Yamayı kullanmadan önce bi taratın öyle kullanın :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52D975AE1 -- 22 Şubat 2023; 20:54:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hogwarts Legacy (1120320) Türkçe Yama (v3) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (4. sayfa)
-
-
şu son günlerde 1-2msajı olan yeni hesaplar ile konuların altına saldıran biri var. amacın ne senin ?
-
tamam sildim :D
-
:Y
Sizle işim bitti istediğiniz gibi pazarlayin yamalarinizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52D975AE1 -- 22 Şubat 2023; 21:4:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banlanmışsın iyi olmuş :)
-
Sana öyle dediler ellem :D
-
Selamlar indirdik dosyayı kurduk ve 2 farklı pcde denedik. Altyazılar yani konuşmalar türkçe fakat menüye dair arayüze dair her şey ingilizce. Bunu nasıl çözebiliriz? Teşekkürler.
-
Yama süperrrrr olmuş ellerinize sağlık iyi ki varsınız
-
hocam yamanızla bitirdim oyunu çok yardımcı oldu teşekkür ederim
-
Korunan ZARTTTTTZUUURRRTT çalacak yama yok galiba bu oyun için :DDD bakıyorum sildirmişsin konuları , arkan sağlam demek ki tescilli emek hırsızı seni
-
Hamza git abonelik mi alıyorsun napıyorsan yap rahat bırak ücretsiz yama yapan insanları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baya ücretsiz ÇALIYOR gerçekten ,
Kendi yaptığı (ÇALAMADIĞI) KALİTELİ yamalarından da kesitler atayım ;
-
yama harika olmuş!!!! emeği geçenlerin eline sağlık!!!!!!!!!!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X