Şimdi Ara

'Hollywood film üretmeye son verebilir' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar yazdığınızmesajlariçin teşekkür ediyorum
  • Başlangıçta Osmanlılar ülkelerine “RUM” diyorlardı. Yavuz’dan sonra “Osmanlı” ya da “Devlet-i âl-i Osman” denilmeye başlandı. Osmanlı Devlet yönetimi ile Kapukulu Askerleri, dirlik sahipleri “Türk olmayan” dönmelerden oluşmaktaydı. Bu dönme devşirmeler; asker ya da yönetici olarak eğitilerek ve Türkçe öğretilerek devlette görev alıyorlardı. Osmanlı Hanedanlığı etrafında oluşturulan helozonik dönme Asker-Sivil yönetici sınıfın başında hanedan aileden bir “sultan” olan devlet “despotik” ve üretim ilişkileri de feodal yapıda idi. Türklük açısından baktığımızda Akkoyunlu ve Safevi Devletleri; Osmanlılar’dan daha çok Türk’tür.

Türkler; Osmanlılar’da “akıl ve idrak yoksunu” ikinci sınıf vatandaşlar olup, Ermeni-Rum-Yahudi-Kürt-Arap vb. unsurlar daha ön plandaydı.
  • ya arkadaşım sen nasıl diyebilirsin ki osmanlı kendi özünü oluşturan vatandaşlara 2. sınıf vatandaş muamelesi yapıyodu osmanlı bütün vatandaşlarına eşit davranırdı ve milletler osmanlı idaresinde hoşgörü ve adaletle yönetilirlerdi
    yalnız bunun konuyla alakasını anlayamadım
  • TURKISH SWORD VE TURKMENBOY NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR

Bu topici açtım ve 2 sininde aynı şiir ve bir paragraf bir yazıyı devamlı her topice yazmalarındaki amaçlardan birinin osmanlıyı türk düşmanı göstermeye çalışmak olduğunu ama diğerinin ne y7apmaya çalıştığını anlayamadığımı yazdım . Bir 2 iletiden sonra biri kişisel hakarete geçti sonra topic uçtu
  • hollywood korsan yüzünden zararmı ediyor diyorsunuz? aşağıdaki linke tıklayın bakalım hangi film ne kadar zarar ediyormuş görün...

http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide
  • nerden buldun konuyu cok merak ediyorum 2 yıldır dokulmamıs konuya yorum yazmıssın cidden de delisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TurkishSword_

adı batasıcalar...........

böyle söyleyerek korsanı engelliyeceğini sanıyolar

İNADINA KORSANA DESTEK........

param olsa bile korsan alıcam......

O şerefsizlere yediriceğime parayı
    Bir aç kardeşimin karnını doyururum......

heheh. amerikan düşmanı fakat amerikan film izlemeye de devam ediyor.
    bi nevi

ne yardan gecerim ne serden.
  • bence hak yerini bulmuş olur adamlar senaryoyu yazıp kendileri oynuyorlar tabi filmin verdiği mesajları iletmek asıl hedef...amarikan filmlerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Randall

nerden buldun konuyu cok merak ediyorum 2 yıldır dokulmamıs konuya yorum yazmıssın cidden de delisin

king kong oynuyordum. bi yerde takıldım. forumlarda arıyayım dedim. bu konu karşıma çıktı. ala ala dedim. yorum yazdım
  • aradan iki yıl geçmiş holywood hala film üretmeye devam ediyor. Demek ki neymiş? holivut zarar etmiyormuş
  • yuh inanmam yalandır yalan
  • Gelirlerinin kaçta kaçlık kısmı DVD'lerden oluşuyomuş acaba? Film gösterime çıktığı hafta maliyetini katlayarak kar ettiğini bi çok kere kuyduk. Amerikan emperyalizmini yaymak için çekilen filmlerin korsanları onların işine geliyo. 300 filmi ile iran halkını küçük düşürüp , insanlarda "iran çirkin bi ülke" izlenimi yaratmadılar mı? bu filmde kar amacı mı güdüldü yoksa amaç iran-amerika savaşı öncesi insanlara bazı şeyleri empoze etmek miydi amaç?

Microsoft bile korsanın önüne geçmek istemiyor. Her 100 kişiden 90'ı korsan windows kullanıyor. Bunların neredeyse hepsi internete giriyor fakat , ne hikmetse microsoft buna bi çözüm bulamıyor(!). Bulmak istemiyor , işine gelmiyor. Çözüm bulursa insanların alternatif , bedava işletim sistemlerine (Linux vb..) kayacaklarını , ve bilişim dünyasının tekeli olmaktan uzaklaşacaklarını biliyor. İnsanların microsoft'u tercih etmelerini istiyor. Korsan albüm piyasasında da buna benzer bi durum söz konusu. Mp3 olayı olmasaydı , kaç tanemiz gidip albüm alırdık ve sanatçıları bu kadar tanırdık? Bir şekilde albümlerinin dinlenmesi lazım ki , turneye çıktıklarında karşılarında "hayran" diyebilecekleri bi kitle olsun.. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama bi sanatçı bi demeç vermişti:"Korsan olmasa insanlar bizi bu kadar tanımaz ve konserlerimize gelmez"

Korsan'ın önüne geçmek isteniyormuş gibi görünülsede , aslında göstermiş olmak için gösterilen bi çaba bu. Hollywood için de bu geçerli. Zaten sinema gişelerinden yeterli geliri sağlıyorlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Gelirlerinin kaçta kaçlık kısmı DVD'lerden oluşuyomuş acaba? Film gösterime çıktığı hafta maliyetini katlayarak kar ettiğini bi çok kere kuyduk. Amerikan emperyalizmini yaymak için çekilen filmlerin korsanları onların işine geliyo. 300 filmi ile iran halkını küçük düşürüp , insanlarda "iran çirkin bi ülke" izlenimi yaratmadılar mı? bu filmde kar amacı mı güdüldü yoksa amaç iran-amerika savaşı öncesi insanlara bazı şeyleri empoze etmek miydi amaç?

