Şimdi Ara

HOGWARTS YAZAN YOKMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hogwarts'ta karanlık sanatlar yazan yokmu geçen sene 45k ile kapamış.Önümde 10k muggle vardır diye düşünüyorum.Sıralamam 56k sizce ihtimal varmı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tabi hocam kalite olarak çok düşüşte.Slytherin yurtları başlı başına rezaletmiş hocam hepsi serseri belalı tiplermiş zaten.Ama ben girersem direk üç büyücü turnuvalarına katılıp derece yapmak istiyorum hocam.Bakanlık burs bağlıyomuş.4 sene sonrada cv'ne işliyolar.Ama birazda korku var hocam zor sonuçta ama her saat düzenli olarak 2 saat çalısıcam kütüphanede
  • Karanlık sanatlar yazmayın abi, bölümde ciddi bi' atanma sıkıntısı var diyorlar.
  • CliffordLeeBurtonn kullanıcısına yanıt
    Tabi biraz da aile zoruyla yazdım.Quidditch antrenörlüğü istiyodum hayalim oydu babam baskı yapınca son anda değiştirdim tercihleri

• tomatosos kullanıcısına yanıt
    Hocam ülkenin mühendise ihtiyacı var siz hala aile zoru deyin.
  • Upp arkadaşlar Professör Snape'in dönüşüm grafiğine göre tutuyor ama biraz fazla iyimser gözüküyo hocam.Snape bakanlıkla içli dışlı bi insan ama umarım doğrudur tahminleri...

• İksir hazırlama yazdım geçen sene MF-3'te 9 bin ile almış gelir umarım.Snape hocayı çok methediyorlar bölümün yurtdışı bağlantıları da iyi Durmstrang'le anlaşmaları falan var yaz okulu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 26 Ağustos 2018; 2:49:47 >
  • snape çok yakışıklı ben de yazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayko sözlük yazarı var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Forumda ALBAY var mi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burslu girdim ben diplomada muggle yazmıyomuş
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Umarım gelir mf-3 te çok muggle vardır sıralamalar düşer diye düşünüyorum bu sene

• quote:

Orijinalden alıntı: tomatosos

Tabi biraz da aile zoruyla yazdım.Quidditch antrenörlüğü istiyodum hayalim oydu babam baskı yapınca son anda değiştirdim tercihleri
    Hocam hepsinden ötesi Hogwarts'ın eski tadı yok ya. Hocalar değişti yeni hocalara çok kalitesiz diyorlar geçenlerde adam çocuğun birinin kolunu düzelteyim derken bildiğin lastik yapmış ve bu adam öğretmenlik yapıyor düşünebiliyor musunuz? Ve bir de yetmezmiş gibi muggle sayısı da gittikçe artıyor...
  • CliffordLeeBurtonn kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam kalite olarak çok düşüşte.Slytherin yurtları başlı başına rezaletmiş hocam hepsi serseri belalı tiplermiş zaten.Ama ben girersem direk üç büyücü turnuvalarına katılıp derece yapmak istiyorum hocam.Bakanlık burs bağlıyomuş.4 sene sonrada cv'ne işliyolar.Ama birazda korku var hocam zor sonuçta ama her saat düzenli olarak 2 saat çalısıcam kütüphanede

• Abi iyi güzel hogwartsda en iyi üniversitemiz ilk 500de yok sen okudun hadi en iyi büyü bakanı oldun bizde bakan maaşı 40bin lira böl sterline 5bin sterlin İngiltere'de hademe parası abi yazıklar olsun ne diyim...

• şu konular baydı artk
  • Ayda 10k galleon kazancam hayaliyle sihirli yaratıkların bakımı yazanlara gülüyorum ancak. Ayda max 5k galleon kazancaksınız hem de fantastik canavarların ağız kokusunu çekeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben tılsım yazdım. Ailem her ne kadar geleceğin mesleği diye kehanet yazmamı istese de istediğim bölümden vazgeçemedim. Hem Sihir Bakanlığı'nda iş imkanı da çok.
  • Birileri yine kutsal şifaları kazanamamış.

• Hocam yetenek sınavıyla almıyor muydu orası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefBounCmpE13

Ayda 10k galleon kazancam hayaliyle sihirli yaratıkların bakımı yazanlara gülüyorum ancak. Ayda max 5k galleon kazancaksınız hem de fantastik canavarların ağız kokusunu çekeceksiniz.
    Biri gene sihirli yaratıkların bakımı kazanamamis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

İksir hazırlama yazdım geçen sene MF-3'te 9 bin ile almış gelir umarım.Snape hocayı çok methediyorlar bölümün yurtdışı bağlantıları da iyi Durmstrang'le anlaşmaları falan var yaz okulu için.
    Dumstrang ne abi yil olmus 2018 dumstrang mi kalmis.Bulgarca neyine yariycak.

Sihir Savunma ve Sanatlarina git abi mf4 le hem Ilvermorny ile staj ve erasmus imkani var mal olma.
  • İlk bine girip yazanlara nimbus 2000 veriyorlarmış diye duydum doğru mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.