Şimdi Ara

Hokkabaz (2006) | Cem Yılmaz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filme önyargılı gitmemek en iyisi, yalnız gora filmindeki güleriz diyorsanız yanılacaksınız, bu bir komedi filmi değl.
  • 1- Filmi izlerken sıkılmadım..
    2- Sonu iyiydi.. ( İyi derken, kötü son - iyi son anlamında değil.. )

Bir filmi izledikten sonra öncelikle bu iki şarta bakarım ve bunlar sağlanmışsa genellikle iyi film derim.
    Fakat bu filme iyi diyemiyorum çünkü saçmalıklar var.. Filmdeki karakterler mantıklı olmayan işler yapıyorlar.. Bu da sinirimi bozdu :) (Spoiler olmaması için burda kesiyorum yazıyı..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 31 Ekim 2006; 17:45:46 >
  • ya genede güzeldi film karekter saçmalıklarına bende katılıyorumda film sonuyla başıyla harikaydı bence
  • film bence cem yılmaz adına büyük bir aşama olmuş
    komediye dayanmadan da film yapabileceğini gösterdi ama film harika bir film değil ama iyi bir film diyebilirim
    finalde seyirciye bak bu film böyle de biter böyle de demesi hoşuma gitti açıkcası

oyunculuklar iyi değildi.evet ama öyle çok da kötü bir senaryo yoktu bence
  • çok komik gırgırrr
  • Filme komedi filmi diye gitmemek gerekli, hayal kırıklığı yaratabilir. Filmin konusu iyiydi ama iyi bir oyunculuk sergilenmediği için konu biraz sönük kalmış. Senaryo da biraz kopuk gibi geldi bana, açıkçası verdiğim paraya acıdım. Ancak VCDciden kiralanıp izlenecek bir film bence. Sinemaya gittiğime değmedi.
  • Ya su adamın filminepara veripte gitmek akıl karı değil. Ne mal milletimiz var bizim ya!
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Arkadaşlar filme büyük bir beklenti ile gitmediğim halde verdiğim paraya yazık diyorum. Bu kadar yapılmış olsun diye yapılmış bir film görmedim. Konu çok basit buna benzer konuda filmler piyasada fazlası ile var. Filmde güldüğünüz bölüm 2 - 3ü geçmiyor. Konu basit komedi yok. İyide bu filme biz neden gittik?

öyle deme hemen,
    bu film geçtiğimiz yaz m.ali erbil in aynı anda vizyona sürülen sırf para toplama amaçlı, inanılmaz boş filmlerden iyidir. zaten dediğim filmler iş yapmadığından şu sıralar senesi dolmadan tv de gösterilmeye başlandı, sanırım tv'ler de ucuza kaptılar bu filmleri ama zamana ziyan bu filmlerin rating aldığını da zannetmiyorum.

Adam hiç tarzı olmayan bişi denedi. Cem Yılmaz dediğimizde bile tebessüm ediyoruz bilmiyorum farkında mısınız? Ve kobay olarak kullanıldık. Başaramadı olan bize oldu. Bu kadar basit

Olan sana oldu da ne oldu ki ? Filmin yapımcılarından mıydın ?
    Arkadaşlaar filme Cem yılmaz varmış diye kasıp gülmeyi bekleyerek giderseniz tabi beğenmezsiniz. Film dramatikti diyebiliriz . Biraz bardağın dolu tarafını görmeye davet ediyorum

• Cidden cem yılmazı tebrik ederim iyi cesaret göstermiş bu filmi çekerken neredeyse 0 espri 0 dram 0 aksiyon ile kotarmış filmi , 120 dakika olupta flim!! nasıl olurda hiçbişi anlatamaz.Ama dikkat ettim cidden zihnimizin oyunu gülmemizde cem yılmazı görünce yavşıyoruz Başkası biri olsa başrolde bu film için yorum bile yapmazdım.
  • izlemedim filmi torrentten çeksemmi diye düşünüyorum karar veremedim
  • Bende unseen çekmedim diye üzülmüştüm filmi sırf o yüzden izledim indirdiğim sürümü beğenmemiştim kontrol amaçlı yani , yoksa prensip olarak karşıyım film izlemeye

Filmi izledim derin bir ohhh çektim hani sorsalar bendede var derim başkada bir .... yaramaz afedersiniz

