Şimdi Ara

Hokkabaz (2006) | Cem Yılmaz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Korsan dividisi henüz çıkmadığından izleme şansına erişemedim.

Nasıl çıkmadı çıkmasa bende izle(ye)mezdim zaten dvdrip olmadan asla ,asla ,asla

Edit:imla (bunu yazanlarada kıl olurum ha ne olmuş yani edit yaptınsa sanki suç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 27 Aralık 2006; 13:03:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Korsan dividisi henüz çıkmadığından izleme şansına erişemedim.

Nasıl çıkmadı çıkmasa bende izle(ye)mezdim zaten dvdrip olmadan asla ,asla ,asla

Edit:imla (bunu yazanlarada kıl olurum ha ne olmuş yani edit yaptınsa sanki suç )

tabi sonuçta zevk meselesi bana sıcak gelen başkasına gelmez normaldir
    ben çok beğendim
    uzun gelmedi tam tadında bir filmdi
    özlem tekinde değişken karakterini fena yansıtmadı ama daha iyisi olabilirdi
    tabiki o kötü rol yapmış, sırıtmış gibi eleştiri yapacağız. Ne diyelim herkes iyi veya herkes kötü mü diyelim. Pek çok filmde kötü rol yapan, rolüne oturmayan oyuncular olabiliyor. Bi dahaki filmine daha dikkali tercihlerde bulunur. Maradonanın oyunculuğunu da övmeden geçmeyelim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

bu millete verecen mehmet aliyi onu seyredecek! CEM YILMAZ 3 boy büyük geliyor.

Mehmet aliye laf yok çeker donunu

Bilmiyorum sizi çekdiyse içine sorun yok ama ben filmin içine pek giremedim karekterler ile empati kuramadım.Siz kurduysanız bravo size ki bence büyük başarı bu film için

Eee zevkler ve renkler işte kızmaya v.s gerek yok her fikre saygım var.

Hala anlamadığım tek yer uzun uzadıya gösterilen içinde ne bir espri ne bir zeka parıltısı barındıran sahnelerin filme olan katkısı ha biz para verdik uzun uzun seyredecezmi mantık anlamış değilim.

mesajım da dedimya bu film sana göre değil senin için yapmamışlar. anlıyacağın bu film için DEĞMEZ o güzel kafanı yorduğuna

• filmin dvdsinde yönetmenler cem yılmazla ali taner baltacının yorumuyla filmi izlemenizi tavsiye ederim.

arkada karavan var mı yok mu polemiğinin cevabını bulabiliriniz.
  • Ben çok beğendim. Duygusal insanları eğlendirecek ve zevk aldırtacak bir film olduğu kanaatindeyim. Ama filmden komedi bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayacaklarını düşünüyorum (hehehe zaten öyle olmuş da canım yorum yapmak istiyor işte:D

yalnız sonunda daha değişik bir şeyler olmasını isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebaa -- 20 Ocak 2007; 22:27:44 >
  • quote:

quote:

quote:

bu millete verecen mehmet aliyi onu seyredecek! CEM YILMAZ 3 boy büyük geliyor.

Mehmet aliye laf yok çeker donunu

Bilmiyorum sizi çekdiyse içine sorun yok ama ben filmin içine pek giremedim karekterler ile empati kuramadım.Siz kurduysanız bravo size ki bence büyük başarı bu film için

Eee zevkler ve renkler işte kızmaya v.s gerek yok her fikre saygım var.

Hala anlamadığım tek yer uzun uzadıya gösterilen içinde ne bir espri ne bir zeka parıltısı barındıran sahnelerin filme olan katkısı ha biz para verdik uzun uzun seyredecezmi mantık anlamış değilim.

mesajım da dedimya bu film sana göre değil senin için yapmamışlar. anlıyacağın bu film için DEĞMEZ o güzel kafanı yorduğuna

herneyse sana cevap vereyim şimdi

Benim kafamda sana 3 boy büyük gelir yorulmam bile

• Zamanında nasıl bu kadar kötü yorumlar gelmiş film için anlamadım, sadece gülmek odaklı izlemişler sanırım
  • Şahsen beğendim ama birçok kişi filmde cem yılmazı görünce salt komedi bekledi sanırım ve hayal kırıklığına uğradı
  • Konuyu hortlatalım.  

Geçenlerde Hokkabaz'ın 2. filminin çekileceğini haberini alınca ve izlenecek kaliteli yapım kıtlığı da çekince Hokkabaz'ı bir izleyelim dedik. Zamanında ya boşvermiştim ya da üstünkörü izleyip geçmiştim. Filmle ilgili nerdeyse hiçbir şey hatırlamıyordum yani benim için ilk izleyiş olmuştur bu yapım. Yapımı 2 gün önce izledik ve bayıldık. Mükemmel filmdi. Eser miktarda dram ve komedi, aile sıcaklığı olan, samimi bir yol filmi olmuş. Yüzünü uzun zamandır görmediğim ve görmediğim gibi de unuttuğum oyuncuların yüzlerini de görünce epey sevindirik oldum. Yahu oyuncular bir kenara dursun filmin renk skalasını bile özlemişim be! Ben bunu sevdiysem 2. filmi garanti izlerim.

Ya nostalji olsun eskileri yâd edelim diye eski yorumlara da baktım hatta üşenmedim hepsini okudum. Ulan ne saçma sapan yorumlar yapanlar olmuş ya sanırım ya cahillikten ya da zamanının verdiği yaş aralığının düşüklüğünden olsa gerek. G.O.R.A. ile kıyaslayanlar olmuş asıl komedi bu. La G.O.R.A absürd-komedi filmi, bu ise içine bir konusu bir derdi olan komedi-drama filmi. Biri de Mazhar Alanson'un oyunculuğunu beğenmemiş, yuh! Özlem Tekin'in oyunculuğuna bir şey diyemem neticede oyuncu değil ama bir sırıtma görmedim ben şahsen, asgari oyunculuk şartlarını sağladığını düşünüyorum. Şu filmi 15 sene önce G.O.R.A. komedisi şartlı, Cem Yılmaz önyargılı olarak izleyip beğenmeyen arkadaşlar şu anki -sadece Türk Sineması değil, arttırıyorum Dünya sinemasının da- halini bir görüp şu anki olgunlarıyla bu filmi tekrar izleseler muhtemelen şu filme tapar, Cem Yılmaz'ın kalitesinin farkına varırlardı. Kaldı ki bu genel kalite düşüşünden Cem Yılmaz bile nasibini aldı, o bile geçmişte koyduğu yüksek çıtalarına erişemiyor. 2000'lerin ortaları sinema dünyası için mükemmel verimliydi, şimdi ortalığı bok götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: edwird

dun haberlerde izliorum cem yılmazla cubbeli ahmeti karşılaştırıolar cubbelinin videoları hokkabazı gecmiş diolar cem yılmaza mikrofonu tutuyolar cubbeli ahmetle film cekermisiniz diye tabi ben zaten usun zamandır kendisiyle bi başrol filmi dusunuorum

Vay be edwird de burdaymış zamanında. Müdür o eski dedeli, balgamlı konularını özlemle anıyoruz.  

• güzel filmdir hokkabaz ya. o yıllarda uni'de öğrenciydim. adana-konya arası gidip gelirken otobüste verirlerdi 2-3 defa denk gelip izlemiştim. o zamanlarda tabii her koltukta tv yoktu. ortak tv'den ne açarlarsa mecbur bakardık.  

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.