Bugün izleme fursatu buldum ve tam bir hayal kırıklığıydı Karamizah yapmaya çalışmış ama mizah kısmı etkili olamamış.Verdiğim paraya acıdım biraz
Teknik olarak kaliteli olmua ama hem içerik hemde cast amator kalmıs.Mazhar Alanson ve Cem Yılmaz pek basarılı değildi,sırıtıyordu oyunculukları.Konu çok vasat,b,r üçkagıtcının hikayesini dallandırıp budaklandırmıslar.
komedi çapında okadar iyi deil zaten film için duyurular okadar yapılmadı ama güzel ortak bir film harika bence ben beyendim
Geçen hafta izledim bence harika olmuş.bazı arkadaşlar komik değil gora'nın yanından bile geçemez demiş bi kere gora ile bu film arsında dağlar kadar fark var.Gora tam bir show du birsürü başka filmlere göndermeler elştirmeler filn yani gora da orjinal bişey yoktu.Hokkabaz tam bir komedi filmi filmde oynayan herkes 1 kerede olsa insanı güldürüyor yani bütün espiriler cem yılmaz üzerine değil Bence harika bir film mutlaka izleyin gülmek için birebir.(izlemeyen arkadaşlar)
gorayla karşılaştırılmaz, çünkü gora komedi üzerine kurulmuş,saniye başı espri yapılan bir filmdi, hokkabaz da ise sosyal bir konu işlendi ve dramın olduğu bir filmdi ee böyle bir filmde de ancak bu kadar komedi olur ki bence yeterince komikti
wallahi abi bana gore film olmamis ama kimseye de gitmesin demiyorum.ama cem yilmaz boyle yonetmenlik yapmaya calismak yerine yeni stand-up yazsa hepimiz icin daha karli olur o kesin.Filmi teknik acidan incelersek cok kotuydu cunku ayrica filmin %40 da arabada geciyo uykum geldi yemin ederim. :D Bence bu senenin en iyi Filmi SINAV.Hayatimda izledigim en iyi Turk filmiydi.Herkes cok basariliydi filmde konu da super gulduk agladik hersey var.Yonetmeni de cok iyi SINAV filminin adam klip ceker gibi cekmis filmi.Omer Faruk Sorak ti adi Vizontele ve G.O.R.A nin yonetmeni.Bence en iyi filmi de bu olmus kendisinin.Kendisini kutluyor cem yilmazi da stand=uplara davet ediyoruz
SAygilarimla
herhalde cem yılmaz deyince herkesin beklenti çıtası yükseliyor,yazılan söylenen kritiklerden gora gibi espri fabrikası bir film beklemiyordum ama yalan yok bu kadar durağan bir filmde beklemiyordum,konu çok basit ama anlatımı o kadar uzatmışlarki bir yerden sonra sıkıntı vermeye başlıyor film,gitmeyen arkadaşlar büyük beklentiler içinde gitmesinler filme en azındanhayal kırıklığına uğramazlar
yorumları okumadım ama kend yorumumu yazıyım.
eğer cem yılmaz var bu tam bir komedi filmidir diye gidecekseniz hiç gitmeyin. ama kalitesi yine cem yılmaz kalitesinde bir film olduğunu belirtmek isterim. ben biraz daha komedi bölümü olmasını beklerdim ama film gerçekten kaliteli bir yapım
Evet aynen öyle cem kendiside dedi komediden farklı bir yolda çizmek istiyorum diye.Millet peşin hükümle kesin cem varsa komedidir gülmeye gidiyorum diye giderlerse hayal kırıklığı olur tabi.
Ya allah aşkına biz bu önyargıdan ne zaman kurtulacaz arkadaşlar??? Umarım bana katılan vardır.
Yorumların başında taaaa geçen ay başlarında CEM YILMAZ ABİ SONUÇTA.. KESİN SÖLEDİR BÖLEDİR... KESİN GİDİLİR... gibi tamamen at gözlüğü ile bakan arkadaşların yorumlarına rastladım. Hepsini okuyamadım ama aralarında film hakkında doğru yorum yapanlarda vardı...
Hersey Çok Güzel olacak G.O.R.A
Bu iiki film ile HOKKABAZ filmini aynı kulvarda karşılaştırmanız yanlış olduğu kadar bu konuda tam bilgi sahibi olmadıgınız anlamına da geliyor. Lütfen kimse kızmasın asla kimseye laf sokma falan derdinde değilim . Bende cok sey bilmiyorum ama bu ikisini ayırt edebiliyorum. Arkadaşlar Cem Yılmazın bundan önceki filmleri ki bunlar HERSEY COK GUZEL OLACAK ve G.O.R.A !! Kesinlikle show üzerine yapılmış ve bildiğimiz bel altı Cem Yılmaz klasikleri üzerine tasarlanmıştı. Açıkcası benim için Hersey cok güzel olacak mükemmeldi. Ama G.O.R.A artık sokakta bile yapılan aynı tarz esprilierin bi araya toplanmasıydı. Ama görsel efekt derseniz STAR WARS bile yanında şüpheli kaldı diyebilirim. Tabiki bir Türk yapımı olarak. Ve bu anlamda G.O.R.A benim için vasatı aşamayan bir KOMEDİ filmiydi.
Ama Hokkabaz!!!!!!!!