Hıncal doğru demiş ne demişse film gereksiz sahneler diyaloglarla dolu bide şimdi aklıma geldi.özlem tekin de eğriti durmuş filmde hem kasaba kızı hem öle hem böle de olmamış yani bir kere o dövmelerle o rol olmaz akla mantığa ters köylü kızı heryeri dövme adama bir yeriyle gülerler be
  • filmi dün gece izledim
    açıkcası söylenenlere dayanarak ön yargılı izlemeye başladım
    ama filmi izledikçe monitörden sıcak bir duygu akışı oldu.
    Uzun süredir böyle sıcak, içten film izlememiştim.
    Karakterlerin yapısı, işlenişi mükemmel. Mazhar alanson süper bir oyunculuk sergiliyor. hokkabaz ve maradona ise çok iyi bir ikili. . Arasındaki diyaloglar ise ne çok komik ne çok ciddi, aynı günlük hayattaki gibi.
    Aralarına kız girince gerçek hayattaki gibi diyaloglar değişiyor
    Özlem tekin biraz zayıf kalmış ama zor bir karakteri oynuyor. (dövmelerine laf edenleri anlamıyorum. kız üniversite okuyup dövme yaptırmış olamaz mı)

Filmin son sahnesinde ağladım. Film sizi içine çekiyor, senaryo çok olağanüstü değil ama işlenişi, karakterler, çekim kalitesi üst düzeyde. Üzerine o kadar polemik yapıldıki Cem yılmazın sersenişlerini şimdi daha iyi anlıyorum. Adam çok emek vermiş. Hiç söylenenlere aldırmayın, izleyin. Çok sıcak. zaman zaman komik, duygusal bir film sizi bekliyor.

• Filmi dün Dvdden izleme fırsatım oldu. Gerçekten beklediğimden daha iyi çıktı öncelikle acayip gülecez karnımız ağrıyacak diye filme gidenler hayalkırıklığına uğrarlar
    ama normal bi film olarak görürseniz fazlasıyla eğlenceli sıcak içten bi film olduğunu görürsünüz.

Muhteşem görüntülere sahip film renkleri başarılı kullanımıyla göze çarpıyor ayrıca biyerden sonra iskender ve maradonnanın saflıklarınada üzülüyorsunuz yani bu kadarda herşey üst üste gelmez diyorsunuz.

Bence önyargılarınızı kafanızdan atıp izleyin filmi bu sefer daha çok beğeneceksiniz.Gora gibi saçma sapan bol küfürlü bi filmden sonra cem yılmaz çok güzel bir film yapmış böle devam etsin.

Ayrıca dövmeli köylü kızımı olur diyenler filmi bi daha izleyin o kısımları kaçırdınız sanırım ama özlem tekinin oynadığı fatma karakteri o köyden değil istanbullu adamlar istanbuldan gelini alıp getirdiler kaçırdınmı oraları nedir.Ayrıca o tişörtü bilerek çıkarttırdılar dövmeler görünsün de inandırıcı olsun diye.

• Benim için vasatı geçemedi, bana birebir Jim Carrey'nin Man On The Moon denemesini hatırlattı olay. Tablo da sonuçta aynı benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torrasque -- 26 Aralık 2006; 18:24:46 >
  • Üniversite okumuş !! bu arada kaç el değiştirmiş bir kızı ağa neden oğluna alıyor acaba odamı acıdı

İşte burada kendi dünya görüşünüzle bana cevap vermeyin geneli görürseniz saçmalığı anlarsınız.

sıcak sevimli bir film derseniz olabilir ama bunu kesip 60 dk falan indirseler belki

Central do brasil diye bir film vardı buna yakın bir film bir onu izleyin sonrada üstüne bunu izleyin arada farkı görürsünüz.

Yau özlem tekin vardıda rolü sırıtıyordu da yok ama şu iyiydide şırası olmamışta değil bu işler o 1980 sineması için olabilir kabul görür yokluklardan ama oyuncumu kalmadı dünyadada özlem tekin kondu oraya, okul müsaresimi bu.Milletin 10 yaşındaki veleti döktürürken bizde ünlü olsun taştan olsun mantığı gidiyor hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 26 Aralık 2006; 18:23:21 >

• bu millete verecen mehmet aliyi onu seyredecek! CEM YILMAZ 3 boy büyük geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

bu millete verecen mehmet aliyi onu seyredecek! CEM YILMAZ 3 boy büyük geliyor.

Mehmet aliye laf yok çeker donunu

Bilmiyorum sizi çekdiyse içine sorun yok ama ben filmin içine pek giremedim karekterler ile empati kuramadım.Siz kurduysanız bravo size ki bence büyük başarı bu film için

Eee zevkler ve renkler işte kızmaya v.s gerek yok her fikre saygım var.

Hala anlamadığım tek yer uzun uzadıya gösterilen içinde ne bir espri ne bir zeka parıltısı barındıran sahnelerin filme olan katkısı ha biz para verdik uzun uzun seyredecezmi mantık anlamış değilim.

• beklemediğim bir hayal kırıklığına uğramıştım ama sınav ve dünyayı kurtaran adamın oğlunu görünce fikrim değişti
  • du bakalim torrenttan attik para vermedigim ici fazla icim yanmaz ama basina batim o kadar kotu bi yapima benzemiyordu
  • Korsan dividisi henüz çıkmadığından izleme şansına erişemedim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.