Şimdi Ara

HOGWARTS RP(BU DİĞERLERİ GİBİ DEĞİL SÜPER BU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Breslau

Role Play'in .com .net gibi hostlara ihtiyacı yoktur. Bir sitenin en önemli özellikleri online Admin ve kurgusudur. Herkes hostta alabilir hostun neyi var okdarda pahalı birşey değil. Hostla olacak iş değil arkadaşar onemli olan kurgusu ve admin kalitesidir. (Şahsi düşüncem!)

Aynı fikirdeyim siz iğrenç bir rp yi sadece .com lu die oynuyosanız çok büyük yanlış yapıyorsunuz bu arada dolandırcılığıyla övünen adam görmemiştim caner bunuda gördüm sen hacker macker deilsin sadece şifremi öğrendin okadar kendini olduğundan büyük gösterme.Küçük düşünce halin kötü olur.Ki Rp veya frp Kesinlikle dandik değildir senin rp-frp lerin dandik die zevkli rp-frpler yok değil tamam benimde zevkli rp-frplerim yok ama o tür rp ve frp yapan ustaların hakkını yeme lütfen. Lütfen Ustalara saygı !!!!!!!!!!

• Usta olan senmisin neye dayanarak söylüyorsun.Yazdığın yarım yamalak yazıyamı yoksa bildiğin 500 kelimeye göremi ?

Görmeden infaz yapmak istemem ama şuana kadar kaç tane kitap okudun.Ne hakkında fikir sahibisin ? Açıkça fikrini savunabiliyormusun.Gördüğüm kadarıyla " hayır "

.com .net e kesinlikle gerek yoktur tabiki ama rp dediğinde getforum phpbb24 de olmaz.Fikir haricinde her biri bir diğerinin kopyası ve şuanda gördüğüm kadarıyla oyuncak haline getirilmiş.Biz kopya oyun istemiyoruz.Fikirler ve sistemler kişiye ait özgürce düşünebilen ve düşündüğü fikri gerek sistem gerek forum sayesinde bize ulaşmasını istiyoruz

Üstteki bilgiye dayanarak yaz - al forum sisteminden rp forumu olmaz dedim.Gidip bir free host alırsanız ve forum için gerçekten uğraştıysanız gidipte bedava hostlarda bunu maffetmek istemezsiniz veya 5 k trafik dolduğunda maceranızın sona ermesini görmek istemezsiniz.Bunun içinde gidip paralı bir host alırsınız ve layıkıylada bir domain alırsınız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 15 Şubat 2008; 2:37:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

Usta olan senmisin neye dayanarak söylüyorsun.Yazdığın yarım yamalak yazıyamı yoksa bildiğin 500 kelimeye göremi ?

Görmeden infaz yapmak istemem ama şuana kadar kaç tane kitap okudun.Ne hakkında fikir sahibisin ? Açıkça fikrini savunabiliyormusun.Gördüğüm kadarıyla " hayır "

.com .net e kesinlikle gerek yoktur tabiki ama rp dediğinde getforum phpbb24 de olmaz.Fikir haricinde her biri bir diğerinin kopyası ve şuanda gördüğüm kadarıyla oyuncak haline getirilmiş.Biz kopya oyun istemiyoruz.Fikirler ve sistemler kişiye ait özgürce düşünebilen ve düşündüğü fikri gerek sistem gerek forum sayesinde bize ulaşmasını istiyoruz

Üstteki bilgiye dayanarak yaz - al forum sisteminden rp forumu olmaz dedim.Gidip bir free host alırsanız ve forum için gerçekten uğraştıysanız gidipte bedava hostlarda bunu maffetmek istemezsiniz veya 5 k trafik dolduğunda maceranızın sona ermesini görmek istemezsiniz.Bunun içinde gidip paralı bir host alırsınız ve layıkıylada bir domain alırsınız ...

+1

• güzell bu ama
  • İşte hostta kurulmuş kötü bir site. Şayet ben hiç beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.