Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu yöneticiler biraz fazla oyuna etki yapsa daha iyi olur. üstte bi mesajda 1000 de biri otomatik üretim yapar yazmışsınız. 100 de biri yada 200 de biri olsa daha iyi olur. Oyunda daha fazla zaman geçirmek için sürekli yönetici geliştiriyoruz. Zaman geçirecek te birşeyler olması lazım
  • Sayın eenginn55 ; pm atamıyorum tel kodu onaylanmadı diyor. hertürlü sorununuzu ve görüşünüzü info@holdingim.net e yazabilirsiniz ilgilenirim hemen
  • ihale puanım olmadığı için fırma kuramıyorum ihaleler açılmayacak mı acaba?
  • ihaleler hazırlanıyor bir kaç gün içinde saat başı ihaleler açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

ihaleler hazırlanıyor bir kaç gün içinde saat başı ihaleler açılacak.

tamam teşekkürler
  • Oyun güncelleniyor mailinizi kontrol edin.
  • Oyun tekrardan açılmış.tır
  • Ödüller kısmındaki İlk 250 firma 1. den kasıt nedir tam anlayamadım doğrusu bir de keşke ödüller kısmına belirtilen zamanlar yerine 3. ay sonu 6. ay sonu gibi şeyler yazsaydınız bende daha cazip kılardı oyunu :)
  • ilk 250 firma kurulduğunda en büyük holding ayrıca ödüller her zaman olacak belli zaman aralığı yok.
  • quote:

ilk 250 firma kurulduğunda en büyük holding ayrıca ödüller her zaman olacak belli zaman aralığı yok.

Hocam bence konuyu üst konu yapalım ?
  • evet yöneticiler yaparsa iyi olur
  • quote:

evet yöneticiler yaparsa iyi olur

İlk mesajı şikayet edip isteğimizi bildirelim hocam
  • quote:

ilk 250 firma kurulduğunda en büyük holding ayrıca ödüller her zaman olacak belli zaman aralığı yok.

Biraz erken değil mi sizce ilk 250 kurulması bence 5 gün bile sürmez :)
  • daha iyi değil mi :)
  • Haklısınız böylesi daha güzel :)
  • 1 kere girip bir daha girmeyen kalabalık yaratan oyuncular ve firmaları silineceği için daha zevkli olacaktır çekişme
  • kesinlikle katılıyorum sayın vekill
  • ben yeni üyelerdenim bu anasayfada sürekli müşteri ne oluyor? altta ihtiyaçları karşıla yazıo buna tıklayınca limuzin alma butonu açılıyo bu yaparsam ürün mü satmış olacam
  • Sürekli Müşteri ile ilgili bilgileri "Oyun Bilgileri" kısmından bulabilirsiniz.
    Kısaca değinmek gerekirse sizin Sürekli müşterinizin istekleri oluyor bunları karşılayınca size orada belirtilen parayı veriyor. Yalnız ihtiyaçları karşılamaya başlayınca bırakırsanız müşteriniz paranızı vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 29 Temmuz 2011; 1:03:26 >
  • ihalelerde katılımcı sayısı gözükmüyor kimse girmedi mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.