Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prestor
    paket baharatta oran 11.09 tekerlekte 10.6, paket baharat daha karli yani,

bu arada arkadaslar 497 milyon sifonyerden sonre ne kurabiliyorum? 629 milyon nakit var ama en son sifonyer acik suan

1 milyarda jilet vardi galiba:) bir basin aciklamasida benmi yapsam :)
  • Tatarlar ve Tmc Holding,

Derneğinize başvurdum değerlendirirseniz seviniriz.

SAHingil Group
  • sayin dernek yardimcimiz konuyla ilgilenecektir. gosterdiginiz alakaya tesekkur eder, bol kazanclar dileriz.... Su ve Elektrik bedava dernegi...

kendimi patron hisseeddimm :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: athos_tr

Sayın Prestor holdinginiz TMS de kamuoyu açıklmalarına özen gösteriyor gördüğüm kadarıyla. İleride halka arz edersek şirketleri zaten SPK bizi bu tür açıklamalara zorlayacak

oncelikle holdingimizin adi TMC Holding bu konuda cok duyarliyiz
  • Tatarlar Holding ve TMC Holding Ceolarinin yapmis oldugu toplantida SahingilGroup un istegi uzerine dernege uye yapilmasina karar verilmistir.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 19 Nisan 2011; 22:52:10 >
  • tatarlar holding a.s olarak gayrimenkul arayislarimiz dewam etmekte ama bir tane bile birakmamisiz :)
  • Kerem hala derneğe üye değilim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theradon
    Kerem hala derneğe üye değilim :D

mesai saati disinda uye isteklerini onayliyamiyoruz :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

tatarlar holding a.s olarak gayrimenkul arayislarimiz dewam etmekte ama bir tane bile birakmamisiz :)

Oyunda SahingilGroup un dernek isteginin hata yuzunden kabul edilememesinden oturu kendilerinden ozur dileriz. Uyelik kabulunu birde tatarlarin denemesini rica ederiz
  • quote:

Kerem hala derneğe üye değilim :D

TMC holding olarak ismimi saklamayi isterdim sayin ahmet burak sahingil :D
  • tatarlar holding telefon baglantisi yaptigindan dolayi uyelik onayinizi gerceklestremiyor....

sayin wekil dernek actik amsa depolari kullanamiyoruz konuyla ildilenirmisiniz ?
  • nakit 760 milyon oldu hala 498 miylona kurulan sifonyerden baska bisey yok yahu, sizce bekliyimmi yoksa firma aciyimmi baska ?
  • Dünkü bir yazışma sırasında yanlışlıkla "TMC Holding" yerine "TMS Holding ifadesi kullanılmıştır. Değerli refiğimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Prestor'dan ve tüm TMC Holding çalışanlarından bu hata için özür dileriz.
    Saygılarımızla
    Pilgrim Holding
  • SAHingil Group sektörde en güçlü ilk 50 firma arasında yerini almıştır.
    Başarımızda rol oynayan değerli müdürlerimiz , çalışanlarımız ve bu yolda birlikte yürüdüğümüz herkese teşekkürü bir borç biliriz.
    Saygılarımızla
    SAHingil Group Yönetim Kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theradon -- 20 Nisan 2011; 11:47:26 >
  • Sayın Dernek Yöneticileri ben sizin derneğinize üye gözüküyorum ancak elektrik ve suyum bedava değil neden olabilir ?
  • quote:

Sayın Dernek Yöneticileri ben sizin derneğinize üye gözüküyorum ancak elektrik ve suyum bedava değil neden olabilir ?

Depolarda olusan teknik bir arizadan oturu, elektrik ve su stoklarimiz tukenmistir, Yetkililere bildirmemize ragmen problem henuz cozulememistir. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

Elektrik Su Bedava Dernegi Yonetim Kurulu Baskan Yardimcisi
  • İhaleye katılabilecek firmanız bulunmamaktadır. Firma(ları)nız bulunmuyor , baçka ihalede olabilir veya ihale başka şehirde yapılmaktadır, boyle bi hata aliyorum, halbuki ihale alan tek firmam var, diger 3 u bosta ?
  • TMC Holding 1,000,000,000 uzerindeki servetiyle, artik en buyuk 25. sirket. Holding, ilk hedeflerinin 1 hafta icerisinde ilk 15 arasina girmek oldugunu belirtti.
  • Sayın Bloodstain tebrikler,
    56.000.000 teklif verdiğim ihaleyi, 55.999.999'a aldınız
    Pilgrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: athos_tr

Sayın Bloodstain tebrikler,
    56.000.000 teklif verdiğim ihaleyi, 55.999.999'a aldınız
    Pilgrim

Umarım ilk gördüğünüzde sövmemişsinizdir içinizden :)
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.