< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Yerli ekran kartı al ozaman onlara para vermeseydin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MKIceAndFireyoutubeHogwarts Legacy Walkthrough Part 1 and until the last part will include the full Hogwarts Legacy Gameplay on PS5. This Hogwarts Legacy Gameplay is recorded in 4K 60FPS on PS5 and will include the full game, all endings and all boss fights. #ProductProvidedByWB Huge thanks to WB Games for letting me play this early preview! Enjoy! If you liked the video please remember to leave a Like & Comment, I appreciate it a lot! Hogwarts Legacy is an immersive, open-world action RPG game set in the world first introduced in the Harry Potter books. For the first time, experience Hogwarts in the 1800s. Your character is a student who holds the key to an ancient secret. Now you can take control of the action and be at the center of your own adventure in the wizarding world. Your legacy is what you make of it. Follow me on Twitter - https://twitter.com/MKIceAndFireMK SUBSCRIBE - https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag?sub_confirmation=1 Support MKIceAndFire and become a member - https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag/join Subscribe to MKIceAndFire to get all the new gameplay videos and walkthroughs of the latest games! Full edited educational walkthroughs of new game releases! All the video games are provided by the game publisher for review purposes by local PR. MKIceAndFire helps gamers all over the world who get stuck in their games and need a guide to help them finish a game. I spend hours every day editing my videos so my audience can enjoy my videos and also get help in the games that I am covering on my channel. I am constantly improving my editing so my audience can get the best walkthroughs to help them whenever they get stuck in a game, but if you have any suggestions for me, let me know in the comments! #HogwartsLegacy #Gameplay #Walkthroughhttps://www.youtube.com/watch?v=B_LPT23Hews
yabancılar walkthrough videolarını çekmeye başlamış bile. Sanırım NPC'lere kafamıza göre hasar veremiyoruz düello vs.. harici hasar almıyorlar saldırı büyüsü yapıyorsunuz boş boş bakıyorlar bu napıyor diye keşke saldırdığımızda onlarda bize saldırsa istediğimiz zaman bir düello başlatabilseydik. Ben RDR'deki gibi bir sistem olur diye düşünmüştüm npclere saldırdıkça karanlık tarafa geçtiğimiz, onlara iyi davrandıkça iyi tarafta kaldığımız bir karakterimiz olsaydı keşke.
Atmosfer şahane duruyor Hogwarts'ta süpürgeyle ya da yayan dolanmak çok keyifli görünüyor ama şu koşma animasyonunu çok komik yapmışlar Videoda da gösterdiği gibi Quidditch sahası oyunda mevcut ama quidditch yok denmişti sanırım. Belki bir DLC ile eklenebilir sahayı o kadar tasarlamışlar boşu boşuna tasarlamış olmasınlar
Grafikler, büyü kullanımı, karakter seslendirmelerine açıkcası laf edecek bir şey göremedim gayet güzeller. Bence beklediğimize değecek bir oyun geliyor.
-
Kimsenin diyeceğini zannetmiyorum keza 4090 ekran kartın ve 13900k işlemcinle birlikte tonla paran kimsenin umurumda değil.
-
Bu arada steam deck ile uyumlu çıkacak deniyor ama hiç test videosu yok değil mi?
Deck de oynamak için steam den alıp indirime girince PS5e almayı düşünüyorum ama optimizasyon düşündürüyor.
-
anonymous çeviri yapacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orası kesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunun yaması 6 aydan aşağıya gelmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hogwarts Legacy - Official 4K Launch Trailer
PlayStationyoutubeYour first days at Hogwarts are almost here. Where will your path take you in #HogwartsLegacy? #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #4K #WizardingWorld -------------------------------------------------------------------------- Pre-order now and Live the Unwritten, beginning February 10, 2023.https://www.youtube.com/watch?v=NTnok1LvKUk&feature=youtu.be -
https://www.reddit.com/r/PS5/comments/10r4nk2/no_spoilers_i_am_7_hours_into_hogwarts_legacy_ama/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
Şu linkte oyunu oynamış birisi soru-cevap etkinliği yapıp pek çok şeyi aydınlatmış, önemli gördüklerimi yazıyorum :
- Çok fazla büyü varmış, spoiler olmasın diye detaya girmemiş
- Hogwarts ve civarı keşfetmeye son derece açıkmış, Yasak Orman ve kütüphanedeki kısıtlı bölüm gibi gizlilikle veya dikkatli dolaşmamız gereken yerler de varmış. Ayrıca ormanda örümcekler de bulunuyormuş
