Şimdi Ara

DOOM Eternal Türkçe Yama Çalışması [Askıda] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
13.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sahsen ben makine cevirisinede razıyım film izlemiyoruz sonucta az cok neyi anlatıyor bilelim yeter. özellikle doom oyununda bir elimde telefon ile ceviri yaparken bir elimle oyun oynamaya çalıştığımı bilirim özellikle o görev bölümleri önemli zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 14 Aralık 2020; 1:38:12 >
  • Yama ne aşamada ????

• alix1058 A kullanıcısına yanıt
    Yamada %23 gibi bir yüzdeye gelmemize rağmen elimizde olmayan sebepler yüzünden orjinal oyunda çalıştıramadık. Bildiğim kadarıyla oyun modlama desteği vermediği için yapamadık. Eğer ileride bu engelleri kaldırırlarsa seve seve çeviririm ama şu an çeviri devam etmiyor.
  • ahmett555 kullanıcısına yanıt

Korsan sürüm için çeviri devam etsin modlama çıkarsa orjinale de çevrilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 27 Aralık 2020; 23:9:49 >
  • oyunu indirdik beklemedeyiz hocam şimdiden emeğinize sağlık  

• Olum adam yama deva etmiyor diyor sen ne anlatıyorsun?

• ahmett555 kullanıcısına yanıt

O zaman [Devam ediyor] yazısını kaldır da başka insanlar çevirsin.

• Oiji O kullanıcısına yanıt
    Unutmuşum haklısınız; zaten ben çevirmek istemediğim için bırakmıyorum, başka insanlar da çevirmek istese bile şu an çeviremez. Oyun sıkıntı çıkartıyor.
  • Foruma bir giriyorum "yama devam ediyor", başka zaman giriyorum "askıda" oluyor. Anlamadım bu işi ama çıkmayacak galiba bu oyuna yama :D Sağlık olsun

• Oyunda konu var mı yoksa yine 1. oyun gibi mi?Eğer öyleyse yamayada pek gerek yok aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 2 Ocak 2021; 20:18:43 >
  • Oyunu aldık yama olsa on numara olurdu ama yapacak bir şey yok artık :(

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.