Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ya sifremi soylesemde biri hesabimi 0 lasa olurmu, sanki oynamak zorundaymisim gibi hisseddiyorum
  • valla napcaz bilemedim bende:S bi cvp verseleer oyuna verdiğimiz zaman,emek boşa mı değil mi bilemiyorum.vekilllll bey nerlerdesinizz
  • Sayın Vekill
    Bartında işyeri kiraları getirisi sadece 40 bu hata ne zaman düzelecek acaba,
    ve umarım oyunu 2.kez sıfırlamazsınız,kendimi kobay gibi hissetmeye başladım...
  • alinacak gayrimenkulde kalmadi
  • s.a
    bu oyunun son durumu ne olacak?
    bu kadar servete bir basarı ödülü felan gelecek mi yada bosa zamanmı öldürüyoruz?
    ek olarak ihale acılmayacakmı daha "yönetim" uyuyor sanırım mesajlarıma artık cevap gelmiyor?*
    VIPER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaserix -- 24 Mayıs 2011; 12:35:12 >
  • slm viper
  • sen yasiyormuydun wiper :) seni burda gormek ne guzel ;))
  • a.s
    yasıyorumda foruma bek takılamadım :)
    malum oyun kör döngüye döndü bende bir forma bakayım dedim :))
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaserix -- 25 Mayıs 2011; 12:55:25 >
  • Hemen denicem fakat bu Crome istiyor benimde işime gelmez :) Safarı akar...

Teşekürler Emeğine sağlık
  • artik uretim falan yapmiyorum ya, zaten blelib i sureden sonra monotonlasiyo

edit : blelib i (belli bir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 26 Mayıs 2011; 0:27:48 >
  • Sayın arkadaşlar;

bir süredir oyunun yeni versiyonuyla uğraştığımız için sizinle ilgilenemiyordum. artık bitmek üzere yeni ürünler yeni modüller ve sonunda ödüllerle karşınıza geliyoruz tahminimce 1 aydan kısa süre içinde. oyun ücretsiz olmaya devam edecek bir şüpheniz olmasın. yurt dışından oynayanların yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle başladığımız çalışmalar oyunun yeni bir hal almasına neden oldu. hepinize mail yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

iyi günler
    iyi oyunlar :)
  • Birkaç mesajı okudum, ilgimi çekti. En kısa zamanda deneyeceğim.
  • Selamlar birşey sormak istiyorum.

oyun yaşıyor mu? ne gayrimenkul alabiliyoruz ne ihale gördüm oyuna girdiğimden beri... ne dernek etkin kullanılıyor..

arada bir "son kurulan firma" değişmese oyunun online olduğuna inanmayacağım :-\

ayrıca

az önce bankaya 10mio yatırdım.. kredi borcum düşmedi !!!! konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum....

holding kurma oyunu Holdingim
  • O sorun bendede var o yüzden bıraktım zaten
  • hadi yaaa :( yönetime de mesaj attım, facebook sayfasına da yazdım... bakalım belki cevap gelir.. iade olur paramız.. :) sonuçta bu da mahkeme gibi bişey ispatım da var :))
  • arkadaşlar oyundaki sıkıntılara bir süredir bakamıyoruz nededinin yenisini bitirme aşamasına geldiğimizden kaynaklandığını belirtmek isterim.
    1-2 hafta içinde bitmiş olacağına inanıyorum yeni sistemin. sizlere bilgilendirme yapacağım. size tavsiyem oyundaki ürünleri olabildiğince iyi kavramanız çünkü yeni sistemimiz ücretsiz ve ödüllü olacaktır.

iyi oyunlar
  • hmm peki.. teşekkür ederim

anlaşılan birçok özellik eklenecek.. ve oyun sıfırlanacak herhalde... güzel bir oyun.. kopacağımı zannetmiyorum.. sizede kolaylıklar gelsin...

çok güzel olacağından eminim..
  • Oyununuza başladım.Gerçekten güzele benziyor.Bir deniyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastEmrlee

Oyununuza başladım.Gerçekten güzele benziyor.Bir deniyeyim.

teşekkürler. bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz, kafanıza takmayın yeni versiyonu geliyor :)
    oyunu öğrenmeye çalışın. ödüller için yararlı olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 21 Haziran 2011; 21:25:15 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.