- Oynayan kişi Pottermore hesabını oyuna bağladığı için direkt oradaki binasına girmiş oyunda, hesabı bağlamayanlar nasıl bina seçecek diye sorulduğunda ‘sanırım direkt oyun seçtiriyor’ diye cevaplamış
- Detaylı bir asa özelleştirme seçeneği varmış (sadece kozmetikmiş)
- Cübbelerin kapüşonunu istediğimiz zaman giyip çıkartabiliyormuşuz
- Combat beklediğinden iyiymiş ve zorlayıcıymış, dikkatli olmak gerekiyormuş ve yüksek kombolar yapıldığında ortaya hoş görüntüler çıkıyormuş. Oynayan kişi savaş sisteminden oldukça tatmin olduğunu belirtmiş
- Açık dünyası çok detaylıymış ve oynayan kişi, oyunu belli ki evrene çok düşkün kişiler tarafından tasarlanmış, demiş. Aynı zamanda çokça gizem ve puzzle barındırıyormuş
- Büyüleri öğrenmek için derslere girip ödevleri tamamlamak gerekiyormuş (Bully mantığı, bayıldım bu duruma)
- Level sistemi skill geliştirmek için değil de daha çok ek sağlık ve yeni ekipman kuşanabilmek amacıyla varmış. Yeni yetenekler dersler ve ana görevler sayesinde elde ediliyormuş (bu kısım oynadığı kadarıyla böyleymiş ama hikayeden anladığı kadarıyla bi yerden sonra yetenek/perk ağacı açılabilir demiş)
- Transmog sistemi varmış (özelliklerini beğenip görünüşünü beğenmediğiniz bi kıyafet varsa, onun özelliklerini görünüşünü beğendiğiniz bir kıyafetle birleştirme sistemi). Hatta kıyafeti satsanız bile kozmetik olarak üzerinizde kalabiliyormuş (yani sırf görünüşünü beğendik diye düşük level bi kıyafeti envanterde tutmaya gerek yokmuş, süper)
- Oyuna temizinden 8-9 arası puan verebileceğini söylemiş, beklediğinden çok daha detaylı bi yapım olduğunu tekrar belirtmiş. Mekanlara her seyahat ettiğinde farklı ve kendini tekrar etmeyen yeni diyaloglar kuran NPC’lerle karşılaştığını da eklemiş
- Harita siz gezip keşfettikçe açılıyormuş (GTA V, RDR2 gibi görülmemiş yerler sisli duruyormuş)
- Ana karakter diyalog seçimlerimize göre aksi, asabi, kaba, nötr veya ılımlı, cana yakın olabiliyormuş
- Yan karakterler pek güçlü değilmiş. Bazılarıyla eğlendiğini fakat hiçbirine öyle bağlanamadığını belirtmiş. CDPR veya Bioware oyunları kalitesinde yan karakterler beklemeyin demiş
- Sevmediği şeyler sorulduğunda üstteki yan karakter olayını ve yan görevleri belirtmiş. Yan görevler; AC Valhalla’daki World Events veya RDR2’deki Random Events denilen, haritada mavi ve gri nokta ile gösterilen anlık etkileşimlerden oluşuyormuş genelde. Bu oyunları oynayanların bileceği üzere o anda etraftaki birinden bi yardım üstüne yapıp bitirilen kısa içeriklermiş ama bunlardan çok varmış ve haritayı gezdikte çıkıyormuş. Daha pek hikayeli yan göreve denk gelmemiş (bu üzdü, tabii oyunu henüz bitirmediği için belki bu kısım gelişebilir. Cyberpunk da kaliteli yan görevlerini oyunun ikinci yarısında sunuyordu mesela)
- Hane puanları oyunda varmış, bazı seçimlerimize göre artıp azalabiliyormuş
- Birisi harita sistemi Witcher/RDR/Elden Ring kalitesinde mi yoksa Ubisoft tarzında mı diye sormuş. Oyuncu da ‘ikisinin karışımı, Hogwarts’ın içi çok detaylı ve eğlenceli sürprizlerle karşılaşabilirken dışında klasik bandit kampı temizleme, dükkanlara girme gibi etkinlikler var’ demiş
- Hogwarts’tan diğer dış mekanlara, Hogsmeade’e falan direkt yürüyerek gidilebiliyormuş, yani öyle fast travel veya siyah ekran girmesi yokmuş
- Ana hikayeyi oynadığı kadarıyla sevdiğini ama oyunun güçlü ve vurucu yanı olmadığını da belirtmiş
- Oyunun tonu ilk kitaplarındaki gibi daha çocuksu mu yoksa sonlardaki gibi fazla mı karanlık diye sorulduğunda ‘ikisinin karışımı, 4.film kıvamında’ demiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Paylaşım için teşekkürler hocam. Eğer hepsi doğruysa fena hypelandım.
Hocam bunları yazan kullanıcı içerik üreticisiymiş ve oyunu erken edinmiş, hatta başka oyunlar hakkında benzer içeriklerini de paylaşmış. Zaten bu kadar ayrıntıyı uydurabileceğini sanmıyorum, büyük ihtimalle doğrudur söyledikleri Valla ne yalan söyleyeyim ben de gittikçe yükselmeye başlıyorum :)
Ak hocam ak ülkece bize ak-ıyorlar zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Empress 10 gün içinde herkes bedava oynayacak bu oyunu paranızı harcamayın demiş.
GamePass gelme durumumu ?
-
İndirmeye ne zaman açılacak acaba
Kırılma durumu.
Empress warner bros a meydan okuyarak oyuna denuvo koymaları halinde 10 günde kıracağını açıkladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 3 Şubat 2023; 8:39:2 > -
Denuvo koyulmazsa daha erken kırılmayacak mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X