Şimdi Ara

Hollanda Gol Kralı Janssen Geldi Peki Top Ona Gelecekmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar Fenerbahçe hiç beklemediğim kalitede bir forvet aldı.Vincent Janssen henüz 23 yaşında ve 2 sene önce daha transfer piyasasının böylesine uçmadığı zamanlarda tam 27 golle gol kralı olup 22 Milyon Euro gibi yüksek bir rakama Tottenham takımına transfer oldu.

Şimdi size soruyorum tamam gayet iyi bir golcü aldık.Ancak Mehmet Demirkolunda dediği gibi Fenerbahçe hep ileri 3'lüyü değiştiriyor asıl sorunun olduğu yeri ellemiyor.Hoca ise dünyada futbol böyle oynanıyor diyor ve adeta Topal - Josefle devam edeceğini belirtiyor.

Sizce Vincent Janssene çift ön liberolu yani hocanın deyimiyle tüm dünyanın oynadığı sistemle top gidecekmi ki gol atsın.Bence gitmeyecek ve 2 hatta zamanla 3. forvete düşecek.Hoca ise işin kolayına kaçıp her zamanki gibi suçu forvete atacak.

Dipnot: Bu yazı çift ön libero sisteminin devam edileceği mantığıyla yazılmıştır.

• _______Janssen_______
    _Valb._Guilano_Alper_
    _____Ekici_Topal______

Isma_Skrtrl_Neto_Dirar

Gelir burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 8 Eylül 2017; 14:6:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

_______Janssen_______
    _Valb._Guilano_Alper_
    _____Ekici_Topal______

Isma_Skrtrl_Neto_Dirar

Gelir burada

Gayet iyi kadro olmuş hocam.Ben o kadroya İsmail yerine Isla'yı yazardım.
  • Daha adamın adını yeni duydular.Adam forma giymeden bahanelere başladır.Sanki İcardiyi aldıkta nasıl besleyeceğiz diye düşünüyoruz.Adam bi başlasın oynamaya bakalım gelen pozisyonları ne yapacak?

Hollanda ligi gol atmanın en kolay olduğu ligtir.Bir sezon orda gol kralı oldu diye çok şey yapmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 8 Eylül 2017; 16:21:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Mor

quote:

_______Janssen_______
    _Valb._Guilano_Alper_
    _____Ekici_Topal______

Isma_Skrtrl_Neto_Dirar

Gelir burada

Samimiyetle soruyorum Aykut un böyle bi kadroyla çıkacağına inanıyor musunuz?

• Hollanda'da gol kralı olmanın kolay olduğuna katılıyorum ama şu da var. Neticede bütün forvetler içerisinde en çok gol atan adam o oldu. Kaldı ki Hollanda bizim lige İngiltere den daha iyi bir kıstas.

36 maçta 6 gol olayı falan da adam Harry Kane'in yedeği. Ki hücumu muazzam iyidir Tottenham'ın. O yüzden 36 maçta 6 gol diye düşünmek yanlış olur zira 5 10 dk görev almıştır.

Ve kaldı ki gençlik açısından Tottenham açık ara lider. Delle Harry Eriksen savunma ve ortasaha dakiler falan. Tottenham bu adamı tırnağına kadar araştırmadan almazdı. Benim Valbuena ve Guiliano ile birlikte sevindiğim 3. transfer oldu kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Daha adamın adını yeni duydular.Adam forma giymeden bahanelere başladır.Sanki İcardiyi aldıkta nasıl besleyeceğiz diye düşünüyoruz.Adam bi başlasın oynamaya bakalım gelen pozisyonları ne yapacak?

Hollanda ligi gol atmanın en kolay olduğu ligtir.Bir sezon orda gol kralı oldu diye çok şey yapmamak lazım

Öncelikle adamın adını daha yeni duyduğumu nereden biliyorsun ?

2. olarakta Fenerbahçede çift ön libero sistemine başladık başlayalı artık forvetlerimiz ne çok gol kaçırdı demeyi bile özledik.Çünkü forvetlerimiz pozisyona girmiyorki.Daha doğrusu takım pozisyona girmiyor.

