< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 11 Şubat 2023; 1:33:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hogwarts Legacy (1120320) Türkçe Yama (v3) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (2. sayfa)
-
-
deneyeceğim yamayı teşekkürler.
-
Buraya yükledim dostum senin için diğer arkadaşlarda indirebilir.
-
Beyler Türkçe yama nasıl iyi mi ? Kaliteli değilse indirmeyeyim. Çeviren arkadaş alınmasın kötü niyetle sormuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 11 Şubat 2023; 15:28:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam, eksik olma. 👍👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Makine çeviri teknolojisi 2-3 yılda çok ilerlemiş. Eskiden manasız Türkçe çeviriler olurdu su an gayet başarılı cok begendim çeviriyi. Bir de görsel bırakayım. RX 6900 XT ile sorunsuz akıcı oynanıyor 100+ fps
HARRY! RON! Nerdesiniiiz
-
Sağolun hocam teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cümleye bak, sağol tavsiyelerin için.
-
Telefon ile yazmışım indirmeyeyim demek istedim düzelttim
-
Skynet ve Legion ortaklaşa çevirmiş, bence haklarında kötü konuşma admin T-850 nin arkadaşı ikisi de.
-
Telefon düzeltmesinden yanlış yazılmış düzelttim zaten kimseyle tartışma gibi bir derdim yok
-
Dostum ironi yaptım, makine çeviri bu.
-
pardon hocam valla anlamadım
-
Emeğinize sağlık, bir arkadaş sormuş da cevap gelmemiş galiba, bu yamayı geri almak mümkün mü?
-
Emiğinize sağlık, iyi oldu bu yama, daha net anlışıyor konuşmalar artık.
-
Makine çeviri kadar cümle kuramayanların makine çeviriyi eleştirmesi?
-
2-3 yıl önce başka bir oyunda makine çeviriyi beğenmemiştim. Fakat görünen o ki yapay zeka oldukça gelişmiş. Hogwarts Legacyde çok çok iyi olmuş çeviri. Ben çok beğendim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elinize sağlık
-
Teşekkürler elinize sağlık
-