Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki şuan oynadığımız oyun sıfırlanacak mı?
  • sıfırlama konusunu düşünüyoruz.
    sanırım sıfırlamadan 2 server kurulabilir.
  • sıfırlanmazsa değişiklikler ilk oyuna(server 1) etki etmez herhalde...?

peki tam geçiş ne zaman olacak tarih olarak??

sıfırlama olacak diye ben oynamayı min.e indirdim çünkü.. yenisi başlasa hemen keşke :)

umarım yeni özelliklerle diğer oyuncularla etkileşim kurabiliriz... chat, firma birleşmeleri-ortaklıkları-satışlar... g.menkul satışları pm atma falan... güzel olur bence :)
  • ilk açılacak modüller şu ankilerin hızlandırılmış derli toplu bir araya getirilmiş halleri olacak. yeni modüller ondan sonra açılacaktır. tahminen 1.5 hafta sürmez gibi geliyor testler yapılıyor şuanda.
  • sıfırla düşünülüyorsa bunca zamandır yaptıgımız yatırımların ne anlamı kaldı??
    asıl soru su oyunun amacında ne olacak yani aldım basımı yürüdüm şimdi baştan mı başlamamı istiyorsunuz?? Yani zaman kaybımı yaptıgım??
  • sıfırlama konusunda henüz bir karar verilmedi önceden de dediğim gibi.

yalnız sıfırlanırsa;
    -bu oyun bundan önceki yayınlarında 3 kere sıfırlanarak bu hale geldi. bundan sonra sıfırlanma olursa son sıfırlanma olacaktır.
    -sıfırlanırsa başta yaptığınız hataları yapmayacak çabucak büyüyeceksiniz bu da sizi ödüllere diğerlerinden daha yakın yapacak.

bu arada sıfırlamaya karar verilmedi tekrar belirtim.
  • sürekli müşteri tekrar aktif hale getirildi.
  • Yöneticilerin aktif çalışması sağlanıyor bu sayede yöneticiler kendi kendilerine üretim yapacak testleri biter bitmez yazacağım. Yöneticilerinizi geliştiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 6 Temmuz 2011; 22:40:51 >
  • artık yöneticilerinizi aktif halde kullanabilirsiniz tabiki sadece yönetici puanı 999 üstünde olanlar özetlemek gerekirse örneğin yönetici puanınız 3750 olsun bu size 1000 de birini alarak 3 saat boyunca otomatik üretim sağlar. yöneticilerinizi geliştirin.
    iyi oyunlar
  • Syn vekill oyununuza bugün başladım beğendim oyunu. Oyunun 0 lanma durumu var mı? Borcum olduğu için mi kredi çekemiyorum?
  • Bu arada dernek arıyorum. Birkaç derneğe başvurdum başvuruyu değerlendirirseniz sevinirim. samsunsporsk holding
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

sürekli müşteri tekrar aktif hale getirildi.

incele dediğimiz zaman herhangi birşey çıkmıyor
  • Sayın eenginn55 ;
    oyunun sıfırlanma konusunda henüz bir karar verilmedi sıfırlanması sizin için iyi olur :) oyunu öğrenmeye çalışınız.

Sayın ufk07 ;
    tüm ihtiyaçları karşıladığınızdan olabilir mi acaba?
  • sanırım özellikler parça parça açılacak...
  • Evet genellikle öyle yapıyoruz eski özelliklerin üzerine hepsini açmak yerine birini açınca diyerini duyuruyoruz. insanlar böyle daha kolay adapte oluyor.
  • karşılayamıyorum çünkü ihtiyaclar ne önü göremiyorum
  • holdinginizi öğrenebilirmiyim
  • Syn vekil bu oyun 0 lansa çok iyi olur. Millet baya ilerlemiş. Çoğu oyunu bırakmış gibi geldi. Oyunda online sayısıda az herhalde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

holdinginizi öğrenebilirmiyim

Reis Holding
  • Sayın eenginn55 ;
    şuan yeni ihaleler yapılandırılıyor bunlar bitince ödüller ile birlikte ne yapılacağı size iletilecektir.

Sayın ufk07 ;
    Sürekli müşteri serveti 1M altı olanlar için o yüzden sizde görünmüyordu.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.