Şimdi Ara

HOLLOW TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OYUN AÇIKLAMISI:jüpiter gezegenine kaynak elde etmek için gönderilen bir uzay gemisinde bulunan bir astronotu yönlendirecek ve dünya topraklarına kömür ve petrol dışında bir enerji kaynağı götürmeye çalışacaksınız. Yolculuğunuz sırasında işlerin ters gitmesi ile kendinizi bir kapsül içerinde hiç bir şey hatırlamazken bulacak ve neler olup bittiğini anlamaya çalışacaksınız. Korku oyunu sevenlere önerilir...

Evet arkadaşlar bu TÜRKÇE yapmaya karar verdim ve projeye el attım evet bu benim ilk çevirim olacak ve biliyorum ki illa ki hatalarım olacak bu yüzden en iyi şekilde çevirmeyi planlıyorum ve kesinlikle translate cevirisi olmayacak... bunun altını çizerek söylüyorum doğal bir ceviri olacak inşallah bir oyunuda imzamızı atacağız yakında büyük projelere geçmeyi planlıyorum bu dediğim gibi sadece bir başlangıç... Ve SAYGILARIMLA......

Çeviri durumu: %55 oranına kadar geldim aslında çeviri bitmişti ama bazı yerler hoşnut olmadığım için biraz geri sardım daha doğrusu font sorunları yaşadım yani TÜRKÇE karakter şimdilik desteklemiyor inşallah bu sorunu çözmeye çalışacam şuan bunu sadece tek ben çeviriyorum biz aslında 2 kişiyiz diğeri yiğenim şuan elimizde bir proje daha var inşallah onunda siz oyunculara kavuşturacağız ve burdan Cahit kardeşimize Teşekkürlerimi Arz ederim. evet elimizdeki olan çeviri ise RECORE DEFİNTİVE EDİTİON Çalışması var ve onuda % 85 kadar ilerledik şimdilik hepiniz ALLAH'a emanet olunuz SAYGILARIMLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESRARLI GÖZLER 20 -- 1 Mayıs 2021; 15:56:40 >

• çeviri güncellemesi %75

• Kolay gelsin :)

• teşekkür ederim saol :)

• Güncelleme çeviri yüzdesi %85 oldu

biraz yavaş gitmenin sebebi işlerimden dolayı zaman buldukça çevirmeye başlıyorum.. malum şuan ki süreçlerimiz zorlu ve pandemi olayı epey bizi sıkıntıya soktu eğer tamamen kapanma olsaydı tüm iş yerleri belki bu çeviri olsun RECORE DEFİNTİVE EDİTİON olsun çoktan bittiydi neyse Allah hepimize sabır ve sağlık versin inşallah herşey daha güzel olması dileğimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESRARLI GÖZLER 20 -- 8 Mayıs 2021; 18:24:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.