Alışageldiğimiz belaltı küfürlerin rastlanmadığı ( ki enteresandır küfür hiç yok. sadece argo diyebileceğimiz bir iki laf ) tamamen olağan karakterlerden oluşmuş, ilginç bir yaşam öyküsünü anlatan ve CEM YILMAZ'ın belkide kobay olarak kullandığı iki filmi sonrasında, ROL KALİTESİ'ni , YÖNETMENLİK kalitesini ortaya koyduğu oldukça başarılı bir film. Bir arkadaş Mazhar Alanson ve Cem Yılmaz sırıtıyor filmde demiş. Yapmayın allah aşkına. En ufak sahnede bile o gözlüklerle göz mimiklerini asla kaçırmayan bir Cem Yılmaz vardı. Akli dengesinde problem olan biri için daha iyi İDDA EDİYORUM daha iyi kimse bulunamazdı. Özlem Tekin ile Cem Yılmaz cok eskiden dostlar zaten. Ve açıkcası ondan bu kadar iyi bir performans bekelmiyordum.. Trakya havası ve şivesi oldukça başarılı bir şekilde seyirciye benimsetilmiş..
Şimdi gerçekçi olalım. Filmin afişinden fragmanına kadar oldukça başarılı bir iş çıkarılmış. Artık şu Komik Adam sıfatından bi çıkartın Cem Yılmaz'ı. Tabi sadece bu film için...Yaw adam resmen bu film için sihirbaz eğitimi almış Ve yapıo yani.. Montaj falan yok. Numaraları öğrenmiş ve yapıo... Dramsa dram, komediyse komedi, heyecansa heyecan, kaliteyse kalite, oyunculuksa oyunculuk...... Hepsi bu filmde mevcut. Kesinlikle görülmesi gereken bir film.
Tabi son olarak belirteyim. Bu filme bayıldım harika süper oscar gerek falan demiyorum. Çok Komik Cem Yılmaz Hadi gidelim diipte, sonradan berbattı bi komiklik bile yok dienlere cevabımdır bu..
FİLME GİDERKEN KAFANIZDA KOMİK ADAM CEM YILMAZ FELSEFESİNİ SİLİN VE TAMAMEN CEM YILMAZ YAPITI OLARAK GİDİN. KALİTE VE BÜTÜNLÜĞÜ MUTLAKA BULACAKSINIZ..
amma yazdım yaw
Hepsi şahsi fikrimdir arkadaşlar. Katılan ve katılmayan herkese teşekkür ederim
Geberinceye kadar gülmek beklentisi ile gitmeyin
bu filmi hiç sevemdim.
HOKKABAZ'I 10 GÜNDE KAÇ KİŞİ İZLEDİ 30.10.2006 16:52
Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Ali Taner Baltacı ile paylaştığı "Hokkabaz", Türkiye'de 225, Avrupa'da 100 kopya ile gösterime girdi. Peki filmi 10 günde kaç kişi izledi.
"Hokkabaz" filmini 10 günde 1.088.791 kişi izledi. Film, Türkiye'nin ardından Almanya, Fransa, Belçika, İsviçre, Avusturya ve İngiltere'de de seyircinin çok yoğun ilgisiyle karşılandı. "Hokkabaz"ı, ilk üç günde ise 247 bin 912 kişi izledi.
gora yada kurtlar vadisinde nasıldı ilk 10 günde hatırlayan var mı?
bu filme komedi filmi diye gidip filmde çok gülmeyince filmi güzel bulmayan şaşkınlar var.halbuki filmin aslında çok güzel duygusal bir film olduğu gerçeğinin yanından geçiyorlar.
ben gittim gayet güzel esprileri güzel yapmışlar hoşuma gitti
Arkadaşlar filme büyük bir beklenti ile gitmediğim halde verdiğim paraya yazık diyorum. Bu kadar yapılmış olsun diye yapılmış bir film görmedim. Konu çok basit buna benzer konuda filmler piyasada fazlası ile var. Filmde güldüğünüz bölüm 2 - 3ü geçmiyor. Konu basit komedi yok. İyide bu filme biz neden gittik?
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
Arkadaşlar filme büyük bir beklenti ile gitmediğim halde verdiğim paraya yazık diyorum. Bu kadar yapılmış olsun diye yapılmış bir film görmedim. Konu çok basit buna benzer konuda filmler piyasada fazlası ile var. Filmde güldüğünüz bölüm 2 - 3ü geçmiyor. Konu basit komedi yok. İyide bu filme biz neden gittik?
öyle deme hemen, bu film geçtiğimiz yaz m.ali erbil in aynı anda vizyona sürülen sırf para toplama amaçlı, inanılmaz boş filmlerden iyidir. zaten dediğim filmler iş yapmadığından şu sıralar senesi dolmadan tv de gösterilmeye başlandı, sanırım tv'ler de ucuza kaptılar bu filmleri ama zamana ziyan bu filmlerin rating aldığını da zannetmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
quote:
öyle deme hemen, bu film geçtiğimiz yaz m.ali erbil in aynı anda vizyona sürülen sırf para toplama amaçlı, inanılmaz boş filmlerden iyidir. zaten dediğim filmler iş yapmadığından şu sıralar senesi dolmadan tv de gösterilmeye başlandı, sanırım tv'ler de ucuza kaptılar bu filmleri ama zamana ziyan bu filmlerin rating aldığını da zannetmiyorum.
Adam hiç tarzı olmayan bişi denedi. Cem Yılmaz dediğimizde bile tebessüm ediyoruz bilmiyorum farkında mısınız? Ve kobay olarak kullanıldık. Başaramadı olan bize oldu. Bu kadar basit
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
quote:
Adam hiç tarzı olmayan bişi denedi. Cem Yılmaz dediğimizde bile tebessüm ediyoruz bilmiyorum farkında mısınız? Ve kobay olarak kullanıldık. Başaramadı olan bize oldu. Bu kadar basit
haklısın, olan benim gibi bu filme gidip cebindeki parasını bir kaç lüx araba daha alsın diye cem yılmaz a transfer edenlere oldu.