Şimdi Ara

Hokkabaz (2006) | Cem Yılmaz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vizyona girmesi gora kadar uzun sürmesin
  • gora'dan daha iyi olacağını umuyoruz.

yine de cem yılmaz varsa işin içinde,beklentiler daha yüksek oluyor galiba.
  • filmden önce şu sıralar haber bültenlerinde kamera arkası görüntüleri yayınlanıyo.cem yılmaz kanallara röportaj veriyo falan filmin reklamını yapmaya başladı.
  • gora guzel bir filmdi bence ama vizyona girerken yasadıgı problem filmin kalitesini düşürdü insanlar cok buyuk beklentilere girdi...
    eger normal bir şekilde girseydi vizyona daha farklı olur...
    cem yılmaz kotu bir yapımda yer alacagını tahmin etmiyorum büyük ihtimal güzel bir film olacak!!!
  • Arkadaşlar Cem Yılmaz filmleri her zaman önyargıdan kazanıyor ya da kaybediyor. Gora ya çok büyük beklentiler içinde gidenler filmden keyif alamadılar, "adam komik ne yapsa gülerim" diye gidenler ödedikleri paraların karşılığını aldılar. Yıllarca karnıma ağrılar girerek izlediğim cemyılmaz stand up larını şimdi, o zamanlar nasıl güldüğüme hayret ederek izliyorum. Adam haberlerde çıkardı daha ağzını açmadan gülmeye başlardık. Şimdi ağzıyla kuş tutsa anca tebessüm ettiriyor. Zaten stand up yapmamasının sebebide bu herhalde. Umarım bu filme hangi fikirle gidersek gidelim aynı tadı alırız.
  • bakalım izlicez umarım goradan güzel olur
  • merakla bekliyorum
    umarım goradan iidir
  • kendiside zatn 1.000.000 kişi izleyeceğine 10.000 kişi izlesin ama adam gibi izleyici olsun gibi bi açıklama yaptı.ben burdan filmin her yerinde gülmekten yerlere sericek espirileri olmayacagını daha sade dramatik komedi olacagını cıkarıorum,tıpkı ilk filmindeki gbi
  • pek sanmıyorum cem yılmaz öyle kötü bi film yapmaz imajını zedelemez
    quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

filmin fragmanini izledim,siradan bi film komik eglenceli bi film beklemeyin
  • bence film dram uzerine kurulu ve öyle gorada oldugu gibi cıvık bel altı espriler olacagınıda zannetmiyorum(yanlış anlaşılmasın gorada en çok gulenlerden biride benimdir) belkide yılmaz erdogan gibi bişey yapmak istiyordur vizontele gibi super bir filmin ardından vizontele2 nin çıkması ve goranın ardından bu filmin çıkması.bence dünyayı kurtaran adamın oglu daha çok tutar.izleyenlerinde sırf cem yılmaz için izleyecegine eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

bence film dram uzerine kurulu ve öyle gorada oldugu gibi cıvık bel altı espriler olacagınıda zannetmiyorum(yanlış anlaşılmasın gorada en çok gulenlerden biride benimdir) belkide yılmaz erdogan gibi bişey yapmak istiyordur vizontele gibi super bir filmin ardından vizontele2 nin çıkması ve goranın ardından bu filmin çıkması.bence dünyayı kurtaran adamın oglu daha çok tutar.izleyenlerinde sırf cem yılmaz için izleyecegine eminim

cem yılmaz'ın yılmaz erdoğanı taklit etme ya da esinlenme gibi bir derdi yok.vizonteleden seneler önce ilk filmini çekmişti cem. kaldı ki stand up kulvarında da kimin kimi motomot taklit ettiği bariz iken.

hokkabaz her şey çok güzel olacak tadında bir film bu bence ki vizontelelere 5 basar o film.

sadece komedi izleme ümidiyle gidenler hokkabazda hayal kırıklığına uğrayabilir.

