o konuda katılıyorum size, ben de en son forza horizon'ın en yüksek paketini aldım ki gelecek paketlere ayrıca ödeme yapmam gerekmesin. sevip oynadığım bir oyunun zamanla gelecek her içeriğine erişim istemem gayet tabii. benim yakındığım salt erken erişim için ekstra bir ödeme talep edilmesi. hogwarts örneğinden gidelim, oyunu ön sipariş ile alıyoruz ki bu bir oyun geliştiricisi için minnet duyulası bir şey olmalı. senin yaptığın oyunu adamlar daha görmeden para ödeyip alıyorlar. ama sen ne yapıyorsun, tamam diyorsun hiç deneyimlemediğin oyunumu önceden aldın ama çıkışından önce oynamak istiyorsan o zaman azıcık daha fazla ver. işte bu mantalite açgözlülüktür, oyuncuyu umursamamaktır, sana muhtaç değilim demektir (kendi özelimde değil, genel oyuncu kitlesini kastediyorum). ben de buna tamamen karşıyım. single player'ı da şu nedenle dedim, diablo nispeten oyuncuların kendi aralarında rekabete girdikleri bir oyun olduğu için erken başlamak (her ne kadar sezonu ona göre ayarlayacaklarını söyleseler de) önem arz ediyor. sen tutar da ön sipariş ile senin oyununu alan adama, oyunu aldın ama erkenden başlamak istiyorsan daha da para ödeyip bir üst paketi al, dersen, ben de senin gözünde oyuncunun tek karşılığının para olduğunu anlayıp sana küfür ederim. geliştiriciler elbette para kazanacak ama bu para kazanma değil, oyuncuyu sağmaya, yolmaya çalışma. itirazım bunaydı benim. |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
-
Sistem özellikleri gayet güzel. Özellikle son dönemde ki sorunlu oyunlardan sonra daha üzerine düşülmüş bir göreceğiz gibi. Umarım güzel bir oyun çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4k akarım rahat rahat :) gayet ideal seçenekler var bence eski nesile çıkmayacak olsa oyun ps4 bağlamında bence grafiklerde çok daha güzel şeyler görebilirdik.
-
Harry Potter serisinin yeri çok ayrıdır bende. Küçüklüğümde kitap okuma alışkanlığını bana kazandıran seridir. Yeni kitabı alınca bitirene kadar rahat etmezdim. O kadar hevesle okuyordum ki hep güzel anılar geliyor aklıma düşününce. Filmlerin aşırı hayranı olmasam da yine de severim.
Wizardıng World dünyasında geçen kaliteli bir oyun oynamayı çok istiyorum gerçekten. Ancak hiçbir oyuna önsipariş vermeye elim gitmiyor. Ağzım yandı daha önce. İnceleme puanlarını bekleyeceğim. İyi çıkarsa 700 lira vereceğiz artık.
-
Arkadaşlar oyunun nasıl bir şey olacağını merak ediyorsanız mekanik grafik olarak bu oyunu satın alın ben aldım steam den gayet uygun rakamlı. HOGWARTS LEGACY yapan şirketin şimdiye kadar yaptığı en güncel ve en iddialı oyun bu avcılık üzerine gerçi firma buu oyunu yaptıktan sonra çoğu kazandığı deneyimi muhtemelen hg legacy de uuygulamııştır ama ön bilgi deneyim olması açısından paylaşmak istedim.
