Şimdi Ara

Holly nin %50 olma ihtimali var mı ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 101 ff warrior / warlock olarak hala içimde bir umut taşıyorum. Hani diyorum 11 degre lucky powder ı unuttukları yada alex te tamir i koymadıkları gibi bununda oranını düşürmeyi unutmuş olabilirler mi :)

• hayal kırıklığı oldu
  • Sonuçta %50ye düşürseler bile dbuffların tutma oranı %80. Yani holy spelle %30 kaldıi bu da 3dbufftan birinin tutma ihtimali var demektir. Yani warlocklar için sonuç yine değişmez diye düşünüyorum.
  • Force için dediğin dogru olabilir ama warlock larda hem cok cesıtlı debuff hemde cast surelerini dusunursek sleep tutturana kadar karsımdakını cok rahat oyalarım gıbıme gelıyor (du) sukut -u hayal e ugradım ne yazik ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Darkseed_

Force için dediğin dogru olabilir ama warlock larda hem cok cesıtlı debuff hemde cast surelerini dusunursek sleep tutturana kadar karsımdakını cok rahat oyalarım gıbıme gelıyor (du) sukut -u hayal e ugradım ne yazik ki :(

Legend5'ten önce resmi bir açıklama gelip "Holy spell %50'ye düşecek." dendiyse bir sonraki updatede muhakkak gelir diye düşünüyorum.
  • Ne yazık ki oyle bir acıklama gelmedi ama kore server ında holy %50 oldugu için biraz umutlanmıstık ve duz mantıkla orada olanlar deneme sonrasında bize geliyor dediğimiz için boyle bir beklenti içindeydik.
    Cogu siteye de bakıyorum ama holly ile ilgili o kadar %50 ye düşecek denmesine karslık su anda kimsenin sesi cıkmıyor yada mantıklı bir acıklama yapan da yok. Belki benim gormediğim bir yerde acıklanmıstır diye bir size sorayım dedim.
  • quote:

Ne yazık ki oyle bir acıklama gelmedi ama kore server ında holy %50 oldugu için biraz umutlanmıstık ve duz mantıkla orada olanlar deneme sonrasında bize geliyor dediğimiz için boyle bir beklenti içindeydik.
    Cogu siteye de bakıyorum ama holly ile ilgili o kadar %50 ye düşecek denmesine karslık su anda kimsenin sesi cıkmıyor yada mantıklı bir acıklama yapan da yok. Belki benim gormediğim bir yerde acıklanmıstır diye bir size sorayım dedim.

Kore serverı aslında isroya gelecek olan yeniliklerin denendiği yer. Eğer orada %50'ye düştüyse hala gelme ihtimali var. Bir sonraki updateyi bekleyip yorum yapmak daha sağlık olur sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer update gelene kadar warrior/warlock devam ederim.Eğer değişmezse;warlock'tan cleric yada rogue'ye çeviririm.
  • Benim için artık cok gec.Dün gece itibari ile blader charımı 100 lvl FF forceden colda cevirdim
  • Su an itibari ile 100 lvl warlock oldu 101 lvl cleric :) Bundan sonraki update de %50 ye dusururlerse cok pis kufrederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: düş_man

Benim için artık cok gec.Dün gece itibari ile blader charımı 100 lvl FF forceden colda cevirdim

Nber Kank =) bakıyorum da acelecisin xD
    Kaç silkle kaç levele düşürebildin,
  • Düşürülür

KSRO'da %50. ISRO'da da düşürülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

Ne yazık ki oyle bir acıklama gelmedi ama kore server ında holy %50 oldugu için biraz umutlanmıstık ve duz mantıkla orada olanlar deneme sonrasında bize geliyor dediğimiz için boyle bir beklenti içindeydik.

Kore serverı aslında isroya gelecek olan yeniliklerin denendiği yer. Eğer orada %50'ye düştüyse hala gelme ihtimali var. Bir sonraki updateyi bekleyip yorum yapmak daha sağlık olur sanırım.

Yanlış yorum; deneme serverları koredeki test serverlarıdır normal KSRO değil.
    Eğer ksroda olan bir şey kesinlikle isroya gelecek diye bir şey yok, örnek stallarda item mail ürünleri ksroda kaç senedir satılabiliyor isroda satılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.