Şimdi Ara

HOCCER DOSYA PAYLAŞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoccer programını kullanabilen var mı biz beceremedik hangi bağlantı türünü gerektiriyor bilen var mı acaba

• İki telefonun da aynı wireless ağına bağlı olması gerekiyor ve de birinden sürüklerken biraz hızlı yapıp diğerinden tutmanız gerekiyor. İşlem aslında çok kolay fakat bazen bağlantıda sorun oluşabiliyor. Gayet güzel bir program.
    Edit: Ayrıca konum servisleri de açık olması gerekiyor iki telefonun birbirine yakın olduğunu anlaması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosem19 -- 19 Şubat 2012; 14:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

İki telefonun da aynı wireless ağına bağlı olması gerekiyor ve de birinden sürüklerken biraz hızlı yapıp diğerinden tutmanız gerekiyor. İşlem aslında çok kolay fakat bazen bağlantıda sorun oluşabiliyor. Gayet güzel bir program.
    Edit: Ayrıca konum servisleri de açık olması gerekiyor iki telefonun birbirine yakın olduğunu anlaması için.

Aynı wireless ağına gerek yok. Normal 3g yada edge de oluyor. Sadece yakınında olması yeter. Wifi kapalı olsa bile dosya yollanabiliyor. En güzeli iki cihazı ( iPhone iPad yada iPod touch) yan yana konup resimi birinde digerine sürükleme yöntemi. En eğlencelisi ise dosyayı seçip sanki telefonu atar gibi diğer telefona doğru sallayip digerinden de yukarıdan birsey alır gibi aşağı çekince dosyanın transfer olması. Ama dediğim gibi Wifi gerek yok. Konumdan buluyor yanındakini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 19 Şubat 2012; 15:13:52 >

• Teşekkürler dediğiniz gibi yapınca oldu wi fi ye gerek yok edge veya 3g ile konum servisi açık olması yetti
  • Ben 3g ile denememiştim öğrendiğim iyi oldu :)
  • Az önce iPhone 4 den HTC desire s e foto yolladım süper program tavsiye ederim... Kota sorunu olanlar kullanmasın..
  • gerçekten süper bir program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.