Şimdi Ara

Home tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gençler. Sorunum şöyle telefonu şarja takıyorum home tuşu işlevini yitiriyor ve çalışmıyor. Sonracıma içini açıyorum flex kabloları çıkarıyorum takıyorum kasayı kapatıyorum. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ama çalışsa dahi şarja taktığım anda tekrardan çalışmıyor. Kenbu hocam seni de ekledim aklımda öyle kalmış anlıyorsun bu işten diye anımsıyorum. Bu arada home tuşunun altındaki kabloda sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü 2 kere değiştirdim o olaydan sonra😃. Şarj flex kablosu aklımı kemiriyor şuan ve elimde fazlasıda yok cihazım iphone5 bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şarz kablosu orijinal mi? eğer orijinal değilse ondan yapar
  • theoki kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam kablom orjinal değil. Duruma göre Çin'den batarya ve şarj kısmının flex kablosunu getirteceğim arada kaldım. Demin tekrar bataryayı söktüm, şarj flex kablolarını söktüm home tuşunun altındaki flex kablosunu söktüm ( home tuşunun altındakini tekrardan değiştirdim sıfır taktım.) geti topladığımda çalıştı home tuşu. Sonracıma tekrardan verdim şarjı vurdum kırbacı home tuşu yine çalışmıyor :D :D :D :D :D. Sinirlerim çok bozuldu :D.
  • Günceldir.

• Şarj kablosundan yapabiliyor bana da olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca telefonu şarja takınca home tuşuna basmasamda geri gidiyor. Sanki şarja taktığım anda home tuşuna basıyormuşum gibi oluyor tabi tuş hala çalışmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    17 yıl önce açıldı
    Klavyede "space" tuşu sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Kamera Tuşu sorunu!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.