Şimdi Ara

HOLİC ONLİNE OYNAYANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR HOLİC ONLİNE OYNAYANLAR SERVER VE NİCKLERİNİ BURAYA YAZABİLİRLERmi acaba..

server 6
    TRelanor
    warriror
    lvl2x

holic bence anime oyunlar içinde en güzel ve eglencelisi herkese tavsiye ederim rose online ve fly for fun oynadım daha önce ama holic özellikle görsel yönden cok iyi özellikle partyler cok eglenceli oluyor ama fazla türk yok oyunda ...

Bİ KAÇ SS (SİTESİNDEN ALINTIDIR )

siteleri http://holic.mmosite.com/

http://www.netgame.com/error/construction.php

1-Oynanış(Kontroller) : free oyunlarda pek alışık olmadığımız wasd kontrol sistemi mevcut oyunumuzda ve evet bu çok güzel bir olay.(ek olarak tıklayarak da oynanabilir).evet her objenin üstünden sıçrayamıyoruz ama bu o kadar da rahatsız edici birşey değil.
    2-Grafikler : Anime tarzı ve parlak grafikler.(ayrıca üstünüze giydiğiniz tüm itemlerin gözükmesi güzel bir özellik) sslerden anlaşılabilir...
    3-Sesler : Çok birşey göremedim çok iyi veya çok kötü değil

Sınıflar

Mage-Monk-Warrior-Rogue-Priest

Mage : Bildiğimi klasik caster.Element büyüleri ve yüksek damage.
    Monk : yarı buffer yarı savaşçı bir sınıf.kendini zamanla heallama(heal over time) gibi özellikleriyle oynanışı seri kılıyor.
    Warrior : Yüksek armor ve hp ye sahip.Partilerde tank görevi üstleniyor
    Rogue : İlk lvllarda düşük vurmasına karşın ilerde giyeceği itemlere göre(crit-dex) yüksek damage vurabiliyor
    Priest : Healer olarak karşımıza çıkıyor.Partilerin aranan elemanı

Oyunla ilgili önemli bilgiler

+Lvl 10a geldiğinize dual class özelliği kazanırsınız(yani ilk seçtiğiniz sınıfa ek olarak 2. bir sınıf örneğin warrior-monk veya rogue-priest gibi)iki sınıf arasında değişim yapabilirsiniz ancak iki sınıfın da lvlları ayrıdır aynen ayrı 2 karakter gibi.ayrı ayrı lvl atlatmak gerekmekte.Bu sınıflardan kendinize en çok işe yarayanını seçmeniz yararınıza olur.örneğin warrior-monk idealdir.çünkü kendinize monkun bufflarını atıp daha sora warrior dönebilirsiniz(bufflar üstünüzde kalacaktır)
    +lvl 12 de pet questini yapıp pet alabilirsiniz
    +Şuan sürmekte olan event sayesinde pet olarak kartal alabilirsiniz ancak kartalı martın 12si(eventin sonu)ne kadar +30 yapamazsanız kartal silinecek ek olarak +35 yaparsanız kartalınız upgrade olacaktır.(lvl30-35 arası kartallar aynı şekilde devam edecek)
    +lvl 20de binek hayvan alabilir bu sayede daha hızlı hareket edebilir ve üstünde mob kesebilirsiniz
    +"?" quest var "!" quest bitti anlamına gelir.o noktaya gidip questi alın veya verin
    +"repeatable" yazan questler tekrar yapılabilir ve ödül olarak verilen item-yiyecek vs yeniden alınabilir
    +iki ırk bulunmakta biri insana benzer olan seneka diğeri ise kendine has koshare.insanlar dengeli bir güç dağılımına sahipken ,koshareler melee(warrior,rogue)sınıflarına daha yatkındılar.tabi bende insan rogue var çok çok büyük farklar yaratmıyor :)
    +Itemin kalitesine göre(yeni içerik)

Beyaz
    Mor
    Sarı

+Silahların üstüne enchant yaparak parlamalarını sağlayabilirsiniz! yerden düşen taşlarla herhangi bir şehirdeki enchanter işinizi görecektir(yeni içerik)
    +parti kurarak daha hızlı lvl atlayabilirsiniz! oyunda solo takılma imkanınız olsada ilerde +25-30 lvllarda parti kurmak lvl atlamak için yararınıza olacaktır(yeni içerik)
    +"T" karakterinizin otomatik koşmasına,"R" yürüme-koşmaya,"F2" tuşu dinlenmeye, "F8" interface i kapatıp-açmaya,"F12" ss almanıza yarar(yeni içerik)

(donanimhaberden alıntıdır)

oyun hakkında soru sorabilirsiniz gercekten güzel bi oyun amine sevenler kesinlikle cok sevecektir..

ss isterseniz daha atabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTe_BoY -- 21 Ağustos 2008; 0:50:14 >

• fly for fun -- rose online --- tales of prates BU OYUNLARı baya kişi oynuyor anladım kadarıyla türk olarak HOLİC ONLİNE' A TALEP OLMAMASI SASIRTICI .

holic bu oyunlara göre bence daha güzel oynamayan arkadaslara ısrarla tavsiye ediyorum bu oyunları beyeniyorsanız holici hayli hayli begeniceksiniz eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTe_BoY -- 21 Ağustos 2008; 13:06:55 >
  •  HOLİC ONLİNE OYNAYANLAR BURAYA
  • Yaff kafayı yiycem şimdi oyunu indirdim ama patch yapmıyo :S patch_25.zipi yükledikten sonra launcher birden kapanıyor!
  • bunu da mioyundan sayiyorlar. hayret.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

bunu da mioyundan sayiyorlar. hayret.

