Kasımpaşa maçından önce sürpriz bir doğum günü partisi düzenlenen Holosko'nun, pasta keserken gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi. Slovak yıldız, "Sanki yıllardır buradayım. Bunu hiç beklemiyordum, herkese çok teşekkür ederim. 2008, benim için yeni başarıların senesi olacak" diye konuştu.
O da değil de iyi ki Holosko size gelmemiş hocam. Baksana adam pasta keserken bile gözyaşlarına hakim olamamış. O kadar duygusal çocuk yani. Sizde olsaydı sizin görmemiş brezilyalılar herifin kafasında yumurta kırardı. Sonra Holosko harbi Fiyasko olurdu:)
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
quote:
Ağlama, benide ağlatacan.
o değil de başlığı okuyunca bişey oldu sandım:)
O da değil de iyi ki Holosko size gelmemiş hocam. Baksana adam pasta keserken bile gözyaşlarına hakim olamamış. O kadar duygusal çocuk yani. Sizde olsaydı sizin görmemiş brezilyalılar herifin kafasında yumurta kırardı. Sonra Holosko harbi Fiyasko olurdu:)
bak o zaman başlık kesin uyardı
quote:
Ay kıyamam ben sana.
quote:
zuahaeheueheueheu
hocam bu holosko pek bi duygusal cocuk
quote:
Orjinalden alıntı: Compadrex
what is this
quote:
Orjinalden alıntı: nicksize
quote:
what is this
It is a Holosko
dont itise holosko hi ise holosko
quote:
ne alaka diye sormayın o resmi görünce birden aklıma geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme