Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen yok bendede, batti heralde
  • Arkadaslar bu arada benim teminat geri odenmedi (TMC Holding)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Aynen yok bendede, batti heralde

büyük ihtimall
  • yanlış yere yazdım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk07 -- 18 Nisan 2011; 14:47:28 >
  • sayin wekil oyuna ilk basladigimda yedek nickim vardi merak ettim bugun girdim oyuna 1 milyar serwetim varmis nasil oluyor hic anlamis degilim :) gelen kutusundada yonetimden gelen bir mesaj vardi soyundunuz diye :)
  • Gerçekten çok güzel oyun.Başarılarının devamını dilerim.Vaktim olursa deniyeceğim.
  • LazGrup geliyor
  • vekill hocam, dunku ihalede verilen teminata baktimda geri yatirilmamis, sanirim bi hata var o kisimda,

Sektorunde Devlesen TMC Holding Yatirimlarini artik ihalelerde degerlendiriyor...
  • Arkadaşlar Paket Baharat mı yoksa Tekerlek mi kurmalıyım hesaplamaya üşendim açıkası tekerleğin giderlerini :D
  • paket baharatta oran 11.09 tekerlekte 10.6, paket baharat daha karli yani,

bu arada arkadaslar 497 milyon sifonyerden sonre ne kurabiliyorum? 629 milyon nakit var ama en son sifonyer acik suan
  • Hızlı ama emin adımlarla geliyorum TMC holding :D keşke sana referans olmasaydım ya vekil bey ben bu adama referans oldum silelim o referansı lütfen =))
  • 19 Nisan 2011 tarihinde toplanan yönetim kurulunda Pilgrim Holding, Top sektöründe daha fazla faaliyet göstermemeye karar vermiştir.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: athos_tr

19 Nisan 2011 tarihinde toplanan yönetim kurulunda Pilgrim Holding, Top sektöründe daha fazla faaliyet göstermemeye karar vermiştir.

bu tur yazilari seviyorum yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: athos_tr

19 Nisan 2011 tarihinde toplanan yönetim kurulunda Pilgrim Holding, Top sektöründe daha fazla faaliyet göstermemeye karar vermiştir.

bu tur yazilari seviyorum yahu

+1907 Role Playing
  • Bu kadar parayi nasil yaptiniz yahu,durmadan uretiyorum fazla getirmiyor.
  • Hocam oyuna ilk başlarken sığır ile başladım ama patates ve sebze de olabilir sonra madenlere yönel altın , gümüş , bakır falan
  • ben talebeyken AD&D oynardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athos_tr -- 19 Nisan 2011; 22:06:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Bu kadar parayi nasil yaptiniz yahu,durmadan uretiyorum fazla getirmiyor.

Hocam fazla nakit tutma elinde oyun basinda, oyunun basinda en karli olanlar patates, sebze, sonrasinda biraz para biriktircen bakir,boksit falan kurucaksin, ilk basta patates sebze en iyileridir.
  • Sayın Prestor holdinginiz TMS de kamuoyu açıklmalarına özen gösteriyor gördüğüm kadarıyla. İleride halka arz edersek şirketleri zaten SPK bizi bu tür açıklamalara zorlayacak
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.