Sebebi ise çok basit çift ön libero + kanatımızın bek oyuncusu olduğu bu sistemi tüm Türkiye eleştirirken hocamız bana algı operasyonu yapılıyor diyor oda yetmiyor rezil olduğumuz 2 maçta kimsenin görmediği 42 şutu çektiğimizi söylüyor.

Daha yazardım ama gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Hollanda'da gol kralı olmanın kolay olduğuna katılıyorum ama şu da var. Neticede bütün forvetler içerisinde en çok gol atan adam o oldu. Kaldı ki Hollanda bizim lige İngiltere den daha iyi bir kıstas.

36 maçta 6 gol olayı falan da adam Harry Kane'in yedeği. Ki hücumu muazzam iyidir Tottenham'ın. O yüzden 36 maçta 6 gol diye düşünmek yanlış olur zira 5 10 dk görev almıştır.

Ve kaldı ki gençlik açısından Tottenham açık ara lider. Delle Harry Eriksen savunma ve ortasaha dakiler falan. Tottenham bu adamı tırnağına kadar araştırmadan almazdı. Benim Valbuena ve Guiliano ile birlikte sevindiğim 3. transfer oldu kendisi.

Dediklerinize imzamı atmakla beraber şunuda eklemek isterim.

Sanırsınız bizim lig gol atması çok zor bir ligde bide Hollandaya laf atıyoruz.Bu ligde gol atmayı unutmuş Vagner Love , Eto , hatta Makukula daha aklıma gelmeyen nice forvetler coştu.Bunuda unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Mor

quote:

_______Janssen_______
    _Valb._Guilano_Alper_
    _____Ekici_Topal______

Isma_Skrtrl_Neto_Dirar

Gelir burada

Samimiyetle soruyorum Aykut un böyle bi kadroyla çıkacağına inanıyor musunuz?

Yok hocam adamı duymadınmı tüm dünya bu oyunu yani çift ön liberoyu oynuyor dedi

• Fenerbahçeli arkadaşlar çekememezlik, inat gibi düşünmeyin, Tottenham'ın birçok maçını izleyen birisi olarak şahsi düşüncem kazmanın önde gideni birisini aldınız.

Öyle ki Tottenham'da Kane sakatlandığında ya da oyundan çıktığında muadili olan bu arkadaş değil bambaşka tipte bir kanat oyuncusu olan Son tercih ediliyordu forvette mecburen. Bu adamdan bıkmışlardı çünkü en sonunda. Alt lig takımlarına kupa maçlarında penaltı golü atmaktan başka bir şey yapmıyordu bu arkadaş. Dediğim gibi derdim içinizi karartmak değil, gördüğüm, izlediğim şeyleri söylemek.

Topun ileri taşınmasını da dert etmeyin bence. Valbuena getirir, bana göre (performansını göremedik, kağıt üzerinde) ligin en iyi 10 numarası Guiliano getirir o topları. Ama atacak netlikte adam hala yok. Soldado bir ihtimal o yükü alır ama Janssen konusunda pek beklentiye girmeyin derim.

Futbol tabii bu, oyuncu beni şaşırtabilir bu ihtimal de göz önünde ancak Tottenham'da izlediğim kadarıyla şanssızlık, formsuzluk ya da topun adama gelmemesi gibi bir durum yoktu. Kabiliyetsizlik, beceriksizlik vardı. Hollanda'da o kadar golü nasıl atmış bu arkadaş hala anlamlandıramıyorum zira.

Kısaca Soldado yokken RVP'nin sakatlık numaraları yerine bu adamı koyarız 4-5 gol atsa kâfi diyorsanız iyi transfer. Ama Soldado bu adamdan kat kat iyi forvet bence.

• Neden Pereira dönemi gs ye tek kale oynadığın topu unuttun mu?Fenerbahçenin defansif oynama sebebi takımın yeterince hucümcuya sahip olmayışı olabilir mi?

