< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Upp arkadaşlar Professör Snape'in dönüşüm grafiğine göre tutuyor ama biraz fazla iyimser gözüküyo hocam.Snape bakanlıkla içli dışlı bi insan ama umarım doğrudur tahminleri...
|
Karanlık sanatlar yazmayın abi, bölümde ciddi bi' atanma sıkıntısı var diyorlar.
|
Ayda 10k galleon kazancam hayaliyle sihirli yaratıkların bakımı yazanlara gülüyorum ancak. Ayda max 5k galleon kazancaksınız hem de fantastik canavarların ağız kokusunu çekeceksiniz.
|
Biri gene sihirli yaratıkların bakımı kazanamamis.
|
Tabi biraz da aile zoruyla yazdım.Quidditch antrenörlüğü istiyodum hayalim oydu babam baskı yapınca son anda değiştirdim tercihleri
|
Tabi hocam kalite olarak çok düşüşte.Slytherin yurtları başlı başına rezaletmiş hocam hepsi serseri belalı tiplermiş zaten.Ama ben girersem direk üç büyücü turnuvalarına katılıp derece yapmak istiyorum hocam.Bakanlık burs bağlıyomuş.4 sene sonrada cv'ne işliyolar.Ama birazda korku var hocam zor sonuçta ama her saat düzenli olarak 2 saat çalısıcam kütüphanede
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 26 Ağustos 2018; 2:49:47 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|