Şimdi Ara

Hollanda'ya gidiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftaya kısmetse Hollanda'ya gidiyoruz , iki kişiyiz , orda akrabalarımızın yanına gidiyoruz , 2 hafta kalacağız , ama şimdi bana bir korku düştü :( yani şimdi Hollanda'ya gidiyoruz diye, ne bilim sevinemiyorum , birazcık Türkiye'den ayrılıyorum diye bir korku , hüzün var içimde , daha ilk defa yurtdışına çıkacağım , orda sokağa çıkıp Türkçe konuşan yok herhalde yani, zorluk çeker miyim bilmiyorum , Türkiye'de iken öyle bir sorunum yoktu , ya bilmiyorum işte başka adamlar dünya turu yapıyor gezmediği yer kalmıyor , ben korkuyorum bilmiyorum , uçak biletlerini arkadaşım aldı , yani arkadaşlar işte benim korkum Hollanda'ya gidip , Türkiye'ye bir daha dönememe :( evet yani Hollanda ya gidip orda kalırsam diye korkuyorum , yani Türkiye ye dönemem diye ,
    yani arkadaşlar bilmiyorum orda kalır mıyım , Hollanda'dan geri Türkiye'ye dönebilir miyim ?

• Dostum ölene kadar evde mi oturacaksın? Ben de ilk kez 5 gün önce Türkiye dışına çıktım yani heyecan olur tabi de binecen uçağa gidecen işte. Millet aya çıkıyor uzay gemisine binip. Sen gitmeden böyle gitmesem mi filan diye düşünüyorsan hiç merak etme oraya yerleşmeye niyetlenmezsin
  • Dostum merak etme Turkiyeye donememe gibi bir sorunun olmaz. En kotu sekilde kaybolsan bile bilgisayar bul kendine translate kullanarak derdini anlat birisine yardim ederler heralde. Ayrica akrabalara gidiyormussun zaten onlar da gezdirirler sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Dostum merak etme Turkiyeye donememe gibi bir sorunun olmaz. En kotu sekilde kaybolsan bile bilgisayar bul kendine translate kullanarak derdini anlat birisine yardim ederler heralde. Ayrica akrabalara gidiyormussun zaten onlar da gezdirirler sizi.

translate bu iyi işte çok saol , evet akrabaların yanına gidiyoruz gezdirirler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Dostum ölene kadar evde mi oturacaksın? Ben de ilk kez 5 gün önce Türkiye dışına çıktım yani heyecan olur tabi de binecen uçağa gidecen işte. Millet aya çıkıyor uzay gemisine binip. Sen gitmeden böyle gitmesem mi filan diye düşünüyorsan hiç merak etme oraya yerleşmeye niyetlenmezsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.