Aykut kocaman defans manyağı evet ama Pereira ve Advocaat eldeki yokluktan defans oynattı?Peki bu durum da ilk sorulması gereken soru takım pozisyona giremiyor ondan kaybediyoruz ne yapmalıyız mıdır?

Hayır bu takım defansif oynadığı halde neden iyi bir defansif takım olamıyordur?Bu takım çift ön liberolu sistemlede çokça pozisyona girdiği oldu atamadı.Çoğu zaman pozisyona girememe sebebide Diego Rvp gibi yatmaya gelmiş adamlar ile kaleci volkan kazması çok sevdiğiniz skrtelin kademe hataları.Fenerbahenin çoçuğu dediğiniz Topalın yitip giden yeteneği.

Pereira ile sezona başladığımızda Nani,Diego,Markovic,Fernandao,Rvp bir arada çıkıyordu maça 5 hücümcu İlk 10 hafta nerdeyse böyle oynadık kaç gol attın?

Bu sene rezil rüsva bir takım kuruldu.İster hücum oyanatıcam de ister defans hiç bir halt beceremez bu takım.Topal josef ikilisi ile çıkmasın gene çok gol atamaz bu takım.

Olurdu şöyle Solda Nani,Sağda Lens İlerde Janssen(iyi çıkarsa)arkalarında valbuena o zaman derdik ki senin gibi hoca olmaz olsun çift defansif orta saha ile bitirdin takımı falan.Öyle bir kadron ne yazık ki yok.Aykuta sövme sebebim başka alanlar çünkü üç farklı hoca üçüde yokyluktan oynatıyor josef-topal ikilisini.Fener adam olup bir orta sahna alsaydı soldado yerine her şey daha iyi olabilirdi.

Bir 8 numaraya o kadar muhtacızki

• Fortescue kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı takım Soldadoya da 30 milyon yuro verdi şimdi.

İngilizler bi oyuncuya 15 ise 30 veriyor hollanda liginde gol atmak kolay olduğu gibi Premier liginde şişirme bonservis verdiğini göz ardı etmemek gerek.

Ben bu adamı daha önce hiç izlemedim evet ama daha adam bi maçı çıksın görelim bi bismillah.Hemen başlamışlar nasıl besleyeceğiz şöyle böyle
    bi özleyelim bi bakalım yeteneklerine karar verelim beslense nolur diye
  • Adam milli takimda rvp yi kesemiyor

Neyin kalitesinden bahsediyorsunuz

• Son günlerde yapılan transferler zaten futbolcunun potansiyelinden dolayı yapılır, adam gelip 20 golde atabilir 4 5 golde atabilir.

Zaten çok formda olan forveti ingiltere'den kim alıp gelecek ? :)

Fenerbahçe öyle yada böyle bir kadro toparladı, uyumlu hale gelip toparlanırsa iş yapabilirler...
  • Top ona gelse ne olur? Dele alli, eriksen getirdi de ne oldu? Bu adam tottenham'ın geçen sezon şampiyon olamama sebebidir. Kane in geçen sezon başı yaklaşık 2 aylık sakatlığında hiçbirşey yapamadı ve bu yüzden o periyotta habire berabere kaldı tottenham. O kaybedilen üst üste puanlar ilerde şampiyonluğa mal oldu.

Soldado da tottenham'da kötüydü ama onun için aynı şeyleri söylemiyorum. Onun kumaşı vardı. Özgüven kaybı yaşadı tottenham'da. Sissoko da geçen sene berbattı ama gönderilmedi. Çünkü kumaşı var avrupa şampiyonasından falan ne olduğu biliniyor. Janssen e ise tahammül kalmamıştı artık. Tek ama tek artısı çok çabalaması. Gerçekten çabalıyor ve başarısız oldu mu üzülüyor. Karakter olarak sağlamdır yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımızdaki gerizekalılarla bir metre mesafe kat edemeyiz.
    Beklenti içine girmeyin.
    Şimdi böyle söyledim diye şahsa hakaret diye şikayet ederler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.