Şimdi Ara

HOLİC ONLİNE OYNAYANLAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • client us dio dogrumu eu su yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

client us dio dogrumu eu su yokmu?

Biz Holic_USA.exe i indirip kurduk ve 6. serverde oynuyorum! Ama oyun global, sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 25 Ağustos 2008; 22:28:36 >
  • evet global bi oyun başlayanlar 6 cı servere gelsin ordayız..
  • ben yeni basladim ama patch de sorun yasiyorum 25. patch i yuklemiyor hep kalıyor
  • Bende de hep takılıyordu :) Galiba oyunu silip yeniden yüklemiştim ama tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermiş olmim :)
  • İndirdim yüklüyorum nickim BrednTR olucak 6.servera gelicem :) hadi bakalım inş sorun çıkmaz
  • Yaw ben de yukledim ama biraz kasıyor minimum sistem gereksinimleri ne bu oyunun ? Guzel bir bilgisayarım var ama kasarak oynuyorum :S
  • Warrior-Monk 6.Server 4LeM34k4R geliyor
  • Beyler oyun süper ötesi herkezi bekliyoruz birazda yardım bekliyoruz :D
  • 4LeM34k4R d0wnL0ad a basLadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 4 Eylül 2008; 14:47:10 >
  • arkadaslar oyunu download ettım 1 gb a yakın fakat launcherdan calıstırdıım zaten sıteye yonlendırıo logın oluorum fakat patch falan yapmıo..dıer sımgesınden gırmeye calstıgımda ıse okuyamadıım abıdık gubudık bı hata verıor yardımcı olabılırmısınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxNosferatuxx

arkadaslar oyunu download ettım 1 gb a yakın fakat launcherdan calıstırdıım zaten sıteye yonlendırıo logın oluorum fakat patch falan yapmıo..dıer sımgesınden gırmeye calstıgımda ıse okuyamadıım abıdık gubudık bı hata verıor yardımcı olabılırmısınız ?

sitesine yönlendirdiginde login yap sonra sol üst kösede game start var ona tıkla oyun açılcak ;)
    Arkadaşlar bende yeni basladim 14 lvl warrior var ve bir sorum var silahi enchant yapiorum ama upgrade nasil yapilio veya upgrade kagitlari nerede satiliyor?
  • Merhaba Rkadaşlar bende dün başladım Lvl 6 dayım şuan çok oturamadım başına server 1 de ikamet ediyorum. Karakterin adı DarkWhisper Hadi guild parti vs takılıp keyfimize bakalım
  • Ya yokmu koca forumda Holicci :D kaç gün oldu mesaj atalı.
  • Arkadaslar sizi eklemeye calistim ama herhalde aktif diilsiniz,kac gündür yakalayamadim kimseyi... Benim oyuncu adim Sheilama
    Ekleyin,takiliriz.. :)
  • bir ara oynamıştım. oyunda pk yok bıraktım sonra
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.