< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oyun (13. sayfa)
-
-
Tekrar belirtiyorum, hesabınızdan silinen oyunun silinme mesajına dair ekran görüntüsünü, bana yaptığınız ödeme dekontunu ve IBAN bilginizi 5442559097 numaralı WhatsApp hattımdan bana atarsanız bu iadelerinizi yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubblez -- 7 Şubat 2024; 16:34:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Evet yazdım dönüş olmadı halaquote:
Orijinalden alıntı: bubblez
WhatsApp'tan yazdınız mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir daha yazın hocam.
-
İadem yapıldı.quote:
Orijinalden alıntı: bubblez
Bir daha yazın hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 7 Şubat 2024; 16:41:47 >
Benimde iadem yapıldı, sözünün arkasında durduğu için ayrıca teşekkür ediyorum.
İadem yapıldı. Arkadaşa teşekkür ediyorum.
-
aslında yapılması gereken yapılmış ama bu zamanda namuslu kişiler görmek şaşırtıyor.
-
İadem yapıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş iban istedi attım iade bekliyorum
İadem yapıldı teşekkürler
Bende iade mi aldığımı belirtmek isterim yine hızlı ve yardımcı olarak nasıl oyunu sattıysa iadeyi de aynı şekilde gerçekleştirdi. Umarım kendinin de mağdur olmayacağı bir sonuç alır kendisi de
-
Hızlı Satıcı Hızlı İade Teşekkürler
An itibariyle iptal edilenn Returnal ooyunumunn iadesi hesabıma gerçekleşmiştir. Belki bazılarımız anlık haberdar olamayınca fazla çıkıştı doğal olarak bazılarımız da sabreetti . Tatlıya bağlannması hoşuma gitti . Kendisinin güven referansı bozulmaması açısından bu yorumu yapıyorum siteyle belli ki sorun yaşamış olmalı ki maduriyeti yüzünden ileride yapacağı alışverişlere engel olacak yorum yappmak isteemem.
Halihazırda Street Fighter 6'ım silinmedi yayınncı kaynaklı olsa gerek ama bunun da garantisi var mı bilemeyiz . Umarız 2-3 ay sonra bile silinirse kendisine umarım ulaşır aynı güvenceyi sağlar diye umut ediyorum. İyi forumlar
-
İadem yapıldı teşekkürler
Benim de para iadesi biraz önce yapıldı.
bana da geri ödeme yaptı arkadaş çok teşekkürler.
-
Bana da ödeme geldi kendisinie teşekkür ediyorum.
-
Şu saat itibarıyla bana WhatsApp'tan yazıp IBAN gönderen herkese ücret iadesini gerçekleştirdim. Ciddi anlamda rahatsız olduğum için biraz dinlenmeye çekileceğim.
Hesabından oyunu silinen başkaları da olursa bana WhatsApp üzerinden ödeme dekontu, oyunun silindiğine dair ekran görüntüsü ve IBAN atarlarsa iadelerini 24 saat içinde gerçekleştiririm.
-
İadeyi aldım bende.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X