Şimdi Ara

Oyun (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
37
Favori
24.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkasında durduğun için tebrik ederim. Kötü düşünen herkesi mahçup ettin. Peki sen oyunları satın aldığın sitelerden paranı geri alabilecek misin? Oyunlar uçtu ama paran geri gelmediyse ciddi bir mağduriyet içinde olmalısın. Umarım IndieGala ve Razer sorunu çözer senin de paranı geri verirler.

• Tarafıma ücret iade edilmiştir, teşekkür ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de iademi az önce yaptı ayıp yaptığınız olay yeni olduğu halde kendi kendinize kurup adamın boşu boşuna günahını aldınız.

• Kendisi bana iadesini yapmiş olmakta..Yaşananlardan ötürü üzgünüm. ama gercekten cok takdir ettim kendisini. Kesinlikle güvenilir ! Başka elden sorunlar dolayisiyla yaşanan hadiseler kendisini üzmüş olsada.. zamanla herşey düzelicektir.. Tekrar teşekkürler İade icin )

• oyunu alırkende kibardı,iade yaparkende kibar,olabilir böyle sıkıntılar zaman zaman,arkadaşa teşekkür ediyorum

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum gerginlik ve kaos yaratmaya çalışarak adamı incitenler oldu ben hakkımı helal ediyorum sonuna kadar. Yine satsın yine alırım Türkiye gibi oyunun pahalı olduğu bir ülkede bize ucuz oyun almak için bir yol açtı. Dünya bu olur hocam böyle şeyler takma kafanı 😊🖐️

• Tarafıma iade yapıldı teşekkürler

• ercani_38 kullanıcısına yanıt

Enteresan olan konuyu geren devamlı dolandırıldınız ne sanıyorsunuz vs. şeklinde cümleler kuran arkadaş iade bile beklemiyormuş oyun satın almamış. Burada oyunları giden insanların çoğu düzgün bir uslupla durumun çözülmesini beklerken bu arkadaş neden böyle kin nefret kustu ben anlamadım.

Bende işten çıkma, hastalık, hesap banlanması hepsinin bir olması düşündürücü tarzında bir mesaj atmıştım onu kaldırdım. Ben bu mesajıma mahcup olurken o arkadaş umarım konuda yazdığı şeylere mahcup olmuştur.

• Arkadaşlar önemli olan herkesin durumdan iyi bir şekilde ayrılmasıydı gördüğüm kadarıyla buda gerçekleşiyor, sen niye böyle dedin sen niye böyle yaptın gibi şeylere gerek yok bence, dolandırıcılık olayları çok fazla yaşandığı için bazı insanların fevri şekilde cevap vermesinide normal karşılamak gerekiyor. Bence asıl konuşulması gereken şu, indiegaladan oyun edinip key olarak satan başka mecralarda da satıcılar vardı biraz internette dolandım ve aynı sorun onlardada yaşanmış. Talha hocamda indiegalaya mail attığını söylemişti, para iadesine başladığına göre olumlu bir geri dönüş almadı, acaba bu sorunun sebebi neydi? Yani indiegaladan kaynaklanan bir sorun mu yoksa Türkiyeye yapılan bir uygulama mı ? Ya da bazı oyun şirketlerinin oyunları henüz silinmedi misal, oyun şirketleriyle alakalı bir problem mi ? Ben bunu merak ediyorum, bunu öğrenelim ki bundan sonra hangi sitelerden key alıp almayacağımızı bilelim.

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt

ağzınıza sağlık.

• Technics kullanıcısına yanıt

Dedik dün

Piyasada onlarca dolandırıcı ve vaka varken Satın alım yapan arkadaşlarımın pek çoğu haklı bir tedirginlikle olması gereken dozda geldiler yazdılar mesajlarını. Zaman kötü ve para eskisi kadar kolay kazanılmıyor çünkü.

satıcı arkadaşımız da hem satarken hem de sonrasında ki tutumuyla net belli etti kendisini ancak, muhtemelen hesapta olmadığı gibi gitti işler belli ki. Biraz empati yaptığınızda onun yerine koyacak olursanız kendinizi oyun başı 50-100 kazanalım derken birden ortalama 400 tlye malolmuş 100e yakın oyun patlasa, oyunları satın aldığınız yerden ödeme alamasanız birden bire 40k ödeme yapmak zorunda olmanıza mı yanacaksınız, 100 kişinin sizden kaynaklı yaşadığı soruna mı.

neyse ki bu sefer hikaye güzel bitti. ama bu güzel hikayenin alınması gereken dersleri var.

alıcıysan 1000 tl lik oyunu 300e almak güzeldir ama risklidir. Bu şekilde satın alımın hiç bir garantisi yoktur, yarın bir gün patlarsa o para için üzülmeyeceğiniz alışverişlere girin, girmiyorsanız steamden alınacak o oyun :)

satıcıysan işler güzel giderken birden bire minik bir kararla her şey tepetaklak olabiliyor görüldüğü gibi, alışveriş yaparken başında olabilecekleri paylaşmak şart karşı tarafla ya da hiç yapmamak lazım.

son olarak 3. bir kitle vardı onlara da tavsiyem, bilgisayar başında oyun oynamak gibi değildir insanlara hakaret etmek, gururlarıyla oynamak, bu çokça yapılıyor malesef artık. Gurur ağırdır, altında ezer geçer adamı. ağzından çıkanı tartarak konuşacaksın, bilmediğin tahmin edemediğin şeyler için insanların günahına girmeyeceksin.

dün söylediğim gibi alana da satan kardeşime de gelmiş geçmiş olsun.

• Forumda konuyu görünce kontrol edeyim dedim ben arkadaştan Street Fighter 6 almıştım gelen mail yok ve oyunda silinmemiş henüz belli bir süresi var mı ?

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun silinirse ekran görüntüsü ve iban paylaş geri ödeme yapacakmış arkadaş.

• Arkadaşım ücretimi iade etti kendisine teşekkür ediyorum.

• Technics kullanıcısına yanıt

Öncelikle satıcı arkadaşa iade için teşekkür ederim

Açıkçası beklemiyordum iade olacağını ve oyun hesabımdan kaldırıldıktan sonra satıcıya sadece whatsapp dan hesaptan oyunun gittiğini gösteren bildirimin ekran görüntüsü ve sorunu ileten mesaj gönderdim üstelemedim sonuçta kendini bilen dönüş yapar

üslubu bozmanın anlamı yok kimseye getiriside yok herkes kendine yakışanı yapar ve eninde sonunda hak ettiğini bulur

dediginiz gibi 1000 lik oyunu 300 e yada yarı yarıya alıp riske girersiniz lakin steam $ geçmeden almamış olmam ve 1 Aralık tarihinde mk1 standart oyunu epic üzerinde 900 küsür civarıydı sonuç olarak satıcıdan hızlı bir şekilde 700 e temin ettim oyunu

pismanligim aradaki 200 küsürün hesabını yapıp oyunu doğrudan kendim almış olmamak.

herkese iyi geceler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwmania -- 8 Şubat 2024; 2:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bubblez kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam size ekran görüntüsünü vs attim Whatsapp üzerinden en kisa zamanda geri dönüşünüzü bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarafıma iade yapıldı talha hocam bu süreci umarım kendi açısından da kayıpsız atlatabilir

• Tarafıma iade yapıldı, umarım sorun en kısa sürede çözülür.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.