Şimdi Ara

DOOM Eternal Türkçe Yama Çalışması [Askıda] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
13.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar. Oyun değişik satış platformlarında hazır indirimdeyken ben de sorayım. Ek paketlerini içerecek mi. Almışken öyle almayı düşünüyorum.

Almayı düşünen arkadaşlar Playstore üzerinde telefon faturasına taksit ile almayı düşünmüyorsa Gamebillet sitesini de düşünebilirler. Bildiğim kadarıyla Playstore üzerinde aracı firma komisyon da alıyor. 

https://www.gamebillet.com/doom-eternal

• Riddikuluss01 R kullanıcısına yanıt

Merhaba, henüz %5-10 arasındayız, ne kadar sürer tam bilemiyorum; bekleyip beklememek size kalmış, beklerim diyorsanız bekleyin.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkürler, bildiğim kadarıyla yoktu ama yanlış biliyor olabilirim. ISKA hocama sordum, dönünce sizi bilgilendireceğim.

Merhabalar, şu an çevirdiğimiz dosyada DLC'ler bulunmuyor. Ancient Gods - Part 2 piyasaya sürüldükten sonra belki eklenebilirler ama şu an kesin bir şey söyleyemiyorum.

• ahmett555 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, çok da önemli değil. İçerikler çıkışını tamamlandıktan sonra bakılır tekrar. Mevcut durumda ne kadarlık bir çeviri yükünüz var acaba.

Kolaylıklar diliyorum. 

DLC'ler olmadan 11k satır bulunuyor, bunun yaklaşık 500'ünü çevirdik. Benim tahminimce, bir problem çıkmazsa ikinci DLC çıkmadan yama çıkmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 21 Kasım 2020; 19:4:48 >
  • Kolay gelsin beklemedeyim. Ücretsiz olacaksa eğer çıktıktan sonra ufak bir destek yapmak isterim.

• Reiins kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Yama ücretsiz olacak.

• Ellerinize sağlık. Çok şart değil di sanki. Yaparsanız yapmış olmak için yapılacak. Doom türü fps oyunlar hikaye odaklı değildir. Tamam var bir hikayesi lakin çok anlam ifade etmez. Vur kır geç ve bitir oyunu Doom.

Belki forumda bir anket açıp projenin kaderini belirlemek daha mantıklı olur. Doom yerine çeviriye ihtiyaç duyan başka oyunlar var.

• Arkadaşlar siz yok çevrilmeyi bekleyen oyunlar var yok işte lore felan filan yok yalnış başlangıç böyle insanları manipüle etmeye çalışan insanları takmayın güzel proje,projenizde başarılar güzel dilimizi hakeden bir oyun kesinlikle ve hikayesi önceki oyuna göre daha ağır basıyor gayet yerinde bir karar.

• Guzel çalışma sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam % paylaşma şansınız var mı acaba ?

• ilerleme hangi aşamada acaba ?

• Yama şuan ne durumdadır acaba ? Kış indirimlerinde almayı düşünüyorum :)

• Yama yüzdesi %23. Tek sıkıntı şu an orijinal sürümde çalışmaması. Kürekte çalışıyor.

Üzerinde çalışıyoruz, bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum.

@spectraturkey @alix1058 @CSGSERKAN @Strosferus13 @vaultboyx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 11 Aralık 2020; 8:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett555

Yama yüzdesi %23. Tek sıkıntı şu an orijinal sürümde çalışmaması. Kürekte çalışıyor.

Üzerinde çalışıyoruz, bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum.

@spectraturkey @alix1058 @CSGSERKAN @Strosferus13 @vaultboyx

Hiç dert değil hocam kafana takmana gerek yok yavaş yavaş olduğu kadar artık.

• Dört gözle bekliyorum bende yamayı. Oyunu indirdim bir köşede duruyor. Bir gün olurda yama çıkar diye indirmiştim şimdi çalışma olduğunu gördüm baya sevindim. Kolay gelsin iyi çalışmalar..

ilk oyunun türkçe yaması da orjinal sürümde calısmıyordu. sadece mod olarak çalıştırabilmişlerdi. o zamanda başarımları alamıyorduk. eğer orjinal sürümde calıstıramazsanız, ben yamayı kullanamayacağım demektir. umarım orjinal sürüme uyarlı hale getirebilirsiniz. kolaylıklar diliyorum...

• R7Game kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim kadarıyla şu an oyunda modlama desteği yok, olay bundan kaynaklı. Orijinal sürümde çalışmazsa zaten ne yamanın bir anlamı kalır ne de heves..

kesinlikle. ben korsan kullanmadığım için; türkçe yamanın benim için hiç bir anlamı kalmıyor. umarım hallederler :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.