Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın vekil benim de sürekli müşteri işi hala aksak. sayın bloodstain'in dediğini yapıp, tekrar tekrar denesem de olmuyor.
    selamlar
    pilgrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: athos_tr

sayın vekil benim de sürekli müşteri işi hala aksak. sayın bloodstain'in dediğini yapıp, tekrar tekrar denesem de olmuyor.
    selamlar
    pilgrim

Hangi tarayıcıda deniyorsunuz acaba? Chrome'de yapmayı deneyin.
  • benim iş bilgisayarı chrome yüklüyemiyorum
  • son durum ile ilgili kısa bir yorum yazmak istiyorum. oyundaki kredilerden daha düşük bir şekilde kredi almış oluyorsunuz bu nakit ile şirket kurarak yada gayrimenkul alarak saatlik ödemeyi otomatik olarak ödeyebileceğiniz bir süreçolan 15 gün yapıldı 1.1milyon alıyor siz 300mlik gayrimenkul alsanız size 1.5m kira getirecek 0.4m zaten kardasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 15 Nisan 2011; 20:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

son durum ile ilgili kısa bir yorum yazmak istiyorum. oyundaki kredilerden daha düşük bir şekilde kredi almış oluyorsunuz bu nakit ile şirket kurarak yada gayrimenkul alarak saatlik ödemeyi otomatik olarak ödeyebileceğiniz bir süreçolan 15 gün yapıldı yani saatte 1.1milyon alıyor siz 300mlik gayrimenkul alsanız size saatte 1.5m kira getirecek 0.4m zaten kardasınız.

Gayrimenkuller 3 saatte bir para getirmiyormuydu? 300m harcasak 3 saatte 1,5m gelicek ama bizden 3 saatte 3.3milyon kredi alıcak banka?
  • sayın bloodstain denedim özel mesaj yollayamıyormuşum, ilginize çok teşekkürler
  • Sayın bloodstain ben daha önceden de mal varlığınızın olduğu ve zaten üretim yaptığınızı farz ederek yazmıştım. sonuç olarak sıfır durumda değil hiçkimse. zaten üretim yapıp para kazanıyorsunuz.
  • ki zaten 340 m ile kurduğunuz firma 1m in altında nakit getirmez tavuk bile alsanız 88m e 1mden fazla getiriyor.
  • sayin wekil dernege mal alamiyorum urun miktarnda ve fiyatinda sorun yok suyu dewletten 3 e tikliyirum sari sey oyle donup duruyor...
  • dernek ürün alımı ile ilgili bir hızlandırma yapılıyor. ondan olabilir.
  • 3 gun oncede vardi ayni sorun
  • yani TMC Holding olarak bizde cok magduruz
  • hesbimda simdide 700 milyon para var, ohooo bu sreklim musteri cok karli,

vekill hocam sorunu bi halledemediniz
  • 391,111,111.11 lira bankaya borcum oldu biranda :/

Parliament Holding
  • bende nakit 800 milyon suan
  • FAZLADAN PARA geri alindi, cok sukur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

bende nakit 800 milyon suan

bende de öyleydi ve gittim bankara borcumu ödedim vs.. şimdi de bi anda nakitim -91M
    neler oluyor ya gerçekten oyunda napacağımızı şaşırdık ben böyle olursa bırakmayı düşünüyorum malesef
  • sonra verilen parayi geri cektiler, bisey almayanlar daha sansli oldu, valla ne yapcagimizi bende bilemedim
  • şuan üretim yapıcak param bile kalmadı hiçbişey anlamadım oyun bitti yani:S
  • fabrikalarin hammaddemi istiyodu :S
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.