Senin oyundan saymadığın bu oyuna binlerce dolar para yatırmışlardır belki daha fazla!

quote:

Orjinalden alıntı: teneke01

Yaff kafayı yiycem şimdi oyunu indirdim ama patch yapmıyo :S patch_25.zipi yükledikten sonra launcher birden kapanıyor!

şu sorunuma yardımcı olacak biri yokmu ?
  • oyuna giremiyom giriyom Login faild Plaese decnocced diyo sonra geri kapanıyo oyun yardım lütfen
  • Arkadaşlar bu oyunu bende oynuyorum oyunda sadece 1 server var bu 1 serverin içinde 6 bölüm war o 6. serverdeyim diyenler 6 ya giriyordur hep bende hep 6 dayım sizi beklerim birazdan sslerimi koyucağım..Oyun çok zevkli ve questler çok kolay belirtiyim.. :))
  • bi ara oynadım 300m para vardı bi eventten kalma herkesde olmayan bi kuş vardı alevli bişi sanırım şifreyi falan bile hatırlamıom ama eğlenceliydi kasması
    35 level yapamassam silinecek olan kuş için kasmıştım kuş silinmedi sora biraz daha kastım bıraktım
  • Sonunda oyunu yükleyip patchleri tamamladım Oyundaki adım ApocalypseTR, server 6'dayım. Oyunda olanlar pm atsınlar beraber takılırız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 24 Ağustos 2008; 19:19:19 >
  • oh be sonunda oyunu oynayan türk buldum arkadaslar bulusalım oyunda bende 6 dayım ekleyin benimde nickim '' TRelanor '' ...
  • oyuna giremiyom ya Login Faild Plaese Decconec diyo bu ne oluyo arkadaşlar bi yardımcı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

oh be sonunda oyunu oynayan türk buldum arkadaslar bulusalım oyunda bende 6 dayım ekleyin benimde nickim '' TRelanor '' ...

Ben seni eklemeye çalıştım ama olmadı sanırım :S add friend kısmına nickini yazdım davetiniz yollanmıştır dedi ama messenger kısmında adın gözükmüyordu! Oyunda ki adım ApocalypseTR.
  • ya arkadaşlar yardım edin oyuna giremiyom Login faild Plaese decconec diyo sonra atıyo patchları yaptım hepsini sildim geri yükledim oyunu gene olmuyo yardım lütfen
  • Walla bende öyle bişey demio başıma hiç gelmediği için yardımcı olamıycam :S
  • teneke kardeşim arkadaslık daveti yolladıgın zaman karsıdaki kabul ederse gözüküyor bende seni ekledim sanırım farketmedin sağ üstte haritanın kenarında bişey yanıp söner messenger işareti ona tıkla altında yazı cıkıyo yazıyada sol tuş la tıkla ekleniyor....

spawn kardeşim tenekenin dediği gibi bendede öyler bi sorun cıkmadıgı için yardımcı olamıycam
  • tamam sağol giremicez anlaşılan oyuna neyse sağol
  • quote:

teneke kardeşim arkadaslık daveti yolladıgın zaman karsıdaki kabul ederse gözüküyor bende seni ekledim sanırım farketmedin sağ üstte haritanın kenarında bişey yanıp söner messenger işareti ona tıkla altında yazı cıkıyo yazıyada sol tuş la tıkla ekleniyor....

spawn kardeşim tenekenin dediği gibi bendede öyler bi sorun cıkmadıgı için yardımcı olamıycam

Tamam ekledim :) Kardeş oyundaysan bana şu Hare of Horror'u bulmamda yardımcı ol hani şu kocaman tavşan varya :D Haritayı talan ettim bulamadım :S
  • quote:

Kardeş bu haritanın orjinalı yani buyuk hali warsa buraya koyarmısın?
  • Neyse ben buldum :)

Feather Plain Map

1 Name: Coward Mushroom | Level: 1
    2 Name: Wild Boar | Level: 3
    3 Name: Knocking Rupia | Level: 5
    4 Name: Tulipa Gesneria | Level: 7
    5 Name: Tulipa Greigii | Level: 9
    6 Name: Large Beetle | Level: 11
    7 Name: Mammo Hare | Level: 13
    8 Name: Half Puffer | Level: 14
    9 Name: Shovel Earthworm | Level: 15
    10 Name: Ender Puffer | Level: 16
    11 Name: Macho Hare | Level: 17
    12 Name: Lesser Roc | Level: 18
    13 Name: Air Beetle | Level: 19 (Hare Of Horror Air Beetle ve Lesser Roc'a yakınlarında. [X:1116]-[Y:958] )

Nuts Ranch

1 Name: Tipy | Level: 21
    2 Name: Rock Husk Beetlu | Level: 21
    3 Name: Hillock Giant Worker | Level: 23
    4 Name: Hillock Giant Farmer | Level: 24
    5 Name: Outrangeous Tipy | Level: 29
    6 Name: Hillock Giant Cheif | Level: 26
    7 Name: Poisonous Serpent | Level: 27
    8 Name: Trailer Serpent | Level: 31
    9 Name: Silver Wild Boar | Level: 31
    10 Name: Spotted Husk Beetlu | Level: 33
    11 Name: Hummok Giant Worker | Level: 24
    12 Name: Hummok Giant | Level: 23
    13 Name: Hummok Giant Chief | Level: 26

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 25 Ağustos 2008; 17:03:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.