tabi tabi 7 de gelsin 8 gelsin burada bi sinerji oluşsun uzaya karşı bize faydası ne abi ek olarak ne kanal gelecek kaliteli yoksa hotbird 2-3-4-5-6 da bi ton kanal var ama doğru dürüst kanal 20-30 geçmez gerisi hikeye umarım güzel kanallar gelir ek olarak bide tps paketi 10 mart ta gidicek deniyodu gitmedi var mı bilgis olan
tabi tabi 7 de gelsin 8 gelsin burada bi sinerji oluşsun uzaya karşı bize faydası ne abi ek olarak ne kanal gelecek kaliteli yoksa hotbird 2-3-4-5-6 da bi ton kanal var ama doğru dürüst kanal 20-30 geçmez gerisi hikeye umarım güzel kanallar gelir ek olarak bide tps paketi 10 mart ta gidicek deniyodu gitmedi var mı bilgis olan
evet ya gitcek deniyodu ama en son 12 martta yani dün arkadaştaydım hala dewam..
vatana millete hyırlı uğurlu olsun..
Hocam TPS paketi yerinde ve gitmeyecek, Hotbird 7 hakkında bilgi ve yeni kanallar için TIKLAYIN (tabi ingilizceniz iyiyse )
Pardon ya
Şimdi bi mod gelip silecek ciddiye alıp, beni de lıycak hemen siliim bare
Hiç bakmamıştım bir daha ezbere iş yapmam artık
Amaaaaaaan önemli olan kaliteli kanallar yoksa 10 tane daha uydu atsalar ne yazar!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme