Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resimlerinizi tekrar inceleyebildiniz mi?
  • Vekil bey siz benden daha iyi bilirsiniz oyunda servet yenilemesi 30 saniyeden uzun sürmüyor.

[simage]
    http://imageshack.us/photo/my-images/30/adszcus.png/[/simage]

Burdaki zamanı görüyorsunuz 4:36:36

[simage]
    http://imageshack.us/photo/my-images/204/213213213g.png/[/simage]

Burdaki zamanı görüyorsunuz 4:37:06

İkisindede ben 1. yim sıralamada bir değişiklik yok ki bu firma kurulumundan 40 saniye sonra gibi bir zamana denk geliyor.

Tam arada 30 saniye gibi bir süreyi kanıtlı bir şekilde ss var elimde.

Ayrıca 2.5 dakika bu böyle sürdü onuda ss olmasada kayıtlardan bulabilirsiniz.

Ben inanın bu oyunu ödül için oynamadım bu zamana kadar ama elimde ss varken belgelemişkende bu ödülü alamıyorsam. Ki eminim sizde kayıtları incelediğinizde yanlışlık yaptıgınızı anlıcaksınız bende programlama ile ilgileniyorum ufak bir hatanız bile böyle bir şeye yol açabilir. Israrla kayıt incelemesi istedim elimdeki ss ler inceleme nedeni için yeterli olması lazım. Eğer bu ödülü şimdi alamıyorsam bir daha hiç alamam 2.5 dakikada servet yenilenmiyor holdingim de diyorsanız(ki 6 gündür böyle bir şey görmedim) o zaman bişey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 6 Ağustos 2011; 5:30:56 >

• Hayır sayın tam_tam kaçırdığınız bir nokta var;

evet servet yenilemesi size 30 saniye altıymış gibi görünüyor ama gerçekte olay şöyle işliyor :

bir holdingin servet yenilemesi şöyle işler önce bir yenileme nakiti için bitince bir yenileme firmaları için bitince bir yenileme gayrimenkul için bitince bir yenileme borsa için ve bitince bir yenileme de döviz için yapılır böyle gider o yüzden size kısa süre içinde yenileniyormuş gibi görünsede bu işlem 1.5 dakika üstünde gerçekleşir. mesela bir holdingin sadece firmasları varsa onun yenilenmesi hemen biter ve size bitmiş gibi görünür.
  • Gayrimenkulde var 4 tane firmada var ama hiç 2.5 dakikadan üstünü görmedim. Neyse vekill bey ben olayın nasıl geliştiğini anlıyorum. Winner yazısı olaydan 25 dakika sonra geldi. Eğer sistem otomatik belirlese idi 25 dakika sonra gelmezdi . Siz oyuna girdiğiniz an 1. kimi gördüyseniz onu yazdınız olup biten bu ss lerimin açıklamasını hala ikna edici bir şekilde yapamadıgnızın farkındasınızdır umarım .Başta servet değişmemiş resimlerinde dediniz ben üretim yapmadıkca kira gelmedikce degismez servet zaten hiç ikna edici değildi.Ayrıca ben sıralamayı tam 2.5 dakika yeniledim ve böyle bir şeyden şüphelendigim için ss aldım içim temizmiş demek ki gerçekten ss al demiş içimden bir his en azından kendi hakkımın yendiğin bilerek bırakacağım. 2. söylediginizde 2.5 dakika boyunca servet yenilenmiyorsa biz nasıl üretim yapıyoruz yeni gelen parayla. Benim elimde ss ler varken 2.5 dakika 250 firmalıyken oyun 1. kalmışsam ve hala ödülü alamıyorsam oyun benim için bitmiştir. Size yolunuzda başarılar dilerim iyi geceler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 6 Ağustos 2011; 5:37:37 >

• Biliyorsunuzki oyun ilk açıldığında bu yenileme zamanı günde birden yavaş yavaş 12 saate sonra 1 saate ve şimdi 1.5 dakikaya indirilmiştir. (gerçi falza bir şeyi olmayan holdingler için 17 saniye diyebiliriz) bunların hepsini 17 saniyeye düşürmeye çalışıyoruz sistemi zorlamadan bir çok browser tabanlı oyunu incelerseniz bu kadar çabuk yenilen oyuna pek rastlamanız kolay değil. elimizden geldiğince sistemi hızlandırmaya çalışıyoruz bu nedenle sıkıntınızı gerçekten anlıyorum.
  • Vekill bey oyun hesabımı firmalarımı kapattım. Ben size kayıtları incelediğinizde 2.5 dakika boyunca 1. kaldığımı göreceğinizi söylemek istedim eğer oraya baksaydınız şu anda hala bu konuda olmuyorduk. Uzatıp başlıgın tadını kaçırmaya niyetim yok dediğim gibi yolunuzda başarılar dilerim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 6 Ağustos 2011; 5:42:23 >
  • Sayın tam_tam verdiğiniz ssler 30 sn ve siz 2.5 dk diyorsunuz ben gerçekten anlamakta sıkıntı çekiyorum. ayrıca duyuruları biz her zaman kontrol ettikten sonra sıkıntı olmasın diye elle gireriz oyunda sadece ihaleler anlık duyuru ya sahiptir. nasıl düşünmek isterseniz siz bilirsiniz. Sistemi 2 kez kontrol ettim ve sıkıntı olmadığını söylüyorum ki sizinde verdiğiniz resimler sadece 30 sn. peki elinizdeki gecikmeli resimlerle iddaa ettiğiniz olayı bir dekarşı tarafı düşünerek söylermisiniz. karşı taraafa haksızlık olmuyor mu?
  • Sayın tam_tam keşke holdingin moderator olup olmadığına bir baksaydınız
    çamur atmak kolay
  • Bence hırsla yanlış konuşuyorsunuz sizi gerçekten anlıyorum fakat sizde şunu kabul edin ilk mesajımdan beri size söylediğim bir şey var 250 firma olunca sistem duru ve servet kontrolü yaptı dedim ve siz bir önceki mesajınız da diyorsnuz ki bu güne kadar 10 sn den fazla olduğunu görmedim diyorsunuz ki mininmum 17 olur ama neyse ve elinizdeki fotograf 30 sn . şimdi bir düşünün bu güne kadar 10 sn görmedim diyorsunuz ve 30 snlik fotograf gösteriyorsunuz bu benim söylediğim sistemin durması değilmidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 6 Ağustos 2011; 6:15:34 >
  • MexGerman, ASDFGH ve Degauss oyun seyrini değiştirmekten banlanmıştır. Nedeni son 250 firma kurulurken sahte hesap açmasındandır. Açılan MexGerman, ve asdfgh araştırılıp Degaussun arkadaşı olup sırf kazansın diye hesap açıp 4 er firma kurup bırakmış olup (4 er firmanın 3 ü aynı) oyunun seyrini değiştirmeye çalışmışlardır. ve bu 2 kişi 250 firmanın üye olan son 2 üyesidir.

Degausun yani bu oyundaki tam_tam ın da önceki mesajlarda vermiş olduğu
    http://imageshack.us/photo/my-images/30/adszcus.png/
    bu linkteki resim herşeyi açıklamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 6 Ağustos 2011; 13:55:59 >
  • O resim ne açıklıyor sorması ayıp ? Çamur at izi kalsın. Ufak çaplı bir oyunda 5 günde iphone dağıtılmasında böyle bir şeyin olduğunu anlamadıgım için kendime kızıyorum başka bir şey değil . Siz ordaki ödülü iphone değil nokia 33 10 yapın 10liralık telefon ama lafınızın arkasında durun emin olun daha fazla üye çekersiniz. Yeni açılan holdingin benim arkadaşım olduğuna nasıl kanaat getirirsiniz erdinizde haberimiz mi yok ?
  • istediğiniz kadar karalamaya çalışabilirsiniz MexGerman, ASDFGH ikisinin arkadaşınız olduğu facebookunuzdada görünmektedir herne kadar aksini idaa etsenizde herşey ortada size kolay gelsin
  • FAcebook'ta biriyle konuşuyor olmam ve 250. firmayı birinin kurmuş olması arasında baglantı kurdugunuza göre hayal gücünüz çok geniş vekill bey çok komik duruma düşüyorsunuz bence yazmayın :D
  • sizcede son anda arkadaşınızın girip aynı anda 4 firma kurması ve ALAKASIZ dediğiniz 2 kişinin aynı anda 3 aynı firmayı kurması rastlantı mıdın
  • Size bu başlıktaki son mesajımdır. Sizin yaptıgınızı anlamak için 5:39'da foruma açılan konuya 5:42'de yanlışlıkla CucukRamazan'la admin diliyle cevap vermeniz yeterlidir. Siz ne yazarsanız yazın bu başlık altında bir şey yazmayacağım benim başlığımı da sizle polemik için açmadım oraya yazmazsanız sevinirim amacım insanların da aynı şekilde kandırılmamasıdır.
  • Sayın Vekil,
    Sayın tamtam, cucukramazan'ın içeriden; sizin ya da oyun ekibinden biri olduğunu iddia ediyor. Bu konuya bir açıklık getirmediniz sanırım. Cucukramazan siz miydiniz, ya da bir yakınınız mıydı? Cevap verir misiniz?
    Bu arada oyun hep parasız olacak diye bir vaadiniz vardı. Sanırım bu vaat oyunu başkasına satıp, holdingim.net adresinden çıkarıncaya kadar geçerliymiş.
    Oyuna girmeye çalınca, oyunun bir okula satılmış olduğunu öğrendik. Hayırlı uğurlu olsun, gerçekten de business admin. açısından çok başarılı bir oyundu, satmanız ve bu emeğin karşılığında para kazanmanız beni sevindirdi. Oyunu oynayamayacak olmaksa elbette üzdü.
    Keşke bizi daha önce bilgilendirseniz ve Sayın tamtam'ın cucukramazan hakkındaki iddialarına daha doyurucu cevaplar verseydiniz.
    Sayın Bloodstain başta olmak üzere, tüm oyuncu arkadaşlarıma selamlar
  • Sayın athos_tr ;

Son günlerde oyunun devri için biraz yoğunduk kusura bakmayın. Bazıları iddaya cevap veremediğimden girmediğimi söylemiş galiba, 1.si muhatap olarak almıyorum artık 2.si laf atıp çamur atmak la olmuyor bu işler, yaşı küçükmüş zaten gençliğine veriyorum. İlk önce hile yapan arkadaşın iddalarına yönetici arkadaşlar oyunun forumuna yeterince kanıtlar koyarak cevap yazmışlar hatta o arkadaşların isimlerini vermişler kayıt tarihlerini vermişler ( sizde oyunun forumunu takip edebildiyseniz diğer oyuncuların son firma sayısının birden arttığını takip edemedikleri ile ilgili yazıları görmüşsünüzdür. ) falan filan dha fazla konuyu saptırmanın anlamı yok her zaman böyle hile başvuran sonra aksini idda edenler olacaktır. Zaten o arkadaşta yok şuraya başvurdum yok buraya başvurdum diyip duruyormuş mahkemeye de verip başvuru yaptığı yerleri söylemezse NAMERTTİR. Mahkeme evraklarını bekliyoruz erkekse bize yayınlar emin olun bizde kanıtlarımızla arkasında olacağız. O çocuğun yaşı kadar benim bu sektör içinde tecrübem var. Önce öğrensin bunun için şikayet edecekse telekoma değil bilişim suçlarına gideceksin :) şikayet ettiğin bir telefon değil site. Öyle 2 resmi yanlış çarpıtarak haklı gibi görünmeye çalışmasın boşuna. ( BAkalım o kadar konuşuyorlardı inşallah buraya mahkeme başvuru evraklarını göstermeden cevap yazıp konuyu kirletmezler (takibi için evrak numaralarını istiyoruz avukatlarımız ilgileniyor olacak !!!) ( o kadar da yüzsüz değillerdir herhalde, bakalım göreceğiz. ) )

Buradan oyunu beğenmeyip laf atan diğer şahıslara sesleniyorum. Muhtemelen siz zaten sadece savaş oyunu oynuyorsunuzdur, o yüzden boşuna laf atmayın. Eleştirilerinize her zaman iyi yada kötü hepsi için teşekkür ediyoruz, saygı duyuyoruz. Sadece ticaret üstüne olan dünyada bilindik çok az oyun var ve bizim oyunumuz da ilk 3 (sizin de bildiğiniz gibi oyuncuların yarısından çoğu yabancı kökenlidir) içinde olduğu için zaten devrini yaptık . Şu an aynı konuda başka bir sistem yapmaya başladık ama sadece danimarka da oynanmak üzere. Bu konuda iddalıyız tecrübemiz bir kaç kişinin lafı ile kıyaslanamaz. Daha iyisini yapsınlar görelim.

Oyun konusunda da son bir kaç aydır devri görüşüyorduk onlarda test ediyorlardı bu gün devri yaptık zaten kapatmışlar, kendileri ile bizzat görüştüm ve şu an doktora yapan öğrencilere tez amaçlı bir projeye çeviriyorlarmış. Dünyada buna benzer bir sürü oyun var ama sadece bizimki ve bir oyun daha var onları dünyadaki birkaç üniversite kabul ediyor. Oynadığınız için biliyorsunuzdur baya detaylı bir oyundu. Ama dediklerine göre başka bir versiyonunu da geliştirdikten sonra aralık ayında tekrardan yayına açacaklarmış ama tam olarak ne zaman olur bilmiyorum.

Oyun forumunda son bir kaç gün baya bir tavsiye vardı oyunun gidişatı ile ilgili. O arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tüm ilettiklerini bende aynen ilettim. İnanıyorum ki O ilettikleri ile birlikte tekrar yayına alırlarsa tüm oyuncular zevk alır. Çünkü piayasada böyle bir oyun eksikliği var ayrıca da şunu da belirtmek isterim ki şu an Türkiye de de buna benzer bir oyun yazıyorlar inşallah bu eksiği kapatırlar ve sizde oynayabilirisiniz. Şunu bilinki savaş oyunu yazmak gerçekten kolaydır bir biri ile etkileşimdi bir olay yoktur çünkü. Ama ticaret oyununda tüm ürünler bir biri ile etkilidir. Birini ucuz yaparsanız sistem çöker.

Oyun ile söyleyebileceğim her şeyi söyledim sanırım.

Tekrardan tüm oyunculara teşekkür ediyorum.

(O arkadaşlardan belge gelmediği sürece artık yazı yazmayacağım hepinize iyi akşamlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 8 Ağustos 2011; 22:05:14 >

• Oyun yalan olmuş?
  • Hayırlısı olsun...
  • güzel oyundu arayıp benzerini bulamadım bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.