ben heyecanla bekliyorum hokkabazı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

quote:

bence film dram uzerine kurulu ve öyle gorada oldugu gibi cıvık bel altı espriler olacagınıda zannetmiyorum(yanlış anlaşılmasın gorada en çok gulenlerden biride benimdir) belkide yılmaz erdogan gibi bişey yapmak istiyordur vizontele gibi super bir filmin ardından vizontele2 nin çıkması ve goranın ardından bu filmin çıkması.bence dünyayı kurtaran adamın oglu daha çok tutar.izleyenlerinde sırf cem yılmaz için izleyecegine eminim

cem yılmaz'ın yılmaz erdoğanı taklit etme ya da esinlenme gibi bir derdi yok.vizonteleden seneler önce ilk filmini çekmişti cem. kaldı ki stand up kulvarında da kimin kimi motomot taklit ettiği bariz iken.

hokkabaz her şey çok güzel olacak tadında bir film bu bence ki vizontelelere 5 basar o film.

sadece komedi izleme ümidiyle gidenler hokkabazda hayal kırıklığına uğrayabilir.

iyide sen cem yılmazın avukatımısınki burada.kaldıki ben cem yılmaza b.k attıgımı zannetmiyorum sadece GİBİ dedim taklit ediyor demedim orada.okuma zorlugunuz varsa tekrar ilkokula gitmenizi tavsiye ederim.ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz bence vizontele daha hoştu.belki bunuda yanlış okursun.BENCE

• quote:

quote:

quote:

iyide sen cem yılmazın avukatımısınki burada.kaldıki ben cem yılmaza b.k attıgımı zannetmiyorum sadece GİBİ dedim taklit ediyor demedim orada.okuma zorlugunuz varsa tekrar ilkokula gitmenizi tavsiye ederim.ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz bence vizontele daha hoştu.belki bunuda yanlış okursun.BENCE

umarım farkındasındır burası bir forum.

aynı platformu paylaştığın insanların fikrine saygı göstermekte ve tolere etmekte sıkıntınların varsa ilkokula gitmesi gereken kişi sensin.

olayı kişiselleştirme kullandığın kelimeler dikkat et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

umarım farkındasındır burası bir forum.

aynı platformu paylaştığın insanların fikrine saygı göstermekte ve tolere etmekte sıkıntınların varsa ilkokula gitmesi gereken kişi sensin.

olayı kişiselleştirme kullandığın kelimeler dikkat et.

iyide burda olayı kişiselleştiren sensin.sanki cem yılmaza kötu birşey söylemişim gibi savunmaya geçtin.tam aksine sen insanların fikirlerine saygı duysaydın öyle bir cevap vermezdin zaten o şekilde.neyse konuyu dagıtmayalım lutfen...

• cuma gunu bayaga fılm gelıo ya garez sınav ve hokkabaz bakalm gzl olcak hepsi
  • bugün itibariyle gösterime giriyor.
  • Film daha cok dram gibi geldi ama Cem Yılmaz aglasa karsısındaki güler yaws:D

Ozlem Tekin var zaten kesin izliyecem
  • way be..ulen tam bayram tatilinin girdiği gün memlekete dönüyom yaf...nese persembeye kaldı.Cem Yılmaz warsa film kotu olamaz bence.
  • bence süper bi film olacak. herkes güldüğü kadar hüzünlenip ağlamayada hazır olsun bence.

bu arada bi kanalın haber bülteninde filmde hiç küfür olmadığını duydum umarım doğrudurda cem yılmaz küfürlü espiri dışında bişi yapamıyo diyenler biraz susarlar...

ama küfür olsada olmasada türkiyenin en komik adamı cem yılmaz...

ha bu arada unutmadan;

FOREVER ÖZLEM TEKİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 20 Ekim 2006; 6:07:18 >
  • giden yokmu beyler,malum..daha memleket varamadık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.