Bildirim
HolyTerror Lord Yarkan-İsyutaru-uruchi-TG
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kimse yorum yapmayacak mı -
Tebrikler. -
abi sende warya zorla yorum yaptırtıyorsun helal olsun ben bıle bu kadar unıqe kesemedım
quote:
Orjinalden alıntı: TaMy
kimse yorum yapmayacak mı
abi bide bakıyon charına alıcı cıkıyor hahaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 29 Mart 2009; 13:53:51 > -
gz -
boywonder konuşmalarında ciddi olarak mı yazıyorsun yoksa dalga geçer şekilde mi çözemedim seni
tebrikler de greece de hala charın var mı _? -
teşekkürler.. evet var ama ilgilenmiyorum o charla olece duruyor name TheDeity ve Greece YILMAZGUVEN adlı charın sahibi yani yılmaz abının yığenıyım -
dalga gecer gıbı yazmıyom TaMy Benim abim oldugu ıcın rahatım bıraz mrk etme sana bole seyler yazmm
quote:
Orjinalden alıntı: Galio1907
boywonder konuşmalarında ciddi olarak mı yazıyorsun yoksa dalga geçer şekilde mi çözemedim seni
tebrikler de greece de hala charın var mı _?
-
abi super aklına gelmıs bnce bole bı ust konu olmalıdır buda ust konu olabılır:) herkez oraya kesdıgı unıqe lerın resımlerını koyabılır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X