Arkadaslar merhaba iphone 4s kullanıyorum ..telefonu normal kilitli durumda bı sure bırakıp kullanmak için home tusu yada tepedeki tusa bastıgımda ekran hemen gelmiyor 1-1.5 sn gecikmeli geliyor ..ama telefonu kullanıp tepedeki kilitleme tusuna bastıktan hemen sonra bastıgımda basar basmaz ekran geliyor.. acaba bu normalmidir herkestede durum boylemi yoksa bndemi bi problem var ..şimdiden tesekkurler
Gayet normal bence
sıkıntı büyük kardeşim geçmiş olsun :(
hocam bunları kafana takma sen telefonun keyfini sür
kardesım normal benım de aynı sıkıntı yapma
Herkeste aynı durum ama, buna takanlarda problem olduğu da yalan değil.
Yokmu bi androidli '' hani ios stabildi '' diyebilecek bir babayiğit aranıyor
eyw arkadaslar iphone 3g de alısmıstım bu gecikmelere de 4s te özellikle dikkat ettim ama normalmis ..
Normal. Ama telefona restore yapınca düzeliyor. Uygulamaları falan yükleyince yine gecikmeye başlıyor
normal arkadasım sıkıntı yok esprili cevaplardan ne oldugunu anlayamıyo insan normal duz yanıt verecek adam kalmamıs herhal
ios 5.0.1 genel sorunu bütün arkadaşlarım da var donanımsal değil hocam rahat ol
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar_gunit
Arkadaslar merhaba iphone 4s kullanıyorum ..telefonu normal kilitli durumda bı sure bırakıp kullanmak için home tusu yada tepedeki tusa bastıgımda ekran hemen gelmiyor 1-1.5 sn gecikmeli geliyor ..ama telefonu kullanıp tepedeki kilitleme tusuna bastıktan hemen sonra bastıgımda basar basmaz ekran geliyor.. acaba bu normalmidir herkestede durum boylemi yoksa bndemi bi problem var ..şimdiden tesekkurler
Kafana takma. Şimdi denedim ve bende de öyleymiş. Daha önce hiç farketmedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme