Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar son anı kolluyor galiba :) birde hemen nakit harcamaktan korkuyorlar ama büyümek için ihale şart

Sayın ufk07; mesajınıza cevap atamadım tel. onaylamadığı için .
    ihalelerde düşük kar etmeniz gerekir zararına almanız şu an için sizin alehinize belki ilerde alabilirsiniz paranız olunca ma zaten ytereince ihale var bu anı değerlendirmek gerekir.
  • ihaleye teklif gönderdim hatta 1m eksildi ama sonucu alamadım paramda vardı karşılayacak.Mesela ilk baştaki lokanta ihalesine katıldım ama sonuç nedir anlamadım.
    sorun var sanırım bi kontrol edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk07 -- 29 Temmuz 2011; 12:57:57 >
  • teklif yapıyorum gerekli servertiniz bulunmamaktadır diyor ve yine gitti 1m

illa servet -300000 mu olucak benim -19 yani giremiyormuyum ihalelere bi sorun mu var sayın vekill
  • Sayın ufk07 ; holding adınızı öğrenebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

Sayın ufk07 ; holding adınızı öğrenebilirmiyim

Reis Holding

Artık firma kurup harcadım paramın yarısını:S
  • İyi yapmışsınız :) servetleri 0 a çektik ödediğiniz 1m teklifler için sizlere geri ödendi
  • Teşekkür ederim.Artık biriktirip ihaleye girebiliriz yani değil mi?
    2m ödendi mi ben mi farketmedim muhasebede gözükmğüyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk07 -- 29 Temmuz 2011; 14:18:24 >
  • Sayın Aykut1993;
    özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazıyorum
    Görünen bir sıkıntı yok, internet browserınız nedir acaba?
  • Chrome.

Bu arada tek şikayetim oyun gene sürekli bakıma muhtaç.Yönetici geliştirme üretim-satış zamanları çok kısa gerçekten.

Ve yöneticinin aktif rol seviyesi gene fazla sanırsam

Binbaşı oldum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 29 Temmuz 2011; 15:53:01 >
  • Ben eski sürümün ilk oyuncularındanım.. Oyunu bir süre oynamış ancak benim online oyun oynamamda ki en büyük faktör olan 'sohbet' eksikliğinden herhangi oyuncular arası forum olmadıgından bırakmıştım. Gördüğüme göre dernek yapılanmış.. Dernek forumuda vardır inşallah yoksa yine bana ayrılık yolu gözükcek mesajlaşma ile bir yere kadar :)
  • oyunun içinde sohbet kısmı açılması grkçekten güzel olur sizde yardımlara ordan cvp atabilirsiniz sayın vekill
  • Evet üstünde çalııyoruz.
  • Vekill bey oyunda çok büyük bir eksiklik dikkatimi çekti. Her oyuncuya tıkladığımızda bir holding profili olması lazım bence. Bu profilde oyuncunun dost holdingleri , ticaret politikasını anlatn kendi yazabileceği bir yazı , oyuncunun yaş cinsiyet şehir bilgileri (isteğe baglı) olmalı .. Bir de derneklerde forum yok anladıgım kadarıyla bu da iletişimi sekteye uğratacak bir şey. Programlama ile uğraşan biri olarak sonradan forum eklemenin kolay bir şey olmadığını biliyorum ancak oyuncu profil eklentisini kısa bir sürede kodlayabilirsiniz kanımca . Dikkate alırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 29 Temmuz 2011; 17:38:04 >
  • Sayın tam_tam dernekte forum bulunmakta aynı basit forumu şuan genel olarak ta açmak üzereyiz
  • O zaman oyun daha oynanılır bir hal almış demektir :) Profil işinide düşünürseniz çok iyi olur açıkcası web tabanlı oyunların kanunu gibi oldu o eksikligi çok gözümü dürttü :)
  • ilgilenmeye çalışıyoruz :)
  • vekil bey ihalede 4 milyon gitti ama katılımcı olarak gözükmüyorum . Teklif verdim kabul etmedi 500 - İç sunucu hatası.
    Aradığınız kaynakta bir sorun var ve görüntülenemiyor. bu yazı çıktı 3 kez tekrarladım şartlarıda sağladım bi baksanız ? 4 milyonamı yanayım ihaleye yapılan hesaplaramı bitimede az kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 29 Temmuz 2011; 20:27:07 >
  • holdinginizi ve hangi ihale olduğunu söyler misiniz
  • Holding : Degauss

İş:
    359 - Lokanta - Restaurant
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.