< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun (16. sayfa)
-
-
Benimde street fighter 6 bugün hesabımdan silindi özel mesaj ile atmıştı kodu ordan yazdım arkadaşa varsa teli bana biri mesaj atabilir mi
-
5 Saat Önce Yazdım Bekliyorum Bir Cvp Vermedi Daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar,
Sizden bir oyun gitti, benim yapılacak 10, 20, belki daha fazla iadem oldu. Bu mesajlara bakamadığım, foruma yazamadığım süre içerisinde önceki günlerde yaptığım gibi para ayarlıyor olabileceğim seçeneğini aklınıza getirmenizi ve beklemenizi rica ediyorum.
Önceki arkadaşları mağdur etmediğim gibi sizi de mağdur etmeyeceğim.
numaram 5442559097 hocam. @dimitradon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubblez -- 10 Şubat 2024; 20:52:48 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
en son iade aldıktan sonra 4 oyunum daha silindi fakat talha hocam tekrar hızlı bir şekilde yardımcı oldu , tekrar iade yaptı kendisi , umarım bu süreç onun açısından da böyle zararsız sonuçlanır
-
İadeler Gercekleşti teşekkürler
Son oyunununda iadesi gerçekleşti teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın bana whatsapp dan attığı mesajı göndermek istiyorum. Bence arkadaş baya bir mahçup kendisine lütfen çok yüklenmeyin sabır ve anlayış ile bekleyin.
2 tane oyunun iadesini aldım starfield halen duruyor bu arada.
Gecikme ve bu saatte mesaj attığım için kusura bakmayın hocam, iadenizi gönderdim.
Gece iadesini yaptı arkadaş. Kendisine teşekkür ediyorum. Robocop'u bekliyoruz artık, onun da eli kulağındadır iptali herhalde.
-
Önce Under the Waves bir kaç gün sonra da Street Fighter 6 hesabımdan silindi. Arkadaş iadelerini gerçekleştirdi sadece biraz beklemek gerekebiliyor, kendisi de sebepleri konu içinde belirtmiş zaten. Tekrar satış açarsa gene satın alırım ikinci kez düşünmeden.
-
Resi4 hesaptan silinmişti, sağ olsun hızlıca telafi etti. başına gelen şey de aşırı saçma imiş, geçmiş olsun.
-
Ben olaya dramatik bakamayacağım ve yazacaklarım satıcı nezdinden ziyade alıcıların mağduriyeti ile alakalı olacaktır. Şöyle ki zaten yapılması zorunlu olan iadeleri aldık ve alıyoruz. Ve ayrıca bu asla bir telafi değildir, telafi demek mevcuttaki zarar gören her ne ise yerine konulması demektir. 4 oyun için 1800 tl civarı iade aldım, fakat aynı oyunlar şu anda ortalama olarak 190 $ civarında ve arkadaştan aldığım dönem steamden alsa idim şu an steame ödeyeceğimin belki yarısını ödeyecektim. Yani aslında bu benim için bir telafi değildir. Bunu yazmamdaki kasıt elbette şu an o oyunların telafi edilmesini bekliyor anlamı taşımasın. Hayatımda ilk defa steam dışından oyun satın aldım, ki o zaman zaten steamden satın alacaktım. Demek ki benden çıkması gereken varmış ki steam dışını denedim, ilk ve son oldu ve bana ders olsun. Herkese geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 11 Şubat 2024; 17:14:35 > -
Şuanda epic gameste indirim var oyunları tekrar almak isteyen arkadaşlar bakabilir ben Gowu tekrar aldım Hogwarts legacy de 600 küsür tl de hogwarts fazla geldi açıkçası Nays ile geri ödemede alabiliyorsunuz 449 tl 49 nays verdı 40 da epic verdı 360 tl ye geldi Gow gene mantıklı şuanda.
Eee adam uzaklaştırılmış. Referanslı satıcı dedik, başımıza gelene bak. Kendisine özelden mesaj attım 3 gün önce hala dönüi olmadı.
-
Ulaşmak için arkadaşın telini iletebilir misiniz
Satıcı arkadaş neden uzaklastirildı acaba?
0544 255 9097
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X