de forum yönetiminin övgülerine mazhar olduk. Bunun yanı sıra benim için en kıymetli olan şey ise bir sürü dost ile tanışmış olmak ve halen yeni forum arkadaşlarımız ile tanışmak.

Foruma üye olduğum sırada CSB nin zirve dönemiydi. CSB yarışmaları yaptığımız günleri dün gibi anımsarım. Hayat su gibi akıp geçiyor derler ya gerçekten öyle. 10 kasım 2010 tarihinde üye olduğum zamanı dün gibi hatırlıyorum mesela. Oysa ki 13 yıl geçmiş üzerinden.

Anılarını anlat deseniz aralarından seçemem ama CSB yarışmasında ödül alan hikayemi paylaşmak isterim. Benim için o günlerin yeri apayrı olduğu için bunu seçmek istedim. Bunun gibi sayısız CSB konum vardı, hatta bir çoğu çalındı ve başka yerlerde paylaşıldı. CSB nin CSB olduğu zamanlar elbette üstatlar vardı bizler ise çıraktık. Sayısız konu, sayısız mesaj. Bu mesajı yazarken aklıma şu konunun linkini de koysam mı, bunu da eklesem mi diye düşünüyorum hep. Bu sebeple mesajı çabucak bitirmeliyim.

Bunun dışında seçmek istediğim diğer konu ise, haberleşme forumunun kurulması için çaba gösteren ekibin içerisinde olmaktır. Forumun genelinde ama özellikle bu forumda yardım elimizin dokunduğu, bir şeyler öğrendiğimiz veya öğrettiğimiz anlar okyanus gibi.

https://forum.donanimhaber.com/dh-bim-masalsi-oyku--67624262

https://forum.donanimhaber.com/haberlesme-forumu-olusturalim--139950285

Bu vesile ile tüm dostlara selam ediyorum. En çok da kendime selam ediyorum. Bu azmin yarısını kişisel hayatımda gösterememek de benim ayıbımdır diyerek mesajımı sonlandırıyorum.

Not: Atamızın vefat yıldönümünde üye olduğum için bu konu vesilesi ile de Atamızı bir kez daha rahmetle anıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Kasım 2023; 0:51:1 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Forum için doğum gününüz kutlu hocam

Gerçekten de epeydir varmışsınız. O zamanlardan dahil olmak isterdim ben de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ediyorum sevgili forum arkadaşım. Seninle yeni yeni denkleşiyoruz ama inşallah hep denk geliriz :) Olsun, her zamanın ve her şeyin yeri ayrı ve kendi içinde özel. Saygılarımla  

• Hayırlı olsun, beni sorarsan benim DH'de sicilim bir hayli kabarık ilk hesabım 2014 yılında açtığım Tavşanlılı 43'tü bu hesabımı çok kısa bir süre sonra kapattılar sonra 2017 yılına kadar kullandığım Tepecikli 43'ü açtım ve bu hesabın ismini Sahrayıceditli 77 sonra Kütahyalı 77 olarak değiştirdim, bu hesabım yüzünden İBB'nin Metro İstanbul firmasından çıkarıldım, Kütahyalı 77 hesabım forumda yazdığım en uzun süreli hesabımdı, sonra bunuda kapattılar sonra Big Boss ve Şaban Dede gibi ismini bile unuttuğum 10'a yakın hesap açtım ne yazık ki adminler hepsini kapattılar, Allah naza saklasın son hesabım iyi gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• Buradayız beyler eskiler olarak bende bayağı eskiyim..

• Bu mesajın benzerini 10 yıl sonra benim de yazabilmem dileğiyle hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burayı ta 8m zamanın dan bilirim...

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Şaban dede kim

• 17 yıl... Çok olmuş... 😁

• Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

m8 değil miydi hocam o 

• Selamlar

• Benim neredeyse 19 sene oldu

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinin meşhur evliyası, Kütahya - Tavşanlı yolunda türbesi vardır tepede olduğu için mesire yeridir, piknik alanları ve kiremitte palamutunun meşhur olduğu restoran bulunur bende çok sevdiğim bir yer olduğu için profil ismi yapmıştım

• Nokia 5800 xpress music ilk telefonumdu

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam, işten niye çıkarıldınız onu anlayamadım yalnız.

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Hocam sizin 18 yıl olmuş maşallah.  

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam, sağolasın.  

• kozdil kullanıcısına yanıt

• Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

20 yıl yazıyor profilinizde hocam. Maşallah diyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.