< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 2 Ocak 2021; 10:25:38 > |
DOOM Eternal Türkçe Yama Çalışması [Askıda]
-
-
Hadi insallah cevirirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde olan varsa gönderir biz de çevirebiliriz diye düşündük. Gönderebilecek kişi çıkmazsa o zaman düşünülür.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
MKIceAndFireyoutubeDOOM ETERNAL Gameplay Walkthrough Part 1 [4K 60FPS PC ULTRA] - No Commentaryhttps://www.youtube.com/watch?v=y7TcosmxL7E&feature=youtu.be
2:40'a kadar çeviriyi yapıp metin belgesine yazıp gönderin buraya (herkese açık şekilde). Çeviriniz iyiyse ayarlarız dosyayı.
Yanlış hatırlamıyorsam kodlarla beraber 11 bin satır, 110 bin kadar da kelime vardı oyunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 2 Ekim 2020; 20:54:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.Türkçe Yama killer gelmiş buraya gene işsiz :D
-
Hocam şu an müsait değilim ama müsait olduğum en kısa zamanda atabilirim problem yokquote:
Orijinalden alıntı: ISKA
https://www.youtube.com/watch?v=y7TcosmxL7E&feature=youtu.be
2:40'a kadar çeviriyi yapıp metin belgesine yazıp gönderin buraya (herkese açık şekilde). Çeviriniz iyiyse ayarlarız dosyayı.
Yanlış hatırlamıyorsam kodlarla beraber 11 bin satır, 110 bin kadar da kelime vardı oyunda.
PM'den yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler ama geri donebilmem için tel numarası istiyor. Bir şey olursa konu üzerinden bildirirseniz cevaplayabilirim.
herif korona gibi. her yerde.
-
Bethesda'ya şikayet edebilirsin, kaldıracak son kişinin Bethesda olduğunun farkındasındır umarım
-
2.40'A KADAR
Kral Novik: Cehennemin yapabileceği tüm kötülüklere karşı,
Kral Novik: insanlığın işleyebileceği tüm günahlara karşı,
Kral Novik: Onlara seni göndereceğiz.. sadece seni
Kral Novik: Bitene kadar, parçala ve öldür..
Asker: Onları tutamıyorum!
Hayatta Kalmış Kişi: Onları duyabiliyorum, ah hayır..
Asker: Geri çekilin, hemen!
Hayatta Kalmış Kişi: Herkesi öldürüyorlar!
Hayatta Kalmış Kişi: Her yerdeler!
Hayatta Kalmış Kişi: HZ 1556'dan iletiyorum
Muhabir: ..milyarlarca kayıp var..
Hayatta Kalmış Kişi: İçeri giriyorlar!
Vaiz: ..dua etmeliyiz, kardeşlerim..
Vaiz: Bizi izliyor olması için dua edin.
Hayatta Kalmış Kişi: Lütfen, herhangi biri, eğer beni duyuyorsan, dışarıda bir yerlerdeysen..
VEGA: Cehennem Rahibi'nin sinyali elde edilmeye çalışılıyor..
Muhabir: ..gezegenimizin neredeyse %60'ı işgalciler tarafından işgal edildi..
VEGA: Cehennem Rahibi'nin sinyali bulundu. Hedef işaretlendi ancak sinyal uzun süre kalmayacaktır.
Vaiz: Ondan korkuyorlar, Dünyalılardan veya ordularından değil..
Vaiz: ..canavarın damgasından korkuyorlar.
Hayatta Kalmış Kişi: Kimse kaldı mı?
Hayatta Kalmış Kişi: Kimse yok mu, l-lütfen birisi yardım etsin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 3 Ekim 2020; 14:28:19 >
-
quote:
Bu mesaj silindi.Senin gibi insanların bir an önce bu forumda bitmesi dileği ile ne kadar firma sevici okşayıcı şakşakçı bir insansın sen ya. Ben şu sitede yönetici olsam senin gibileri kuruturum bu forumda hiç bir şey üretmeyen ancak oturduğu yerden akşama kadar ona buna sallayan bir insansın şu klavyeye bastığım tuşlar israf oluyor şuan sana yazarken.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmett5552.40'A KADAR
Kral Novik: Cehennemin yapabileceği tüm kötülüklere karşı,
Kral Novik: insanlığın işleyebileceği tüm günahlara karşı,
Kral Novik: Onlara seni göndereceğiz.. sadece seni
Kral Novik: Bitene kadar, parçala ve öldür..
Asker: Onları tutamıyorum!
Hayatta Kalmış Kişi: Onları duyabiliyorum, ah hayır..
Asker: Geri çekilin, hemen!
Hayatta Kalmış Kişi: Herkesi öldürüyorlar!
Hayatta Kalmış Kişi: Her yerdeler!
Hayatta Kalmış Kişi: HZ 1556'dan iletiyorum
Muhabir: ..milyarlarca kayıp var..
Hayatta Kalmış Kişi: İçeri giriyorlar!
Vaiz: ..dua etmeliyiz, kardeşlerim..
Vaiz: Bizi izliyor olması için dua edin.
Hayatta Kalmış Kişi: Lütfen, herhangi biri, eğer beni duyuyorsan, dışarıda bir yerlerdeysen..
VEGA: Cehennem Rahibi'nin sinyali elde edilmeye çalışılıyor..
Muhabir: ..gezegenimizin neredeyse %60'ı işgalciler tarafından işgal edildi..
VEGA: Cehennem Rahibi'nin sinyali bulundu. Hedef işaretlendi ancak sinyal uzun süre kalmayacaktır.
Vaiz: Ondan korkuyorlar, Dünyalılardan veya ordularından değil..
Vaiz: ..canavarın damgasından korkuyorlar.
Hayatta Kalmış Kişi: Kimse kaldı mı?
Hayatta Kalmış Kişi: Kimse yok mu, l-lütfen birisi yardım etsin!
Hocam buraya çevirip atman güzel bir şey ama sırf kendini kanıtlamak için bir kişinin demesiyle böyle şeyler yapmana gerek yok bence. Eğer sen kendine güveniyorsan ve İngilizce seviyenin iyi olduğunu düşünüyorsan ufak oyunlarla başlar, yamaları buraya koyar, milletin yorumunu beklersin. Sonuçta bu iki dakikalık kısım oyunun yüzde bilmem kaçı yani.
Dediğimi ters anlama lütfen ama "hadi bakim çevir de görim" gibi yapılması hoş değil bence. Hani bu iki dakikalık yeri çevirmekle de kendini kanıtlamış olmuyorsun kimseye. Benim tavsiyem ufak birkaç tane oyun çevirip, milletin yorumunu beklemen yönünde. Tabii yine sen bilirsin, sonuçta yorulan sen olacaksın.
-
Usta dediğini anladım, ben de düşünmedim değil. Çok problem değil benim açımdan, iki dakikalık iş zaten. Artık insanlar bu yazıyı görünce hem çeviriyi yapan hakkında endişe duymayacaklar hem de ben oyun dosyalarına erişebileceğim.
Ayrıca çevirimi beğenmezseniz kendiniz de çevirebilir veya başka çeviren kişiler olursa onların çevirilerini kullanabilirsiniz. Ben sadece oyunu çevirmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 3 Ekim 2020; 21:58:11 > -
la torrent indir geç nolcak, senin amacın korsan oynamak değil, çeviri yapmak.
-
Çeviriler orjinal oyuna göre yapılır yalnız. Çeviriyi yapan da olmasa bile en azından yardım eden veya test edenlerden en kötü birinde ikisinde oyunun orjinalinin olması lazım.
-
quote:
Bu mesaj silindi.O halde yama isteyenler namussuz mu oluyor ?
Türkçe Yama killer gelmiş buraya gene işsiz :D |
Senin gibi insanların bir an önce bu forumda bitmesi dileği ile ne kadar firma sevici okşayıcı şakşakçı bir insansın sen ya. Ben şu sitede yönetici olsam senin gibileri kuruturum bu forumda hiç bir şey üretmeyen ancak oturduğu yerden akşama kadar ona buna sallayan bir insansın şu klavyeye bastığım tuşlar israf oluyor şuan sana yazarken. |
Bethesda'ya şikayet edebilirsin, kaldıracak son kişinin Bethesda olduğunun farkındasındır umarım |
herif korona gibi. her yerde. |
Bu arkadaşa cevap vermeyip ilgi göstermezseniz o da sizi daha fazla rahatsız etmez hocam. Bırakın kendi fikrini belirtsin, cevap vermeyin.
|
Şu ne kadar zavallı bir tip gerçekten nereden dadandıysa buraya ! Siz de şuna cevap yazmayın olmayan egosunu tatmin ediyor |
İngilizce açısından diyorsanız İngilizcem var, terim vs açısından diyorsanız her çevirmenin yaptığı gibi internetten araştırmalarla vs cevirimi sürdüreceğim. Oyun dünyasına da yabancı biri degilim. Zor olabilir orası ayrı bir konu, geçen mesajımda da dediğim gibi cevirimi beğenmezseniz veya kullanmak istemezseniz (ücretsiz yayınlamayı düşünüyorum dosyayı birinden bulabilsem) başka cevimenlerin veya grupların eğer cevirirlerse yamalarini kullanabilirsiniz.
|
Hocam ben size anlatamadım, sizin demek istediğiniz anladım; gereksiz uğraş demek istiyorsunuz, daha fazla kitleyi memnun edebilecek bir çeviri seçin diyorsunuz. Zaten hiçbir şekilde çevirmenler verdikleri emeğin karşılığını alamıyor ki. İster w3 cevirsin ister doom cevirsin. Yani şu ana kadar çevirmenler bunu gözeterek iş yapsaydı çoğu oyunun çevirisi olmazdı diyorum. Daha fazla kitleyi memnun edecek diye diğer oyunları bırakırsak onları çevirecek kimse kalmıyor.
|
Bu projeyi sıkıntısız bitirebilirsek diğer oyunlar kaçmıyor hocam onları da ceviririz gerekirse. Biz cevirmesek bile etrafta bir sürü çevirmen var bir şekilde çevrilir.
|
Benzer içerikler
- fallout 1 türkçe yama
- bayonetta türkçe yama
- rdr2 türkçe yama
- elite dangerous türkçe yama
- baldur"s gate 2 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X