Microsoft bile korsanın önüne geçmek istemiyor. Her 100 kişiden 90'ı korsan windows kullanıyor. Bunların neredeyse hepsi internete giriyor fakat , ne hikmetse microsoft buna bi çözüm bulamıyor(!). Bulmak istemiyor , işine gelmiyor. Çözüm bulursa insanların alternatif , bedava işletim sistemlerine (Linux vb..) kayacaklarını , ve bilişim dünyasının tekeli olmaktan uzaklaşacaklarını biliyor. İnsanların microsoft'u tercih etmelerini istiyor. Korsan albüm piyasasında da buna benzer bi durum söz konusu. Mp3 olayı olmasaydı , kaç tanemiz gidip albüm alırdık ve sanatçıları bu kadar tanırdık? Bir şekilde albümlerinin dinlenmesi lazım ki , turneye çıktıklarında karşılarında "hayran" diyebilecekleri bi kitle olsun.. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama bi sanatçı bi demeç vermişti:"Korsan olmasa insanlar bizi bu kadar tanımaz ve konserlerimize gelmez"

Korsan'ın önüne geçmek isteniyormuş gibi görünülsede , aslında göstermiş olmak için gösterilen bi çaba bu. Hollywood için de bu geçerli. Zaten sinema gişelerinden yeterli geliri sağlıyorlar..

+10000000000000000000000000000

• quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

quote:

Gelirlerinin kaçta kaçlık kısmı DVD'lerden oluşuyomuş acaba? Film gösterime çıktığı hafta maliyetini katlayarak kar ettiğini bi çok kere kuyduk. Amerikan emperyalizmini yaymak için çekilen filmlerin korsanları onların işine geliyo. 300 filmi ile iran halkını küçük düşürüp , insanlarda "iran çirkin bi ülke" izlenimi yaratmadılar mı? bu filmde kar amacı mı güdüldü yoksa amaç iran-amerika savaşı öncesi insanlara bazı şeyleri empoze etmek miydi amaç?

+10000000000000000000000000000

• quote:

Korsan bizde çok yaygın olduğu için destere, recep ivedik vs. gibi ucuz yoldan para kazanma filimleri çekiliyor. Müzik dünyası ise bitmiş durumda, hep aynı alt yapıya sahip benzer şarkılar. Kaliteli albüm yapan, star diye bileceğimiz kim var artık...

Bir sektörde ne kadar korsan varsa o sektör de o kadar kalitesizlik var demektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

quote:

Orjinalden alıntı: _TurkishSword_

adı batasıcalar...........

böyle söyleyerek korsanı engelliyeceğini sanıyolar

İNADINA KORSANA DESTEK........

param olsa bile korsan alıcam......

O şerefsizlere yediriceğime parayı
    Bir aç kardeşimin karnını doyururum......

Gene başladı Amerika tu kaka şerefsiz v.b. Konu dışından bu yüzden kaçtım kültür bilime de sıçradı. Bunlar doğru düşünceler değil. neden öyle düşünüyorsun Amerika olduğu için mi?
    Hollywood'un belli bir siyasi görüşü desteklediği felan yok. Tarafsız ve ileri görüşlü yönetmenler çoğunlukta. Çoğu zaman hükümet karşıtı hatta Amerika karşıtı filmler hollywood dan çıkmıştır. Hollywood her zaman gerek bilimkurgu filmleri ile olsun gerek diğer filmler ile olsun her zaman dünyaya ışık tutmuştur. bunlar benim görüşlerim.

Korsana destek emeğe saygısızlık emeği hiçe saymaktır. emek hırsızlığıdır. sen onların emeğini çalacaksın onlar da senin emeğini çalacak öyle mi ne olcak bunun sonu?

Biz iyiyiz onlar kötü. şu mezhep iyi bu mezhep kötü. Müslümanlar iyi evrimciler kötü. Ne olacak bu işin sonu? nereye kadar gidecek bu düşmanlık.

Amerika kötü, hollywood kötü
    o zaman bırakın korsanı, peki neden seyrediyorsunuz filmleri seyretmeyin o zaman. bu en azından daha onurlu bir davranış olur. düşüncenizin arkasında durursunuz en azından.

Hollywood belli bi siyasi görüşü desteklemiyo doğru.mel gibson dünyadaki savaşların sebebi yahudilerdir dediği zaman adama ambargo uygulamışlardı.

• Hadi bakalım konu 2 yılda bir hortluyor. 2011 de kim hortlatacak acaba merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeni Türkü

Hadi bakalım konu 2 yılda bir hortluyor. 2011 de kim hortlatacak acaba merak ediyorum

haha , 4 yıl önceki konu ilginç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gstrance -- 13 Ocak 2009; 14:19:47 >
  • bende okuyorum king kong filan diyor bu film yeni yayınlanmadı mı diyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.