Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitenizden günde en az 10tane mail aliyorum sekreterim bişey mi ne diyormuş diye sürekli aynı mail.
    lütfen buna bir dur derseniz sevinirim.
  • Günde sadece 2 kere ( sabah 8 akşam 8 ) holdinginizin durumu bildiren mail alırsınız sadece
  • Oyunun ana sorunlarından birisi yeni başlayan bir oyuncunun oyunda sadece yönetici geliştirmesi ve üretim yapmasıdır. Yani yeni oyuncu için uğraşabileceği yeni şeyler lazım.
  • Gecelik Faize yatırdığımız paraları kaçta geri alıyoruz? Saat 12 oldu...
  • Sayın Bloodstain ;

Baştaki firmalar borsaya açılır açılmaz oyun daha uğraşılır bir hal alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

Günde sadece 2 kere ( sabah 8 akşam 8 ) holdinginizin durumu bildiren mail alırsınız sadece

fakat ben oyunu oynamıyorum hala geliyor.
    bir ara bakmak icin üye olmuştum.
    şimdi günde en az 10kere mail geliyor.
    siteye girdim mail değiştirem diye oda değişmiyor.
    lütfen bu durumu düzeltin.
  • sorununuzu ilettim ilgilecektir.
  • İlk 250 firmada sonlara yaklaşıldı ödülün detayları açıklayacak mısınız vekil bey :)
  • Son 10 firmaya saklıyim diyodum :)

Şu an forum ile ilgileniyorum sorularınıza biraz geç cevap verebnilirim. yakında kendi forumumuzdan size cevap vermeye başlıyacağım.
  • Sayın aMBaRGo;
    mailinizi değiştirebilirsiniz.

Oyuna basit bir forum eklenmiştir kısa vadede isteklerinizi karşılayacağına inanıyorum. içinde bulunmasını istediğiniz başlık olursa lütfen bildiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 4 Ağustos 2011; 0:52:05 >
  • tekrar başlamışız ne güzel. sayın bloodstaini gördüm, eskilerden başka kimse var mı?
    artık oynamam, çok ara oldu diyordum, sanırım tekrar başladım.
    Sayın Vekil
    BU sefer bizi boşlamayın, habersiz bırakmayın lütfen
  • Tekrar oyunun başındayız :) ve bu sefer ödüllü ayrıca oyunun forum kısmından her türlü yorum ve sıkıntınızı paylaşabilirsiniz.
  • ilk ödül açıklanmıştır.
  • Vekil bey uykusuz bir gecenin ardından ilk 250 firmayı geçtik. Cucukramazanla son viraja beraber girdik. Kayıtlarınızda vardır oradan bakarsınız sanırımda ben yeni üye kayıt olup firma almaya başladığı an takibe aldım ve bi kaç saniyede ss aldım ..

[simage]
    http://imageshack.us/photo/my-images/30/adszcus.png/[/simage]

Bu arada 30 saniye bi sürede bir çikolota fabrikası daha kuruluyor .. Sıralar aynı
    [simage]
    http://imageshack.us/photo/my-images/204/213213213g.png/[/simage]

Vekil bey böyle güzel bir oyunu hem bize kazandırıp hem de ödül verdiğiniz için teşekkürler tam 36 saattir uyumadım artık yatma vakti sanırım iyi geceler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 6 Ağustos 2011; 4:53:43 >

• Evet saniyeniz yaklaşık tutuyor ama kaçırdığınız bir nokta var ki o da servetlerin yenilenmesinin sizin saniyenizle tutuşmamasından kaynaklanıyor.
  • Vekil bey bir kontrol edebilirmisiniz kayıtları 30 saniye aralıklı ss aldım firma kurulma zamanına ve benim ss alma zamanıma bir bakarmısınız. Gerçekten adamın oyunda firmaları kurmaya başladıgı anı takibe alarak ss aldım ben lütfen bir daha inceleyiniz 250 firma olduktan 2 dakika sonrasına kadar liderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 6 Ağustos 2011; 5:02:34 >
  • Sayın tam_tam malum bu forumdaki telefona mesaj gelmemsinden dolayı özel mesaj atamıyorum.
    Sistem otomatik olarak 250 firmada sistemi durdurup servet kontrolü yapıyor zaten o yüzden bir hesap karışıklığı olması imkansız. Başa baş gittiniz sizinde emeğiniz göz ardı edilemez. 2. ödüldede bir çekişme olacak gibi duruyor :)
  • Vekil bey 249. firma kuruldugu an sürekli sıralamayı yenilemeye başladım ve eminimki 250 firma kurulduktan bir kaç saniye sonra ss aldım sıralama budur.. Ve 30 saniye sonra bir daha ss aldım. 2.5 dakika boyunca ben liderdim servette yenilendi o ara. Israrla kayıtları incelemenizi istiyorum. Elimde ss ler var nasıl oluyor bu iş anlamıyorum buyrun bakın. Kayıtlardada aynısını göreceksiniz 2.5 dakika boyunca 1. dim

[simage]
    http://imageshack.us/photo/my-images/30/adszcus.png/[/simage]

Bu arada 30 saniye bi sürede bir çikolota fabrikası daha kuruluyor .. Sıralar aynı
    [simage]
    http://imageshack.us/photo/my-images/204/213213213g.png/[/simage]

• Sayın tam_tam verdiğiniz resimlerde servetin değişmedini siz de fark edeceksiniz sizi gerçekten anlıyorum ama resimlere dikkatli bakarsanız o saniye aralığında servetler yenilenmemiş.
  • Vekil bey size söyledim 250 firma kurulup 1. olduktan sonra üretim yapmadım zaten servetin değişmesi gibi bir durum olması mümkün değil .. Ben 250 firmanın kuruldugu an da 2.5 dakika geçmesine kadarda 1. dim. Kayıtlara bu yüzden bakmanızı istiyorum kendi elimle sıralamayı sürekli yeniledim.

Aslında aynı şeyi söylüyoruz servet yenilenmesinin bende bir değişiklik yapması mümkün değil çünkü ben üretim yapmadım o sırada anlıyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 6 Ağustos 2011; 5:13:36 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.