Expansive WorldsyoutubeThe time to explore the New England Mountains has come! The new reserve is out now on every platform, alongside the Granite Update - our biggest free update yet. Our latest reserve is set in the autumnal beauty of the New England Mountains - the perfect setting for relaxing yet exciting hunts. ▶ KEY FEATURES ◈ Hunt in stunning surroundings: The New England Mountains reserve features varied landscapes shaped by the passing of time, from open alpine regions to coniferous and mixed woodlands interspersed with lakes and rivers. When you are tired from stalking deer through the spruce or hunting waterfowl along the bends of the river, there is no shortage of perfect opportunities to sit back and take in the picturesque environment around you. ◈ Wildlife, Great Ones and refined classics: On the uplands and through the trees of the New England Mountains, Hunters have a wealth of wildlife to hunt – from the humble Ring-necked Pheasant to the sneaky Coyote and the majestic Moose. Speaking of the Moose, this gentle giant is now present as one of the extremely rare Great Ones alongside the equally giant Black Bear and the graceful Whitetail Deer. Not only do the Moose and Whitetail Deer have the Great One status in common – along with the stunning Red Fox, they are also among the three beautifully refined animals, who now look better than ever. ◈ New weapon, unique cosmetics: Have it your way! Visit the Weapons Cache at any Outpost, and you will find a new weapon waiting for you. The Patriot is a powerful, modern 0.50 cal break-action muzzleloader made locally in New Hampshire. It is perfect for hunting large prey, but aim carefully – with great power comes… slow reload speed. New England Mountains is available on all platforms, including: • Steam: avlche.com/NEMSteam • Epic Game Store: avlche.com/NEMEpic • Microsoft Store: avlche.com/NEMMS • Xbox: avlche.com/NEMXbox • PlayStation: avlche.com/NEMPS Get it now and explore the wilds! Happy hunting! ▶ Find out more about New England Mountains reserve, here: avlche.com/GetNEM ▶ Read about the Granite Update here: avlche.com/Granite Join #theHunterCOTW Community: • Discord: avlche.com/THDiscord • Twitter: avlche.com/theHunterTW • Facebook: avlche.com/theHunterFB • Facebook Group: avlche.com/THFBGrp • Instagram: avlche.com/theHunterIGhttps://www.youtube.com/watch?v=Xg-IBjYSqSU -
Hogwarts Legacy'i yapanlarla bu oyunu yapanlar aynı değil yalnız. Hogwarts Legacy'i Avalanche Studios geliştirmiyor. Avalanche Software geliştiriyor. İsimlerine bakınca aynı firmalar diyebilirsiniz fakat tamamen birbirileriyle alakasız firmalar bunlar. Ayrı ayrı aratarak web sitelerine de bakabilirsiniz. Zaten birisi 1995 yılında, diğeri de 2003 yılında kurulan firmalar. Alakasızlar yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firmanın daha önceki oyunları Disney oyunları hocam. Grafik kalitesi üst düzey olmayan çocuk oyunları yapmışlar daha önce. İlk büyük çaplı oyunları bu ve beni de bu korkutuyor işte umarım güzel çıkar bu oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hogwarts Legacy Yeni Nesil Konsollarda 60 FPS'i Destekleyecek
Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanacak olan Hogwarts Legacy'nin yeni nesil konsol özellikleri açıklandı. Bu doğrultuda oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarında 60 fps'i destekleyecek. Oyunun konsol sürümlerinde birden fazla grafik modu yer alacak.
Konsollarda da 60 FPS deneyimi sunacak
Harry Potter evreninde geçen açık dünya rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, yeni nesil konsollarda 60 fps deneyimi sunacak. Konsol sürümlerinde birden fazla grafik modu yer alacak. Bu modlar arasında Fidelity Modu ve Performans modu bulunacak. Fidelity Modu 30 fps bir oyun deneyimini sunacak, performans modu ise daha yüksek kare hızını (60 fps) oyunculara aktaracak.
Portkey Games Support'un duyurusuna göre iki yeni nesil konsol içerisinde VRR desteği yer alacak. VRR, modern bir teknoloji olarak karşımıza çıkıyor ve oyunlardan filmlere kadar daha iyi bir görüntüyü bizlere aktarıyor. Ancak bu teknoloji her monitörde (veya TV)'de yer almıyor. Bunun için VRR destekli bir monitöre sahip olmanız gerekiyor.
Hogwarts Legacy, 10 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için ardından 4 Nisan'da PlayStation 4 ve Xbox One için son olarak da 25 Temmuz'da Switch konsolları için çıkış yapacak.
kaynak :
www.bolumsonucanavari.comHogwarts Legacy Yeni Nesil Konsollarda 60 FPS'i Destekleyecekhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hogwarts_Legacy_Yeni_Nesil_Konsollarda_60_FPSi_Destekleyecek-116420.htm
-
Redditte ve Twitter da oyunun sanat kitabının paylaşılması ile beraber birçok bilgi de açığa çıktı:
-Her bir okulun ana hikaye görevlerinde ki ilerleyişi farklı olacak ama sonuç her zaman aynı olacak. Oyuncular sonradan Azkaban'ı da ziyaret edebilecek.
-Avada Kedavra büyüsü ana hikayenin sonuna doğru bir yan görev ile kazanılacak.
-Ana görevlerin süresi 35 saat olacak. Yan görevlerle 70 saate çıkabilecek bu süre.
-100'e yakın Merlin bulmacaları olacak oyunda. Oyuncular bu bulmacaları öğrendikleri farklı büyülerle ve farklı yollarla çözecekler.
