Aynen öyle, maşallah :) |
Foruma üye olalı 13 yıl olmuş. (2. sayfa)
-
-
Aleykümselam 18 yıllık üye forum kardeşim.
-
Maşallah hocam :)
-
Nokia 5130 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic... Kimlerin ilk telefonu değildi ki be hocam. Benim ilk telefonum değildi XpressMusic ama gördüğün üzere en çok izi o bırakmış ki kullanıcı adımız o şekilde olmuş. İçerisinde Bounce diye bir oyun vardı saatlerce oynardım.
-
Bir ay sonra reşit oluyor benim hesap. Bi etkinlik, parti falan mı düzenlesek.
-
benim de 10 yıl olacak dile kolay
-
İlginç ben de 10 kasım 2010 da üye olmuşum 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Eskiler bilir, sürekli benle dalaştığı için yönetime söylediğim süresiz banlanan HACHİKO yüzünden oldu, çıkartıldığım firma olan İBB'ye bağlı Metro İstanbul A.Ş firmasında çalışırken yaptığım iş ile ilgili bilgiler veriyordum, sonra bu kalktı bütün bu yazılarımı 153 İBB Beyaz Masa'ya mail atmış, ben yapmaz diye düşündüm ta ki hattın müdürü beni çağırana dek, başka konularda vardı ve bana 1 sene boyunca 3 savunma yazdırdılar sonunda iş kanununda işyerinin gizli bilgilerini üçüncü kişilerle paylaşıp şirketin güvenini kaybetmek maddesi gereğince beni tazminatsız Temmuz 2017 yılında çıkardılar, eşime çıkartılma sebebini boşanma davası açabilir diye söylemedik, bu sırrı hiç bilmedi ve hala bilmiyor, oğlum ve aileden herkes biliyor, sonra ben babamın tanıdığı eski bir avukat aracılığıyla tazminat davası açtım ve davayı kazandım ve 2018 yılunda o zamanın parasıyla 35 bin TL gibi güzel bir para aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olur hocam ama benim yaş kurtarmıyor baksana 13 üm ben henüz sen 18.
-
Nice on yıllara diyelim hocam :)
-
Vaaaay çok iyi :) Şey gibi olduk hani hastanede doğar bebek onunla beraber aynı zamanda doğanları yan yana dizerler ya. İşte seninle ben öyleyiz.
-
Maşallah hocam :)
-
Geçmiş olsun hocam
-
Bende 20 yılı devirmişim🎂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üye olarak 12 yıl
aktif takip etmeye başlayalı 14 yıl olmuş.
burdayız be buradayız ölmemişiz, hayattayız hala.
geçmişe mazi derler ama biz dh deriz.
-
Benim de 18 yıl olmuş :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X