-Oyunun 2020 de ki hali ve şuan ki haline bakıldığında içeriğin %90'nı kesildi veya değiştirildi.
-Oyunun 2017 de ki ilk sürümünde ise Quidditch de vardı ama bu da şuan oyundan çıkartıldı.
-Haritanın küçük bir çeyreği kesilip oyundan çıkartıldı. Bataklıklar ve yaylaların bir kısmı oynanılabilir değiller ama uzaktan gözüküyorlar. Eğer satışlar iyi giderse DLC olarak eklenebilirler.
-Müdür Black'in ana hikayede ki rolü o kadar büyük değil ama fanları tatmin edecek şekilde yazılmış.
-Oyun özellikle yan görev açısından tam bir hazine. Ana görevlerin yanında üç büyük yan görev dizisi ve irili ufaklı bir sürü yan görevde olacakmış. Yan görevler size hem oyunu öğretecek hem de içinde bir sürü boss barındıracak.
-Oyuncular oyunda anka kuşu da yakalayabilecekler.
Bigbytwitter“Art Book of #HogwartsLegacy LEAK !!!! RT AND FOLLOW”https://twitter.com/ManwithSecrets_/status/1615066261314043914?s=20&t=r0nm9Oa7OeWlutHUi1kbcg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 18 Ocak 2023; 11:40:35 >
-
Oyun da denuvo kullanilacakmiş sistem katili olmaz inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
gün geçtikçe 3070 ile bu oyunu 4k oynama ümidim azalıyor. kendi adıma hüsran olacak sanırım bu oyun.
-
WOOOWWWW!! quidditch kesinlikle DLC ile gelecek gibi hissediyorum yani bu oyun quidditch olmadan bilemedim :D
Oyun tutarsa cidden dlc yağmuru olur oyunu diri tutarlarsa bence bir sonraki oyun yerini garantiler ve günümüz versiyonu olabilir bu durum da tüm potterhead tayfayı heyecandan öldürür galiba
-
Yayınlanan sistem gereksinimleri min. 16 GB diyor. CNN Türk neye göre 32 demiş acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ARKADAŞLAR HYPE OLMAYA HAZIR OLUN :D BAŞLIYORUZZZZZ!!
Hogwarts LegacyyoutubeYour letter to Hogwarts has arrived. Live the Unwritten beginning February 10, 2023. Pre-order now. Always be the first to get #HogwartsLegacy news at go.wbgames.com/HogwartsLegacy Connect with Hogwarts Legacy online: Twitter: https://twitter.com/HogwartsLegacy Facebook: https://facebook.com/HogwartsLegacy Instagram: https://instagram.com/HogwartsLegacy Discord: Discord.gg/HogwartsLegacy #4K #WBGames #WizardingWorldhttps://www.youtube.com/watch?v=NthGfn_ddRQ -
Quidditch bu evrene dair en sevdiğim şeylerden biri. Keşke olsaydı. Fakat bir yandan da anlayabiliyorum. Quidditch'i tam olarak oyuna yansıtsan bile, Snitch'i yakalama kısmında işler sarpa sarıyor çünkü. O denge nasıl sağlanır, snitch'i yakalarken yapay zeka seninle nasıl mücadele edebilir bunun bir çözümünü bulamıyorum kendi kafamda. Quidditch World Cup'ta bu olayı, oyun içinde aldığın skor avantajıyla sana verilen boost barıyla dengelemeye çalışmışlardı. Fakat yine her türlü kazanıyordun. Snitch'i yakalayınca oyunun bitmesi, bu aktiviteyi oyunlara tam anlamıyla yansıtmayı imkansız kılıyor. Çünkü maçı kazanman garanti. Rekabet imkansız.
-
xbox al keyfine bak
-
Bu oyun'a dair endişelerim var. 1 saat oynayip baktim, İlgimi cekmiyor.. İade edip. Company Of Heroes 3 Almayi düşünüyorum. Hemde TÜRKÇE , Adamlarin hakkını vermek lazim.
Türkçe cıksa cok iyi olurmuş!
-
Üstad benim pc özellikleri şöyle
cpu 10400f 2.9 ghz
anakart z490 a pro
ram 2x8 16 3600 mhz ram
gpu rtx 3060 12 gb
2 tane nvme ssd
1080p de Medium- High oynayabilir miyim? Denuvo olması açıkcası beni korkutuyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captainprice34 -- 18 Ocak 2023; 21:45:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X